cum stai cu fata la masina , pe partea stanga cum te uiti la ea , la 20-30cm de roata...(nu stiu exact ce distanta...e asa cu apreciere..)...o sa vezi o mica burta...aia este baia de ulei...bushonul/shurubul ala este cu cheie fixa/inelara parca de 13...sau ceva de genul....dar se poate rezolva si cu o cheie reglabila....sau un mox...nu mai stiu exact...dar il vezi...insa tre sa te bagi SUB masina pt aceasta operatiune...si sa il desfiletezi incet...incet...mai ales cand ajungi spre final....ca sa nu te murdaresti....
Scoti bushonul de la ulei ,cel mare si rotund de la motor...bagi un vas....lighean...sau un bidon de 5- 10 litrii de plastic taiata pe burta/jumate.... dai drumul la ulei....apoi scoti filtru de ulei...care si EL este obligatoriu sa fie schimbat odata cu uleiul.... lasi sa curga tot....cam 10-20minute...fara sa mai fagi nimic la ea...decat o tzigare si o poza

dar acum depinde de cat de tare te grabesti....ceea ce nu este indicat... apoi pui bushonu de sub masina....filtru de ulei...uleiul in motor si capacul...apoi dai cheie.....5 minute lasata in pace sa isi faca treaba si "rodajul" ...pe urma..multa bafta si km multi fara incidente....
Sper ca ti-am fost de ajutor.