Salut,
Nici nu ma mai mira faptul ca si dupa atatia ani, modelul acesta inca isi atrage clientela(designul e de vina stiu

).
Ceea ce va trebui sa cauti tu e modelul din 94 sau mai tarziu, are mici modificari estetice fata de cel din 93, faruri cromate in loc de cele negre, design interior putin modificat, sonsola dintre scaunele din spate acum a fost scoasa pt a face mai mult loc, elemente interioare mai de calitate...etc.
Motorizari(cea mai importanta parte)...ceea ce cauti tu e motorul de 2.2 litrii vtec cu codul H22A(deobicei e scris in fata, in stanga heat shield-ului).Motorul acesta in varianta europeana scoate 180 de cai si e cel mai potent din familia Prelude.
Despre fiabilitate nu-ti spun decat sa nu-ti faci probleme, dar incearca sa cauti una cu in jur de 150.000 km...dar nu e bai mare daca are mai multi.
Intretinerea in Europa o voi lasa pe altii sa completeze...
Consumul la motorizarea de mai sus e undeva la 11l/100km mixt...dar in afara orasului poti sa o scazi si la 8.5-9.
Performante...cu motorul acela...0-100km/h...cam 7s...si urca lejer pana pe la 220.(nu stiu exact varianta europeana la ce vit max e limitata)
Modificari...per total se pot face din dpdv mecanic multe...estetic...daca chiar vrei i poti lua un lip-kit(doar buze) ca cel din poza din stanga, cel rosu, e cel mai subtil si da cel mai bine.
Cam astea ar fi pe scurt...ramane de vazut daca te vei incadra in buget(nu stiu preturile din Europa) la ce ti-am sugerat eu...Bafta!