Quote:
Originally Posted by AG 80 BBI
PAREREA MEA:...ce e asa special ca au pus un motor puternic pe o dacie!?ce au facut asa special din ea!?(oricine poate face asta cu un minim de bani...)
faptul ca le admir e o chestie(dovada ca RLR o am la avatar de mai bine de o saptamana) ...dar pana la a ajunge sa fie speciala parerea mea...e drum lung...
mai speciala mi se pare o masina care e intacta si dupa mai bine de 30 ani decat astea...
|
Nu te supara, dar te bagi ca un chinez intr-o gasca de negri la fast-food, incercand sa le scuipi in mancare...
Iti dau o idee: incearca sa inlocuiesti si tu o particica de la o masina cu alta particica mai buna de la alta masina...spre exemplu o conversie H7->H4 (sau invers) ori montarea unor discuri de frana mai mari (cu tot cu etrieri, placute, pistonase, trasee si pompa) -> vei vedea ca nu e chiar asa usor cum pare, si atunci poate vei aprecia si tu orele de munca pierdute de ei pentru a face din rahat bici. Sau tu ai deja bici si te simti amenintat de orice "rahat"?
Poate ai impresia ca motoarele alea (si celelalte "cateva" piese inlocuite) au fost "plug&play" sau "performance parts for Dacia"
La ce te referi cand spui "si-au marcat cumva trecerea pe unde au fost"??
Urme de cauciuc pe asfalt in parcari, in timp ce multimea aclama voioasa?
Urme de caini pe bara din fata + cadavre de caini pe autostrada?
Schimburi de vopsea cu masini parcate?
Cand citesc fraza asta, imi vine in minte o Dacie care ridica o roata sa faca pipi la copac