doooamne...respectele mele cat de tari sunt masinutele astea. Rupa pur si simplu nova. Am si eu o intrebare. Din videoclipul pe care l-a pus FIF-ul se vede ca au cutie "automata"? sau cum o fi? ca vad ca nu apasa ambreiajul...si unde mai pui ca pufaie cand ii schimbi viteza. Am ramas sincer paf.
baza tehnica si istorica ma determinat sa cumpar masina incompleta nu la putini bani dar posibilitatile tehnicce pe care le am mau facut sa apreciez munca altora care au pus pasiune si multa munca inainte la masina pina la urma aceasta fiind un simbol national macar la exteerior in rest avind toate elementele consacrate motorsport ce va urma va fi facut cu rabdare ca e mai buna ca toate nu poti si nu este frumos sa patezi istoria acestor masini totul in aceasta formula este egal bani rabdare si multa munca
Dacii cu caracter si istorie frumoasa ! Multa bafta, bani, rabdare(timp, pentru ca in zilele noastre este cel mai pretios) si forta de munca, pasiune se pare ca este suficienta ! Spor la treaba, sa ne tii la curent !
frumoasa nova ai!!! .. mai pune si tu poze cu ea cand ai timp sa vedem si noi in ce stare se afla ........ca tare curiosi mai suntem cel putin eu!!! noroc si bft cu proiectu
acum prepar motoarele de la cele doua proecte de care am povestit anul trecut nova aspirat si un audi s2 turbo de la care o sa mai postez cind pot ceva poze
cind voi termina cele doua proecte de client vo incerca sa aduc la suprafata aceasta fila de istorie dar nu va fi usor financiar si nu numai financiar pentru ca nu este corect sa strici ce altii au construit ca imagine zic eu
cind voi termina cele doua proecte de client vo incerca sa aduc la suprafata aceasta fila de istorie dar nu va fi usor financiar si nu numai financiar pentru ca nu este corect sa strici ce altii au construit ca imagine zic eu
este foarte adevarat....nu vezi prea des niste nove asa aratoase
BINE V-AM GASIT....
daca isi mai aminteste cineva de novele care rupeau gura tirgului acum 15 ani?
man, unde s-au fabricat nove acum 15 ani?
Dacia NOVA a aparut doar dupa 97, cand inca se mai fabrica dacia 1410 cu motor pe injectie dupa cum bine va aduceti aminte.