08-05-08, 12:50
|
|
Honda Driver
Stage 5
Member of: [4 Speed Squad] [PARTICIPANT CURSE] [Honda] [Opel]
|
Re: Del Sol...inca una... :)) GIS'u mic
ieri mi am prins buzitza mai bine,sa vad ce a iesit..ma duc acum sa dau bandajele jos
|
|
|
08-05-08, 13:36
|
|
Stage 5
|
pai da ce ma vine lipita?!trebuia sa o prinzi cu nituri!asa am prins-o eu pe a mea si n-am probleme
|
|
|
08-05-08, 14:41
|
|
Honda Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by fasso
pai da ce ma vine lipita?!trebuia sa o prinzi cu nituri!asa am prins-o eu pe a mea si n-am probleme
|
si pe a mea am prins o in nituri,dar am si lipit o pentru ca avea spatiu in unele locuri...si se vedea aiurea.oricum,e ok rezultatul,e un pic mai sus prinsa fata de cum era.
|
|
|
08-05-08, 15:44
|
|
Stage 5
|
trebuia sa-i bagi silicon negru,care astupa orice gaurica si nici nu se vedea dar ce sa-ti fac daca nu intrebi inainte
|
|
|
09-05-08, 12:51
|
|
Honda Driver
Stage 5
|
Quote:
trebuia sa-i bagi silicon negru,care astupa orice gaurica si nici nu se vedea dar ce sa-ti fac daca nu intrebi inainte
|
fix cu silicon negru am rezolvat problema
|
|
|
10-05-08, 00:02
|
|
Stage 5
|
|
|
|
10-05-08, 11:49
|
|
Honda Driver
Stage 5
|
Quote:
|
sa moara police si chiar s a lipit bine de tot...singura chestie e ca am fixat o cam sus....trebuia vre o cativa mm mai jos..dar acum asta e,noi sa fim sanatosi
|
|
|
11-05-08, 13:03
|
|
Stage 5
|
stai ma linistit ca arata bine nici prea sus nici prea jos
|
|
|
14-05-08, 13:42
|
|
Honda Driver
Stage 5
|
ma uitam pe la inceputul threadului...si am vazut ca la 160 000 eram in germania cu ea..acum are 174 800 km adica am facut destui km cu ea din noiembrie....iar ar trebui sa ii schimb uleiul (schimbat prima oara la 166k km) numai ca de data asta as vrea sa ii pun ceva mai rezistent la cox...ceva recomandari ? un aral mai sintetic ? am observat ca nu imi curge ulei pe nicaieri,ceea ce e bine,mananca ulei doar in ture mari,gen peste 5500...
astept o sugestie ceva,merci
|
|
|
14-05-08, 14:01
|
|
Honda Driver
Stage 5
Member of: [Honda]
|
Castrol edge 10w-60
|
|
|
14-05-08, 14:22
|
|
Honda Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Urban_Racing
Castrol edge 10w-60
|
scump ? ai idee?
|
|
|
14-05-08, 14:57
|
|
Honda Driver
Stage 5
|
Eu am pus in a mea Castrol RS 10W60 am cumparato cu 49ron/litru , a fost cam scump din ungharia puteam s-o iau mai ieftin. Adica sa-mi aduca cineva.
Dar mie nu-mi place cum suna motorul, cu 0W30 ce a fost in masina era mai bun. Un prieten bun care se pricepe mai bine decat eu ma sfatuit ca la urmatoarea schimb ulei si pun Castrol Edge Sport 0W40. Ce zici?
Mersi
|
|
|
14-05-08, 14:59
|
|
Honda Driver
Stage 5
|
mai astept si alte pareri...daca nu,mergem pe castrol edge....cat mai sintetic. personal am auzit ca si aral e ok,dar pentru masini cu o uzura normala....nu cum o coxez eu pe asta mica
|
|
|
14-05-08, 15:25
|
|
Stage 5
|
zoom-zoom: am citit si la tine topicul de-a fir a par, ca la yulasinio incep cu felicitarile de rigoare. e pur si simplu superba. ma bucur ca m-am alaturat si eu clubului crx, nu doar cu pasiunea ci si cu foxy a mea.
cateva comentarii, daca-mi permiti:
1. uleiul - in toate manualele tehnice pe care le-am luat de pe net, se recomanda ulei 10w40 pentru un comportament la condus sportiv. pentru un mers normal 0w30 sau 0w40. in nici un caz 10w60. din cate stiu, uleiul asta e doar pentru motoare mai mari si s-ar putea sa strice pt vtec-ul de 1.6. altfel l-ar fi recomandat honda, nu crezi?
2. esti un fericit ca-ti poti comanda de pe ebay. am si eu planuri mari cu a mea insa daca stau si fac calculul cat costa una alta, deja incep sa dau marunt din buze. per total ajung la scoruri cu 3 de 0 in coada
3. bucura-te ca ai motorul schimbat. macar daca ar fi fost pus unul nou... oare nu ai de unde sa stii asta?
tu cum ai rezolvat cu rugina? eu inca nu am in plan o vopsire integrala decat la final, dupa ce va fi gata tuning-ul la ea.
m-ar tenta si pe mine niste xenoane la proiectoare... de fapt m-ar tenta multe insa vreau sa fac totul cu cap, sa nu cumpar ceva pe impuls de moment si apoi sa regret ca am dat bani fiindca nu se mai potriveste in proiectul final.
bafta si sa te bucuri de ea multi km de-acum incolo. caci asa cum a zis cineva, cine a calcat odata pedala de honda, uita ca mai exista si alte masini
|
|
|
14-05-08, 15:39
|
|
Honda Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by hoinar
zoom-zoom: am citit si la tine topicul de-a fir a par, ca la yulasinio incep cu felicitarile de rigoare. e pur si simplu superba. ma bucur ca m-am alaturat si eu clubului crx, nu doar cu pasiunea ci si cu foxy a mea.
cateva comentarii, daca-mi permiti:
1. uleiul - in toate manualele tehnice pe care le-am luat de pe net, se recomanda ulei 10w40 pentru un comportament la condus sportiv. pentru un mers normal 0w30 sau 0w40. in nici un caz 10w60. din cate stiu, uleiul asta e doar pentru motoare mai mari si s-ar putea sa strice pt vtec-ul de 1.6. altfel l-ar fi recomandat honda, nu crezi?
2. esti un fericit ca-ti poti comanda de pe ebay. am si eu planuri mari cu a mea insa daca stau si fac calculul cat costa una alta, deja incep sa dau marunt din buze. per total ajung la scoruri cu 3 de 0 in coada
3. bucura-te ca ai motorul schimbat. macar daca ar fi fost pus unul nou... oare nu ai de unde sa stii asta?
tu cum ai rezolvat cu rugina? eu inca nu am in plan o vopsire integrala decat la final, dupa ce va fi gata tuning-ul la ea.
m-ar tenta si pe mine niste xenoane la proiectoare... de fapt m-ar tenta multe insa vreau sa fac totul cu cap, sa nu cumpar ceva pe impuls de moment si apoi sa regret ca am dat bani fiindca nu se mai potriveste in proiectul final.
bafta si sa te bucuri de ea multi km de-acum incolo. caci asa cum a zis cineva, cine a calcat odata pedala de honda, uita ca mai exista si alte masini
|
merci merci de aprecieri,dar inca nu e gata masina nici pe departe cat despre faza cu calocatul pedalei....visez la un s2000 atat
cu rugina inca nu am rezolvat,e acolo si ma calca pe nervi ori de cate ori spal masina
sa vad ce ulei gasesc bun pentru asta mica,ca magnatecul l am ars instant....in 2 sapt mirosea de zici ca am prajit cartofi non stop acolo
cu motorul,e schimbat cu unul de generatie mai noua,adica d16y8 si nu era nou,din pacate...dar asta e,el sa mearga bine
ps:daca vrei ceva de pe ebay imi spui si vedem cum rezolvam,ideea e ca daca iti iei mai multe produse in acceasi comanda scapi mai ieftin cu transportul
|
|
|
|
|