Quote:
Originally Posted by luciang
Pai se merita sa vi la cele la care puteai sa vi cu ceva constructiv cu o idee ceva orice dar nu are rost sa-ti explic eu,in mod sigur o sa intelgi gresit.Pana una alta cred ca discutia asta este un mare off topic.Daca asa intelgi tu sa ajuti e treaba ta.Cat despre ultima fraza te carcaterizeaza destul de bine si dovedeste ca esti un om destul de matur cat sa poarte o discutie ,,prieteneasca",inteligenta chiar si sa vina cu ceva folositor pentru acest ,,clab".
|
Prietene...esti orb sau chior...EU NU MAI FAC PARTE din acest "CLUB" .... eu am
alta marca de masina... deci sunt din start
exclus... si da...intru sa vad ce mai este pe aici...ce mai face lumea.... pt ca de unii "m-am atasat" prin felul lor de a fi....ca persoane.... cum au vb........despre ce au vb....etc.
Sa fac ceva creativ?
Dc asa face EU asa ceva? Pt ce?
Da argumente clare....daca ai ....cu toate ca nu ai si nu are nimeni sa le dea..... insa TU...VOI.... avetzi....ca avetzi TICO....si suntetzi in DA' CLAB' ...
Pai sa fiu eu sheful aici....as face multe....inclusiv carnet de "partid"

.... cu cotizatie.... cu participari.... cu nebunii....dar aici este o problema... NU AI CU CINE , si asta a fost demonstrat in nenumarate ori !!!
Aici se dau sfaturi la caterinca....daca unu e mai putin stiutor...se gaseste genu' "gheorghe" care tre sa demonstreze ca el e miezu' din dodoaska....si exemple sunt multe....daca esti asa destept....citeste tot de la inceput pana acum.... si ai sa intelegi daca ai aceasta capacitate ca am dreptate....
Aici depinde de voi cei ramasi....cei care aveti aceasta marca de masina....cand o sa am ....daca o sa mai iau vreodata un tico....o sa ma intorc....si o sa fac si eu parte din "club" , dar tot ca si pana acum....ca privitor....si eventual sa dau o mana de ajutor celor care au nevoie...din ce am invatat si eu de la altii....sau din cautarile mele pe net....manuale tehnice.....intamplari personale de zi cu zi..... meshterit la mashina....etc
Dar inca odata...mentalitatea asta de turma....si de cioban HAI SA DAM CU PARU.....ca eu fac...eu dreg.... pfff ....ma da pe spate de fiecare data... ca este sau nu off topic....era timpul ca cineva sa spuna exact cum se vede situatzia din exterior...ca din interior am vazut-o ....
Regret faptul ca nu se mai fac intalniri...ca nu se mai face ABSOLUT NIMIC .... sau o fi totul secret???
Dasta am si intervenit.... ca pe mine personal ma doare'n cot.... insa eram curios ce mai face liviu....alex.....dany... etc.
Ca am venit la 1...sau 100 de intalniri.... asta nu este problema ta si a nimanui....si nu stau toate in drum de mine...iete dasta nu mai vine nimeni si nu mai face nimeni nimic...ca nu vin eu....hai sa nu fim copii...
Insa....cum eu nu stiu ce viata ai tu....nici tu nu sti ce viata am eu...si nimeni de aici.... iar eu nu am mai venit din multe motive....o sa enumar cateva...cu toate ca NU tre sa dau explicatii la nimeni...dar ca idee:
1. prea multi INTELEPTI
2. nimic concret ...doar vorbe
3. intalniri prea scurte....nu se recompensa consumul si timpul perdut pe drum
4.
eu am alta marca de masina
5. eu nu mai sunt in bucuresti ....
6. de cele mai multe ori , ca si liviu...nu primeste nimeni ajutor....nici macar sfat...decat in bataie de joc....putini sunt cei ce stiu ce zic...cum sa zica....
mai vrei/vreti sa dau motive clare ?
Nu ca nu am venit din cauza ca nu am vrut..sau mi-a fost lene....asa ca altii....
So.... aici inchei asa ca rog pe urmatorul sa se abtina la vreun comentariu rautacios ca il trimit la origini:
e obligatzia voastra, mai ales a ta care esti asa "guraliv" si a tot stiutor.... sa faci / face-ti ceva .... eu o sa intru si de acum inainte..... si am sa ajut daca am sa pot cu ce am sa pot daca pot..... si atat...!!!!!!
Iar pt asta nu ma poate obliga nimeni sa fiu nici ON TOPIC si nici OFF TOPIC......nici sa intru sau nu ...sa ajut sau nu...
este placerea mea !!!
Hai te-am/v-am pupat ....si de restu..... numa bine ....si multi km fara incidente !!!