Masina are motor de 3.0 L , 205 CP. Planuri de viitor nush daca va fi....nici nu circul cu ea numa la ceva evenimente sau ceva de genul adica de 2 ori pe luna scoasa din garaj.
E din anul 2001 si are doar 35.000 mile.Merge foarte bine pana acuma nu am schimbat nimik la ea.Pai in Spania ma costat cam 2500€ inscris + asigurare + R.A.R.Eu zic ca sa meritat.Si vaporul ma costat 1500$.
pai pana acum aprox 3700 e,si pretul de achizitie?mai pune cateva poze cu interiorul ca arata frumos de tot...ai de gand sa umblii la ea?(motor mai sport body kit ceva?)cam cat consuma ai idee?sincer e pacat sa tii bijuteria in garaj
Deci eu masina am luato la licitatie.Nici nu imi trecea prin gand ca o sa o cumpar...dar a inceput de jos licitatia.Si tot urca am tot oferit alti la fel si am zis ca nu ofer mai mult de 2400 si aici sa oprit
pfft mic pretul..dar cu rezolvare,cu transport,taxe,cat te-ai dus u pana acolo te-a dus la vreo 8000 nu?oricum eu zic ca a meritat,ai facut o treaba buna..ai incercat un top speed cu ea?