o sa fie cel mai tare civic din RO.... oare... asta o sa vedem cind v-a iesi produsul finit.
o sa fie si extorior si motor si interior si apoi voi renuntsa la partea cu loook-ul....
v-a fi doar de fuga masina... dar doar dupa ce imi voi lua inca o masina cu care sa merg zi de zi
o integra...
glumesc evident..
motorul este aproape gata. cind ti-am spus ca motorul era praf nu ai crezut si ai zis ca maninc eu rahat si vreau sa il fac pe livui de ris sau ceva de genu... am bagat in motor foarte multi bani si de asta sunt in acelasi stadiu cu masina ... bine, nu chiar acelasi stadiu ca motorul este pe masina. saptamina asta o sa iau si chiuloasa de la curatat-fverificat-planat si gata motorul. apoi am de schimbat toate bucsile, ca le-am luat pe TOATE 20 si ceva de bucsi si apoi iesim pe strada.
problema motorului a fost sorbul care a fost indoit cu tot cu baie si nu a facut presiune la ulei si de asta a inceput sa bata. nu ca am pus eu ulei naspa. si eu i-am zis sa ia baia si sorbu de pe motorul ala ce i-am adus eu dar el stiu ce-o fi facut cu ele...
PS. acum o saptamina si ceva am vazut si ce ulei aveam in cutie, NEGRU frate , liviu mi-a pus ulei ars in cutie..... ce sa mai zic, asta e...
Chiar nu vreau sa ma cert sau ceva de genu ca nu are nici un rost dar iti spuneam asa ca chestie...