Re: '89 Honda CRX ED9-(D16Z5) ..by SiCeDaca
Dupa cum bine stiti weekend-u trecut a fost prima etapa la drag racing romania iar eu am fost prezent. Am tinut neaparat sa fiu si eu. Totul a decurs dupa cum am planuit. Adica am reusit un timp de sub 15 sec. Am facut mai exact 14.82. Am luat grupa iar masina s-a comportat perfect. Imi era teama sa nu cedeze ambreiajul dar nici vorba. Oricum are o intarziere de a debraia. Sincer nu prea am pregatit masina pentru acest eveniment. Presiunea in cauciucuri a fost lasata la voia intamplarii, suspensia si ea vai capul ei dar promit ca pentru data viitoare voi fi mai pregatit. Cred ca daca as fi avut masina in conditii optimale iar daca duminica am fi avut mai mult timp pentru incercari as fi reusit un timp mai bun. (duminica din prima si singura incercare am scos 14.8 ) Oricum a fost un weekend special pt mine. O atmosfera incinsa. Au fost foarte multe probleme la organizare dar intr-un final a fost ok. Sper sa reusesc sa fiu prezent si la urmatoarele etape care vor avea loc la tulcea si sper la un timp mai bun.
PACE voua. P.S. voi reveni cu poze
Last edited by SiCeDaca; 28-04-12 at 20:47.
|