Sincer sa fiu, parca e mai ceva decat messenger aici , pe bune! Am intrat mai rar in ultimul timp, am fost ocupat, una alta...Dar cat am citit aici mi-am pus mainile in cap. Posturi de 2-3 cuvinte, doar de dragul de a posta

. Saracul Geo, trebuie sa scrie "cu rosu" ca sa inteleaga lumea sa posteze conform regulamentului?
In alta ordine de idei, cu Asiromul nu am rezolvat nimic, inca. Astept inca raspuns de la CSA, dupa reclamatia pe care le-am facut-o. Am facut si o cerere de eliberare a unei copii dupa dosarul de dauna, sa am si eu actele (in caz de ceva

).Masinuta sta la service cuminte, cu zapada pe ea :P. Poate careva dintre voi (mai ales din Bucuresti) sa imi faca rost de un e-mail sau un nr de tel al unui manager de la Asirom-daune ? Ca daca discut cu ala sigur se rezolva, asa ...cu distrusii aia degeaba discut, e ca si cum as vorbi la pereti! Deci daca faceti rost, dau o tuica fiarta sau un vin fiert! Bafta!
L.E.: Intre timp imi fac treaba cu o Solenza, in care se face balta pe presurile din fata cand ploua! Deci daca patiti asa ceva la Espero vechi , consolati-va cu gandul ca se intampla acelasi lucru si la masini din 2003

)

)

).
offtopic:Si da, mi s-a pus pata sa-mi iau o pisicuta, dar nu oricare, ci modelul 318is, de 140 "pisicute mai mari". Insa mai intai trebuie sa imi rezolv cu masina mea si pe urma ma gandesc la lucrurile astea

.