Quote:
Originally Posted by ViseZZZ
acolo se plateste la luna? nu merge si gen pe 6 luni? totusi...au preturi nu gluma
|
Poti plati si pe 6 luni si pe un an. Am ales sa dau in rate , in caz ca vreau sa o anulez nu ma doare capul. M-am uitat azi pe desfasurator, dau 42 de lire nu 45
Si dau foarte putin in comparatie cu altii. Stau intr-o zona buna a orasului si am ceva vechime la permis.
Azi am observat vaselina pe roata fata stanga, cand ma uit mai bine, a zburat cred toata vaselina din burduful planetarei. Are o gaurica mica si prin aia iese la viteza mare cred... Multa mizerie si durere de cap. Trebuie sa fac cumva sa o rezolv pana la itp.
Inca incerc sa imi fac timp sa pun suspensia originala , asta e ok, dar la viteze mai mari pe denivelari te face sa injuri de mame ... Fac prea multi km sa imi permit deranjul asta
...Apropo am facut 1000 si ceva de mile pana acum.
Am impresia ca nu mai merge vtecul cum trbuie . Am incercat solenoidul pe baterie si functioneaza. Cand ajunge pe la 5000 si ceva pana la 7200 parca la limitare ,se accelereaza mai repede insa nu e asa brutal daca pot spune, cum era cand am luat-o.....
Sau e de vina obisnuinta , si atunci era ceva nou si mi se parea uau....
Saraca fiind masina de babuta, nu cred ca a vazut vtec din 93 pana am luat-o eu, insa de cand a ajuns la mine m-am bucurat maxim de ea, si inca ma bucur zilnic ,desigur cu bun simt si cat de cat legal
La ce sa ma mai uit?
Pana acum am verificat
-uleiul, e la nivel
-solenoidul pe baterie si functioneaza
-