![]() |
Dacia Lastun in primele modificari
Am si io un lastun si m-am apucat sa il modific dar nu prea am timp si mai fac si io din cand in cand cate ceva pe la el
|
Re: Dacia Lastun in primele modificari
baga si tu ceva poze cu el,dak se poa in diferite stadii!!
;) ;) ;) ;) ;) ;) |
9 Attachment(s)
Dati-mi si mie ideii ce sa mai fac la el... ms.
|
baga jenti!
|
pai daca le baga cam mari nu stiu daca mai pleaca de pe loc.ce motor are ?stie cineva cateva detalii despre motorul lastunului ?
|
lastun are jentile pe 12 " , ca tico
|
1 Attachment(s)
informatii tehnice
practic e un motor de oltcit , taiat in 2 :D |
ma gandesc ca e destul de micut motorasul ptr a primii un carb dublu sincron ,ar fi mult mai bine ceva luat de la un motor dar depinde acum si de motor.nu stiu absolut nimic de masina asta ,oare daca ar intra in motor ,nu ar ceda cutia ......,in fine ,asteptam detalii de la cei priceputi in motoare
|
Quote:
Asta cred ca este motorul de pe Oltcit Special pe care toti posesorii l-au laudat pentru consumul foarte mic. Daca nu ar face atata galagie ar fi un super motor. Oricum la greutatea masinii este suficient de puternic. Ai incercat sa masori comparativ dimensiunile motorului tau cu un motor de 1,1 de Oltcit?? Cred ca ar incapea acolo dar ar fi probleme mari cu evacuarea si racirea. In concluzie : Pune-i jenti :) |
tati toata stima pt masina ta
|
rar mai vezi asa ceva pe strada...;)
|
Quote:
|
e ceva..poate peste ceva ani o sa fie cat un M3...cum sunt acuma masinile alea de epoca care costa cat un Maybach..totusi zi sa o mai tina:D :lol: :-P
|
Quote:
|
heheh kiar vrei sa o duci la muzeu..:?: :lol: :peace: succes in continuare..:rockon: :peace:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:57. |
- Copyright 2026 4Tuning