da.. cate locuri.. are..Lastunu?? si nu pui ceva poze.. si din interior.. ca sincer.. eu nu am mai vazut unu d cand era mic mic.. si abia dak mi-l ai amintesc.. ..in rest.. super proiect..
Felicitari pentru perseverenta! Eu ma gandeam la un moment dat (si alt prieten "Lastunar" tot din tm)la un motor de Subaru (microbuzele alea ce arata ca si Damas) care au 4x4 la buton (nu stiu exact cum functioneaza sistemul, dar am vazut la un prieten care avea din ala). Acum e de vanzare un Subaru de-asta cu motor de 1,1litri la 450 de euro (in Timisoara)hai sa-ti dau si telu ca intru mai rar pe forum . . 0789703431 . .
Dar poate gasesti vreo varianta mai aproape de tine . .
bafta
pai daca le baga cam mari nu stiu daca mai pleaca de pe loc.ce motor are ?stie cineva cateva detalii despre motorul lastunului ?
Motorul de lastun are 22,5 C.P 499cmc laezaj/cursa 74/58
Actualmente motorul meu este in prelucrare si va avea alezajul de 79,4 cu cresterea cilindreei la 578 cmc!
Motorul de lastun are 22,5 C.P 499cmc laezaj/cursa 74/58
Actualmente motorul meu este in prelucrare si va avea alezajul de 79,4 cu cresterea cilindreei la 578 cmc!
Motorul actual (cel de lastun) are 17 caluti am gasit un motor boxer de subaru de 2.0 fara turbo dar nu are cutie am inteles ca motorul a fost pe un subaru expedition...
felicitari mane pt mashinutza ....nu credeam p cineva in stare sa modifice ashea cva...ar fi tare un bodykit alte faruri un motorash ...shi vei fi nr 1 p romania la "categoria musca"...in leg q categoria musca...glumeam...IMI PLACE
Motorul actual (cel de lastun) are 17 caluti am gasit un motor boxer de subaru de 2.0 fara turbo dar nu are cutie am inteles ca motorul a fost pe un subaru expedition...
Da-mi voie sa te contrazic! MOTORUL DE LASTUN, ASA CUM A IESIT DE PE BANDA LA TIMISOARA ARE 22.5 C.P! SCRIE SI IN CARTEA TEHNICA!
Ce faci frate sunt baiatu de la atelier de la ionut ..ia zii te mai apuci de ea ...oricum misto mashina ....bravo ,,,,sa speram k va soca curand >>>>>>>>>