Quote:
Originally Posted by DJ 08 AYN
salutare zi-mi frate si mie cum sa schimb lumina in ceas k asta e singura chestie pe care nu am reusit sa o fac.te rog mult
|
e cea mai simpla operatie:
te duci la magazin si cumperi o cutie de tik-tak rosie (cirese) sau mai exista smantana nu mai stiu de la ce firma care avea un capac de protectie rosu pe deasupra sau iei o candela dinaia rosie de pus la cimitir si tai din ea o bucata cat diplay-ul de la ceas dupa ce l-ai desfacut pe care o lipesti cu super glue direct pe display dar ai grija sa pui putin super glue si doar in colturi apoi pui la loc carcasa ceasului si ai obtinut culoarea rosie
daca vrei sa fie un rosu mai intens pui mai multe straturi dar ai grija, cu cat sunt mai multe straturi cu atat scade si intensitatea ceasului
inca ceva in spatele ceasului ai o mufa cu 3 fire unul dintre fire ii scade intensitatea cesului cand aprinzi luminile eu pe acela l-am taiat si acum am aceeasi intesitate si pe zi si pe nopate si nu e deloc deranjant insa nu mai stiu care era firul am sa ma uit si am sa iti spun exact pe care sa il tai