In august 2005 m-am decis sa o achizitionez printr-unul din dealerii Honda din Bucuresti, mai ales ca masina era "pe stoc" si asa ca timpul de asteptare a fost unul minim... 3 zile

Plata o fac prin sistem leasing... pe 3 ani
Dupa cum va puteti da seama si din poze, ea e neagra si are ceva dotari stock "de tuning" cum ar fi:
* volanta usurata
* rapoarte transmisie imbunatatite
(aceste prime doua "dotari" sunt in plus fata de prima editie EP3)
* jante 17" Enkei
* volan piele Momo
* scaune sport Recaro - piele alcantara
* stopuri cristal
* eleron luneta
* kit exterior - spoilere + praguri
Alte dotari care le-ar avea sunt:
* faruri xenon
* aer conditionat
Ulterior i-am cumparat si "pus pe ea" covorashe de interior TypeR (de la dealerul Honda) si un
Carbon Dynamic Airbox (CDA) de la BMC, lucru care i-a dat un sunet mai "gros" dupa 3500-4000 de ture si la drum intins suna senzational. Despre putere, ei preconizeaza un boost de 8 cp, insa nu ma pot pronunta cu siguranta. De asemenea mai nou are o finala cartush din carbon de la Simoni Racing, care ii da un sound asemanator cu unul de motocicleta, mai ales in turatii mari, si totusi nu e deranjant la drumurile cotidiene. Mai "are" si led-uri noi pt pozitie, de culoarea xenonului tot de la Simoni Racing. Si mai nou are un set de arcuri ProFlex care o lasa cu 3/4 cm si rigidizeaza f mult suspensia.
Revizia (inclusiv schimbul de ulei) am facut-o la 7800 de km si apoi la 15.600 si de fiecare data am folosit ulei Mobil1 0W40, din care pana acum nu a "papat" nimic, cu toate ca se preconiza un consum catusi de mic acolo...
Fiind editie de 2005, are volanta usurata si rapoarte imbunatatite in cutia de viteze, fiind "de carte" data o acceleratie in 6.6s pana la 100 km/h. Pe ceas am scos in repetate randuri 6.7 si o data 6.62, insa nu sunt cifre "oficiale". Viteza de top am atins-o in spatele unui Subaru (care imi taia aerul pe autostrada) si a fost de 250 km/h.
Pentru iarna a fost "incaltsata" cu gume de sezon, Dunlop WinterSport, de care am fost foarte multumit, insa la viteza (peste 180-200) au o usoara tendinta de instabilitate, poate si din cauza balonului mai mare decat al celor de vara. Ea stock vine cu Bridgestone Potenza 205/45/R17, de care eu unul sunt la fel de multumit. E adevarat ca trebuie sa astepti sa se incalzeasca putin, si sa eviti apa si praful, dar in rest... sunt tare bune. Cand le "termin" pe astea o sa ma gandesc la o alternativa mai buna, dar pana atunci stau si pandesc :P
Upgrade-uri la care aspir ar fi un traseu complet de evacuare (galerie de evacuare si de-cat pipe) si calculator K-Pro de la Hondata