Go Back   Forum 4Tuning > Curse > Curse de Accelerare - Liniute

Reply

Thread Tools
Old 21-04-09, 23:16   #61
cryssl

Stage 5

cryssl's Avatar

Member of:
[4Rally]
Default Re: Cursa accelerare 402m Slatina

Quote:
Originally Posted by kidu2006 View Post
La toate cursele la care am participat pana acum nu mi-au mazgalit masina cu carioca,ci ne-au dat la toti un abtipild cu nr respectiv,sigla sponsorului.etc
Formularul l-am trimis,dar nu am completat vreo 2-3 rubrici,mai precis nr masinii,seria de caroserie si nr permisului!
Permisul il am in masina,actele la fel,deci din cauza asta nu le-am completat,sper sa nu fie problema daca le completez la fatza locului!
Alte reguli:
Taxa 50lei cu inscriere la timp
Acte: permis,buletin,asigurare valabila,talon
Altceva ...?
Sar`na
nu stiu..probabil nu ai fost la toate competitile recente ..eu asa am vazut ca erea..nu vreau sa supar pe nimeni..doar precizez... actele trebuie scoase la imprimanta si venite cu ele la secretariat duminica/sambata pt vtm ..

cam atata..daca ai citit regulamentul si esti deacord .este tot super ok
Old 21-04-09, 23:19   #62
cryssl

Stage 5

cryssl's Avatar

Member of:
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by scorpio GL View Post
apropos de ''perechi'': sper sa fie macar o tragere la sorti, sau macar sa apucam sa ne dam cu masini cu care nu ne-am mai dat.ca cu cei din acelasi orase mai gasim ocazii...
perechile se formeaza in functie de grupa in care cazi.. cursa se desfasoara in sistem piramidal ..deci iese numar intreg ..
cryssl is offline   Reply With Quote
Old 21-04-09, 23:27   #63
cryssl

Stage 5

cryssl's Avatar

Member of:
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by DragosT View Post
Nu "cert" ca nu-mi permit. Doar am senzatia unui deja-vu si vb. aici din ce am trait eu.
Inaintea unei curse, in timpul ei, te astepti la probleme din partea: autoritatilor (sa nu vina cum/cati au promis, sa-ti micsoreze perioada de blocare), localnicilor (e strada/aleea/blocul lui, primit mostenire de cele mai multe ori), publicului (parinti cu minori de 1 m, pe care-i tin in fata si se agita/zburda, "olimpici - medalizati" care pariaza sau se baga miez sa vada/sa fie vazuti cat mai bine, restul de insi care daca unul scoate capul se deschide tot randul ca un evantai, cei care vin cu pilotii si vor sa vada/pozeze/filmeze numai din hot-spot-uri), participantilor (nu au toate actele dar vin de la sute de km., mint la declararea datelor masinii, contesta incadrari desi de cele mai multe ori nu au dreptate dar, tot de cele mai multe ori la ce curse au mai fost ei era asa cum ti-o zic tie, lasa masinile inchise si parcate aiurea - nu respecta logica elementara de a lasa grupele mici in fata si ei la spate, nu-si cauta oponentii din grupa sa stea toti uniti, nu-si cauta pereche de concurs cand au timp ci chiar la start etc.). Dupa cursa: publicul nemultumit daca 1. ai avut prea multe forte de ordine si nu i-a lasat sa zburde in voie/violentat/amendat 2. nu ai avut forte de ordine 3. nu ai taraba cu suc/mici iar daca ai de ce e prea departe ori de ce e scump 4. ca nu au fost multi participanti ori ca au fost dar ne-spectaculosi 5. ca o parte din public comenta aiurea despre x si y, intamplator prietenul lor; pilotii suparati: 1. nu a luat fiecare o diploma cel putin 2. nu s-au tinut libere 3. public dezordonat si necunoscator 4. locatie ingusta, prea scurta, prea cald afara, prea departe de casa 5. perechile de start.

Credeti ca aveti solutii la toate aceste potentiale probleme? De aceea repet ca util pentru toti este sa fie o abordare temperata a problemei. Legat de casca, ea ar trebui sa fie obligatorie pentru toti mai ales ca micile tamponari se soldeaza cu decese din cauza unei simple izbituri cu tampla de suportul centurii de siguranta - cel de pe stalpul usii. Chiar daca veti stabili ca este OBLIGATORIE, ce faceti in situatia in care jumatate vin cu si jumatate fara? Jumatate o poarta, jumatate nu. Am patit-o, noroc insa ca era prea cald afara si mai mult ii incurca din cauza transpiratiei, asa ca am hotarat cu sufletul usurat sa nu mai fie purtata. Aveam o scuza.
Daca nu ati mediatizat excesiv pe plan local cursa si pastrati limita de masini, exista sanse reala sa iasa totul ok. Daca vine si NSL-ul sa va sprijine, e si mai ok.
Repet, nu dau sfaturi ci doar leg niste amintiri reale cu ceea ce v-ati propus voi. Scuze de lungimea post-ului!
Da stiu ce zici..sunt chestii observate si de mine la curse recente..
Nu e nevoie de ajutorul nsl'ului o sa organizam si ca nsl legala .. alta data..momentan auto raliu olt ..

in legatura cu castile sa zicem ca vin jumate cu jumate fara.. putem sa cadem la comun acord..se dau primi si inmaneaza castile cu imprumut la urmatorii..nu cred ca se supara nimeni. .

sincer parerile publicului sunt exact nule pentr noi.. crede'ma am fost si eu de n ori in public si am auzit comentari gen.."iauite ba asta n'are ba faruri..de ce oare...baa..da prost esti..e farurile date jos sa se raceasca motoru baa"

ce sa mai le ceri..mai bine un public nemultumit si o cursa reusita..care va da nastere la altele decat o cursa nereusita si alti oameni nemultumiti etc...

EXISTA UN regulament..care ne vizeaza si pe noi atat cat si pe voi..nerespectarea regulilor unora din parti atrage sanctiune..asa ca va asteptam
Old 22-04-09, 00:24   #64
cryssl

Stage 5

cryssl's Avatar

Member of:
[4Rally]

Insist sa va inscrieti online pana pe data de 24 .04 .2009 (joi)

dupa termenul limita vom face grilele de start pe care le postam aici
eventual puteti sa mai interveniti daca nu va convine pentru ca aveti 2 zile pana la start

stiind grila va vom dirija in parcul inchis astfel sa iesiti in ordinea
deci concurenti se vor cunoaste inca din parcul inchis..nu vor alerga unul dupa altul
Old 22-04-09, 00:35   #65
Sultanu

Stage 5

Sultanu's Avatar

cam cate masini sunt inscrise pana acum????
Sultanu is offline   Reply With Quote
Old 22-04-09, 00:48   #66
cryssl

Stage 5

cryssl's Avatar

Member of:
[4Rally]

online aproximativ 15 ..dar s'au anuntat foarte multi telefonic .. si multi sunt care nu au accesat internetul .. cei inscrisi online au prioritate dar se pot inscrie si in ziua competitiei cu specificatiile de riguare
Old 22-04-09, 10:09   #67
cryssl

Stage 5

cryssl's Avatar

Member of:
[4Rally]

Comitetul de Organizare
Membrii de onoare - Oficialitati ale judetului Olt

Bacanu Cosmin Primaria Slatina
cms. Paraschiv Valentin Politia Rutiera mun. Slatina
mr. Spataru Vicentiu Insp. Jud. de Jandarmi - Olt
Predescu Adrian Politia Comunitara - Slatina
dir. Maican Ion Directia Jud. de Sport - Olt
dr. Marcu Cornelia Dir. med. Serviciul Ambulanta

- urmeza sa postam: Comisarii sportivi - Arbitrii

si va rog cand trimeteti inscrerile trimetetile doar pe mailul meu : crys_sl@yahoo.com

Last edited by cryssl; 22-04-09 at 10:45.
Old 22-04-09, 20:01   #68
kidu2006

Stage 5

kidu2006's Avatar

Vezi ca ai mail nou
kidu2006 is offline   Reply With Quote
Old 22-04-09, 20:03   #69
cryssl

Stage 5

cryssl's Avatar

Member of:
[4Rally]

Quote:
Vezi ca ai mail nou

inca nu a aparut ultimul este la vtm mosteni .. nu am primit nimica pentru liniuta recent mailul il trimeti pe crys_sl@yahoo.com nu pe al domnului raul

LE : a venit :P.. dar lipseste adeziunea de regulament ..of of

LEEE : gata e totul ok

Last edited by cryssl; 22-04-09 at 20:44.
Old 22-04-09, 23:56   #70
scorpio GL

Stage 5

scorpio GL's Avatar

din pacate se anunta ploaie si sambata si duminica

sa speram ca nu va fi asa totusi
scorpio GL is offline   Reply With Quote
Old 22-04-09, 23:58   #71
cryssl

Stage 5

cryssl's Avatar

Member of:
[4Rally]

neah ce sa mai crezi..daca te uiti pe yahoo wether e totul in regula..asa sa anuntat pentru luni/marti/miercuri..tornada ..si din cate am vazut eu a fost foarte frumos
Old 23-04-09, 10:11   #72
cryssl

Stage 5

cryssl's Avatar

Member of:
[4Rally]

o centralizare cu cei care s;au inscris pe mailul meu

Cilingirov Ivaylo - NISSAN SUNNY 1400 cmc
Daragiu Bogdan Opel Kadett 2000 cmc
Dinu Cristian Volkswagen Golf 1800 cmc
Ion Mihai - Dacia Sport 1800 cmc
Popescu Viorel hyundai Accent crdi 1500 cmc
Sultan Alexandru OPEL KADETT 2000 cmc
Dinu Andrei - MAzda MX 3 1800 cmc

(capacitatile sunt luate prin aproximare , Acestia sunt doar cei inscrisi pe mailul meu )[

Inscrierile online se vor inchide VIneri la ora 17

Last edited by cryssl; 23-04-09 at 19:28.
Old 23-04-09, 14:35   #73
kidu2006

Stage 5

kidu2006's Avatar

Cam putini,mi-e sa nu ma vad singur in grupa pe acolo,si vezi k la mine se citeste 1.8 nu 1.9 chiar daca e 1,845cmc
Old 23-04-09, 15:29   #74
kimi
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

kimi's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Quote:
si vezi k la mine se citeste 1.8 nu 1.9 chiar daca e 1,845cmc
kimi is offline   Reply With Quote
Old 23-04-09, 16:38   #75
raulllamboiu

Stage 4

Quote:
Originally Posted by kimi View Post
Esti agresiv, tu vrei sa castige cu orice pret 1,8 - ul nu sa piarda 1,9, de parca masina se inscrie ....nu tu (o sa fii 1,
De ce nu te dai si la cursele in care trebuie sa "te tii la ea" si pe viraje, coborari, urcari si sa trebuiasca sa "mesteci in cutia de viteze" vreo 5 minute consecutiv (si in sus... si in jos .... si frane si acceleratie si urlete ca nu intra-n viteza .... si ...), nu doar 15 secunde
raulllamboiu is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -