08-03-08, 21:01
|
|
 Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Re: Dacii Speciale
Quote:
Originally Posted by MisterYo_25
nush nik.. da' am mai gasit niste poze 
|
Am aflat si eu de la cineva care cunoaste masina:
130 cp
discuri ventilate
...
...
de vanzare fara jante
pret 1500 euro
|
|
|
09-03-08, 20:53
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Midnight Racers] [Oltcit] [DACIA] [Echipa de sprijin] [Dacia Rally Team] [VW]
|
char trebuia sa se dezvolte acest subiect? nu`i problema .. voi scrieti, eu sterg ... in concluzie : mai putin off topic .. aveti ceva legat de daciile cu adevarat speciale, postati .. daca nu .. abtineti`va ...
|
|
|
23-03-08, 13:30
|
|
 Stage 5
|
ceva dacii din brasov!
|
|
|
23-03-08, 15:23
|
|
 Stage 5
|
inca o poza cu ppr-ul
|
|
|
25-03-08, 14:13
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA] [NoSpeedLimit Romania Club] [2 Roti]
|
din fata nu ai nimic cu ea?
|
|
|
25-03-08, 14:29
|
|
 Stage 5
|
nu sunt cele mai bune poze dar fie!
|
|
|
28-03-08, 19:03
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
|
mersi , pt poze e lucrata foarte fain masina, era mai bine daca modifica spatele si il face de 1300, rezulta o mica replica gordini.
|
|
|
28-03-08, 22:35
|
|
 Stage 4
Member of: [Oltcit] [MERCEDES]
|
Quote:
Originally Posted by Ja_Rule
char trebuia sa se dezvolte acest subiect? nu`i problema .. voi scrieti, eu sterg ... in concluzie : mai putin off topic .. aveti ceva legat de daciile cu adevarat speciale, postati .. daca nu .. abtineti`va ...
|
nu mi se pare corect ceea ce faci...si nu cred ca suntem off topic in timp ce dacia aia ii o dacie 1300 cu 130 de cai...si zici ca nu ii speciala? ...in fine
|
|
|
29-03-08, 15:47
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Opel] [4Rally] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Quote:
Originally Posted by IndyGG
nu mi se pare corect ceea ce faci...si nu cred ca suntem off topic in timp ce dacia aia ii o dacie 1300 cu 130 de cai...si zici ca nu ii speciala? ...in fine
|
130cp fara NOS!!! cu NOS +100cp
|
|
|
30-03-08, 23:31
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
|
nici nu se stie daca masina aceea mai are motorul pe ea, acum vreo 4 ani si ceva era parcata in deva in fata clubului ''La Bobo'' at . am vazut-o pt prima data si at. era intr-o stare foarte proasta, si pozele care sunt mai sus erau chiar in zona specificata de mine mai sus, dar a disparut de acolo de foarte mult timp, cine stie pe unde a ajuns sau daca mai exista... daca stiu altii ce s-a intamplat cu ea va rog sa ma corectati... sal
|
|
|
05-04-08, 22:24
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Midnight Racers] [Oltcit] [DACIA] [Echipa de sprijin] [Dacia Rally Team] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by IndyGG
|
nu ti se pare corect ce fac? pune poze recente cu masina si mai stam de vb ...
|
|
|
06-04-08, 03:16
|
|
|
Banned
 Stage 5
Member of: [Echipa de sprijin] [4Rally]
|
nu mai tin minte daca am mai pus sau nu......
pun si eu o poza...sper sa nu fiu jignit ..este un foarte bun amic de-al meu...
|
|
|
06-04-08, 11:03
|
|
 Stage 5
|
oameni buni....ca asta sunt multe poate...nu sunt speciale....(sau are 1.7,1.8 turbo pe ea!? si nici asa poate nu ar fi speciala...) ar fi aparut de mult RLR si WRC aici daca erau asa speciale!!!
speciale sunt cele care raman in istorie sau si-au marcat cumva trecerea pe unde au fost...
|
|
|
06-04-08, 11:59
|
|
 Stage 5
Member of: [Streetline-CCC]
|
Quote:
Originally Posted by AG 80 BBI
oameni buni....ca asta sunt multe poate...nu sunt speciale....(sau are 1.7,1.8 turbo pe ea!? si nici asa poate nu ar fi speciala...) ar fi aparut de mult RLR si WRC aici daca erau asa speciale!!!
speciale sunt cele care raman in istorie sau si-au marcat cumva trecerea pe unde au fost...
|
Cand motorul tau de pe dacie va arata macar ca in poza atasata ai avea tot dreptul sa nominalizezi TU masini ca RLR si WRC ca fiind obisnuite. Pana atunci corect ar fi ca atunci cand vorbesti de dacii speciale sa incepi propozitia cu "parerea mea este ca .." si sa vorbesti la modul general. Fara sa mai pomenesti o masina anume care e mult peste realizarile tale. Tipic romanesc ... toti il criticam pe Mutu dar nici unul nu joaca fotbal .
Topicul nu este "masini are au facut istorie in razboi" ci "dacii speciale". RLR si WRC isi merita cu prisosinta locul in acest topic. Moderatorii ar trebui sa penalizeze mai drastic posturile aberante .
|
|
|
06-04-08, 17:51
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by cmdbass
pun si eu o poza...sper sa nu fiu jignit ..este un foarte bun amic de-al meu...
|
intrebarea mea este: ce are special inafara de (presupun) flansele alea in 4 prezoane?
Quote:
Originally Posted by AG 80 BBI
|
astia ca tine vad doar locu` I de pe podium, inafara de S G M, nu mai sti o alta masina cu istorie .. in fine, daca nici W R C`u si nici R L R`u nu`s masini speciale.... n`am ce sa mai comentez
Quote:
Originally Posted by Lucian
Topicul nu este "masini are au facut istorie in razboi" ci "dacii speciale". RLR si WRC isi merita cu prisosinta locul in acest topic. Moderatorii ar trebui sa penalizeze mai drastic posturile aberante .
|
Lucian iti inteleg supararea dar crede`ma, daca ai vedea cum arata topicu` asta .. cate posturi am sters ... ti`ai schimba parerea ... tot respectu` pt tine
Last edited by Ja_Rule; 06-04-08 at 18:00.
|
|
|
|
|