Quote:
Originally Posted by CT-13-TGR
salut, k tot venii vorba de simplificarii stock... un pic de ajutor din pareta voastra in urmatoarea problema: vreau sa imi modific bara de pe fara doua 2 prelungiri stanga dreapta sub proiectoare stil TL 33 CTL(webchatos) ... cu ce anume pot face un "face clean " in afara de chit ... ce anume trebuie cumparat fibra sau exista vre`un chit special pt imbinarile dintre plastice...si astupat "santurile"din bari si usi... ce este recomandat pt asemenea lucrari? astept cateva raspunsuri ... si mai revin cu intrebari, pt cavreau sa fac un CIELO CLEAN + VOPSIRE! exclus tigania ... si actipilde pe capacu de la rezervor exemplu cielo de mai sus! merci
tin sa precizez k masina arata cam asa!
|
salut. pot sa te ajut cu cateva idei de baza in a face prelungirile. exista 2 metode:
1. sa ai ceva care sa semene cu prelungirile(alte spoiler, bari etc) pe care sa le imbraci in fibra si sa le adaugi la bara .(varianta simplasi ieftina)
2. sa-ti faci u singur un suport pe partea de interior a barii , apoi sa modelezi fibra pe el .ca si materiale iti trebuie rasina eposidica (ec-130 daca se gaseste si intaritor w340 in proportie 30%), fibra de sticla ,kit normal , si ceva din care sa poti creea suportul propriu zis(eu folosesc un fel de plastilina care incalzita devine dura si paote fi modelata,plastic mai rugos care se poate indoii la cald,lemn,carton etc)
pt a 2 -a varianta iti trebuie ceva mai multa indemanare dar daca te incumeti iti explic cum se face ceva de calitate care sa si tina ..
pt santurile din bara..trebuie data jos vopseaua, smirgheluit interiorul santului si marginile un pik apoi se astupa cu celuloza pulbere si rasina (se face o pasta)se lasa pana se intareste si apoi se aduce la nivel cu polidiscul abraziv(sau o bucata de lemn, cu o parte perfect dreapta pe care pui niste smirgher,asta ca sa nu faci valuri daca nu ai ai mai lucrat cu polidiscul) .
ca sa vezi ca stiu ce vb o sa-ti arat pe mess un bmw m3 la al carui kit tuning lucrez acum.
salut