Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [MACS] [Suzuki]
Re: 402 m @ Craiova, 15 martie 2009 (REPROGRAMATĂ + LOCAŢIE SCHIMBATĂ)
Quote:
Originally Posted by BiriV
DragosT: Leon-ul negru de Buzau trage fenomenal. M-am dat eu cu el . Am stat in fata 1,2 (juma de masina) dar pe 3 m-a devastat . Felicitari si la mai mare!.
In sfarsit! Teoretic are multi cai peste normal, dar eram curios de rezultate. Si, culmea, nu-i trecut prin Racing Code (glumesc, ca-s prea multe frunti incretite pe aici ).
A pus EvlS o poza graitoare. Si printre "cursanti" exista glume, proaste se pare.
Cand eram sus in comuna la cursa si l-am invitat pe iustin sa ne dam a spus ca masina nu mai merge bine, i-am spus sa ne dam pe autostrada a spus ca masina s-a stricat de tot, cand a venit vorba de aeroport a spus ca nu se mai da niciodata pe aeroport ca de fiecare data isi sparge baia in gropile de acolo. La 5 minute dupa ce "m-a batut" cum ii place lui si altora sa spuna au inceput sa curga telefoanele de la cunoscutii pe la care se laudase iustin. Il invit pe Iustin si pe oricine altcineva care mai are pretentii de genul acesta sa ne dam pe autostrada sau pe un drum fara public pe jumatate din banda de mers! Cand ai oameni pe mijlocul masinii la 20-30 de metri in fata ce faci? alegi sa dai peste oameni doar ca sa castigi?
Semnat DGH
Member of: [Mitsubishi] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
Quote:
Originally Posted by iMAGiNE
SEBI, imi place ca "nu dai tot din casa"... cum ar fi incidentul cu baietii veseli de pe la start... tu chiar ai avut dreptate, dar lor nu le convenea nimic... absolut NIMIC!
Organizand evenimente m-am intalnit cu tot felul de ..., dar astea sunt riscurile meseriei .
Oricum multuesc celor care au sarit in ajutorul meu.
Cand cineva vrea sa loveasca o face, nu vocifereaza atat, impulsul e ... acel om avea nevoie de show oricum locuri intunecoase mai sunt si sper sa ma intalnesc cu el fara alti 50 in spate. Tot ce am facut a fost facut ca sa nu escaladez un conflict o bataie generala, ala cu ala si jandarmii in plus am vrut sa nu uit figura sa fixez persona desi oricum a fost tras in spate de niste ciori care m-au recunoscut.
Cursa se putea tine si in conditile date dar cu cap.
Solutia ar fi aratat cam asa:
1. tura generala de recunoastere.
2.masinile ajunse la sosire le grupam ferm pe clase si trimiteam la star doar cate o grupa.
3. accesul prin zona de sosire ar fi fost clar inchis cu jandarmi si echipaj de politie, avand acces organizatorii, salvarea si pompierii
4. starturiletrebuiau date la max 30secunde altfel lumea intra pe pista sa se plimbe, sa uite de plictiseala sa vada ce se mai intampla
5. publicul ar fi stat in zona de siguranta daca erau doua masni care periodic ar fi patrulat pe langa ei.
se pare ca pana la urma drumul nu era asa lat cum spuneau organizatori parca am mai vorbit despre treaba cu drumul nu? incercati cateva pagini mai in spate o sa gasiti posturile
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [MACS] [Suzuki]
Cursa de la Craiova a creat zei si martiri se pare, pe toate planurile. Vine Ungaria acusica. "Eftin". Doar 108 euro + gulasul. Aeroport, beculete, ceva public, drumul drum, tichetelul tichetel... Are Europa asta pentru toate buzunarele si firile. Cum ne-o incapea pe toti oare saraca?
bataie de joc, bani si timp pierdut aiurea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pana nu se include taxa pt spectatori tot asa o sa patim!
gasim si noi locatii unde sunt fix cei mai oribili tarani.......si culmea vin oameni cu super masiniiii....
pacat de oamenii care au venit pana acolo.....
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Echipa de sprijin] [Shine Club]
frate de tot cacatu organizarea , a lasat de dorit rau de tot ,strabatem atata drum de la BUCURESTIla CRAIOVA si nu apucam sa ne dam decat o data ,sincer bataie de joc
__________________ GARAGE PERFORMANCE TUNING VA OFERA PIESE SI ACCESORII AUTO NOI SI SH LA PRETURI FARA CONCURENTA ,REPARATI SPOILERE SPARTE,LUCRARI FIBRA SI TINICHIGERIE INCLUSIV MECANICA,PT CONTACT 0764284830
Pana la urma "ilegalele" raman cele mai "sigure" curse. Daca nu se face nimic pentru a stopa invazia asa zisilor spectatori pe asfalt nu se poate face nici performanta si nici show de calitate. Bani cheltuiti aiurea, timp si nervi pentru ce... parca erau cupe si diplome cine le`a luat?