dc nu se trag cu lada samara? macar stiu ca e mai rezistenta de cand e facuta de GM nu de gainarii de la reno. sa nu zic de un golf3 la acelasi pret cu tuning cu tot care n-are moarte.
Sincer eu chiar nu va inteleg!! chiar daca nu va place masina ..tot ar trebui sa va bucurati.... am intrat in atentia lumii!! si credeti-ma ca se pot face mult mai multe din logan!! Si asta din film se auzea super!! Eu am logan.. nu sunt multimut de ea pt ca nu fuge...dar masina pt ce a fost facuta e ff buna !! eu nu inteleg dc sunteti asa rautaciosi in loc sa priviti cu alti ochi... nu stiu chiar nu va inteleg.
nu prea am pareri asa de bune despre el ... nici ca design nici ca performante si din astea
si modelu` asta tuningat ... nu e cine stie ce ...
dar nah` ...
e si eu un pas inainte fata de ce a fost
parerea mea
Pai probabil e facut pentru curse gen Destruction Derby. Sa iei sa dai cu el de toti peretzii. Asa se distreaza nemtzii. Noi inca ne mai dam in parcuri de distractii cu masinutze 5 lei / 3 minute si le ciocnim cauciucele alea. Ei sunt mai evoluati si se dau in Loganuri.
Poate la asta s-au referit cand au zis ca vor sa organizeze curse cu Dacii.
alecs84.....ultimele 2 dacii logan..arata chiar bine de fapt f bine...pacat ca nu sunt pe bune daca ar face unu o dacie din asta..ar fi prea tare....ar arata adevarata putere.....oho mai e....romania e saraca....