Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > HONDA - ACURA > Masina mea Honda - Acura

Reply

Thread Tools
Old 21-06-07, 08:55   #256
Cipin-KUS

Stage 5

Cipin-KUS's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[Opel]
[DAEWOO]
[Old School Cars]
[LANCIA]
Default Re: Mi-am luat civic

neserios este si fane in situatia de fata si liviu , dar liviu a devenit neserios din cauza lui fane, dar cel mai bine este sa-i lasam pe ei sa-si rezolve problemele in particular, eu doar am adus adevarul la iveala pt ca nu am fost direct implicat in combinatia lor, eu am privit din exterior si am expus aici cele intamplate, iar tot ce am zis cu uleiul , cuzinetii ....fuzeta stramba sunt adevaruri, azi noapte impreuna cu gogu citeam posturile voastre, aveam treaba dar am intrat sa vdm ce a-ti mai postat, gogu mi-a zis ca acei cuzineti care au fost schimbati se afla in garajul unde s-a facut masina(unde era si subarul daca stii despre ce vorbesc fane), acei cuzineti o sa-i pozam sa vedeti si voi ca nu se aseamana cu cei din poza lui fane, si nu au uzura semnificativa, ci doar este zgariat cositorul de pe ei, liviu fiind baiat bun ia schimbat , dar tu sustii altceva, iar vibrochenul tau nu necesita rectificare la momentul acela , asta e una ....bielele sunt originale ale motorului, ce ai vazut tu numerotat pe ele cate o cifra nu are nici o legatura cu ordinea in motor , nu exista asa ceva , din fabrica nu se numeroteaza numarul de biele, dar ATENTIE pe biele se afla acea cifra sau litera depinde de producator, care este imprimata jumatate pe biela si jumatate pe capacul bielei pentru a nu cumva sa fii gasca si sa pui cumva capacul bielei invers, de asta aveai tu in motorul tau 2 biele sau cate oi avea cu acelasi numar imprimat pe ele, asta demasca o mare nepricepere a mecanilor tai care se ocupa acum de masina ta sa adaugam si faptul ca au sustinut ca daca era din cauza uleiului se stricau toti cuzinetii, lucru complet eronat, este practic imposibil sa se strice toti in acelasi timp, un cuzinet se invarte in momentul in care nu mai exista ungere,pelicula de ulei(adica ori daca este prost uleiul, ori daca motorul este exploatat peste limitele lui) iar cand acea pelicula de ulei dispare se distruge cuzinetul, acesta intrerupe presiunea de ulei pe toata linia motorului rezultand la distrugerea celorlalti cuzineti si grabind acest proces cu pilitura rezultata de la primul cuzinet, in concluzie ca sa intelegi si tu o data pt totdeauna daca tu continuai sa mai merg 1 km.......3 sau 100 cu masina distrugeai si ceilalti cuzineti, nu ramaneau asa, iar separatoarele la pistoane au cedat din cauza lipsei presiunei de ulei optima,lipsa presiunii de ulei a rezultat in momentul cand acea pelicula de ulei dintre vibrochen si cuzinet a disparut si s-a invartit cuzinetul, deci nu te intreba de ce erau pistoanele sparte, este normal ca in 9000-10.000 fara ungere optima sa cedeze pistoanele alea, nu?.....chiar nu te gandesti ce forte si temperaturi se exercitau in acel moment, si acum nu-mi spoune ca ai dat 6000 de ture cat sa intre vtecul ca nu e asa, l-am intrebat a -2a oara pe gogu cat i-ai dat si mi-a spus exact cuvintele tale: "frate ce fel trage hahaha"....sper sa te fi lamurit care si cum sta treaba cu motoare calate, nu e chiar asa cum crezi tu si te sfatuiesc sa te orientezi la un mecanic mai priceput ca parca vad ca ai sa arunci banii aiurea pe pistoanele alea de la vitara sport si bielele de la tuner boys. iar legat de fuzeta omu a adus-o tractata ca nu era lucrul lui sa se riste sa vine cu ea pe roti si sa-ti distruga cutia,daca tu ai mers cu acea fuzete asa este treraba ta lucru tau ...riscul tau,iar planetarele de ce erau foarte naspa? bat in viraje si nu stiu eu?....sau ce au......explica te rog.....iar legat de acel motor te asigur ca nu a fost desfacut, acel motor liviu il cumparase initial pt el si ti l-a vandut tie din lipsa de bani, era un motor impecabil care a fost stricat din prostia ta, prin faptul ca n-ai schimbat uleiul (probabil ai confundat un b16a2 cu 1.3-ul tau de pe dacia cu 100 si nush cat de mii)....si te rog nu incepe iara cu povestea cu uleiul sunt destui oameni la galati care pot confirma ce am spus eu aici
Cipin-KUS is offline   Reply With Quote
Old 21-06-07, 09:05   #257
Cipin-KUS

Stage 5

Cipin-KUS's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[Opel]
[DAEWOO]
[Old School Cars]
[LANCIA]

iar tu cls21b_EVO nu crezi ca ne-am imprietenit cam repede? daca nu te-ai referit la oras, la ce te-ai referit? si de ce vrei sa continuam discutia pe PM?....sa ne injuram ca femeile?.....sau sa ne amenintam, eu ma consider o persoana civilizata iar tot ce am de spus o spun in public fara rusine...daca tu nu vrei sa fie publice parerile tale te poti abtine,iar eu nu sar calul, faneata sare calul cand vorbeste aiurea pe forumuri despre noi, cei din galati in special liviu, eu am intervenit si am indraznit sa-i poluez topicul lui faneata dar este un forum public si fiecare are dreptul la opinie, iar eu am ales sa expun adevarul pt ca liviu este prietenul meu impreuna cu toti cei care au lucrat la masina, si nu vreau sa aveam un renume prost , una peste alta te rog sa nu ma mai jignesti , nu ma cunosti , iar posturile tale sunt puierile ......apropo cand ai zis de masina lui fane ai zis ca o sa fie cea mai tare honda din RO , acum ce faci te-ai sucit?, o sa fie cel mai tare sedan?....sau cum ca nu te mai inteleg.....cea mai tare honda din ro nu o sa fie niciodata...
Old 21-06-07, 09:09   #258
Cipin-KUS

Stage 5

Cipin-KUS's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[Opel]
[DAEWOO]
[Old School Cars]
[LANCIA]

iar pt Ayanu , te asigur ca acel pustan de 18 ani a facut la 16-17 ce tu faci acum, nu se joaca cu acuarelele , nu mai vorbiti aiurea despre persoane care nu le cunoasteti...nu traim cu totii in fata monitorului, unii dintre noi chiar duc o viata reala!....
Old 21-06-07, 11:24   #259
cls21b_EVO

Stage 5

Am zis, ca o sa fie cea mai tare din RO clar, se stie, s a stiut, se va stii, iar cand m am referit la sedan am zis, citez: "Ziceti mi voi alt model 92-95 Hatch sau Sedan mai tare..." adica, am marit chiar aria de... cea mai tare Honda din RO, nu am lasat doar Hatch...intelegi tu? ntz ntz ntz...Asa ca, sa te auzim, suntem On-topic, vb de masina lui Fane, spune ne tu care crezi ca va fii ceea mai tare Honda 92-95 din RO?
cls21b_EVO is offline   Reply With Quote
Old 21-06-07, 11:31   #260
Cipin-KUS

Stage 5

Cipin-KUS's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[Opel]
[DAEWOO]
[Old School Cars]
[LANCIA]

bai eu de cand stiu masina asta sta prin servisuri si garaje......asa ca....nu stiu ce intelegi tu prin cea mai tare, daca te referi la spoilerele alea care le face el acolo nu ma impresioneaza cu nimic, iar ca cea mai tare honda cred ca v-a concura FCN-ul din galati care va fi turbo in cel mai scurt timp....si nu cred ca o sa-si faca faneata b16a2 turbo.....lui nici b16a2 standard nu-i merge...
Old 21-06-07, 11:47   #261
fanete

Stage 5

fanete's Avatar

Member of:
[Honda]

adevarat graiesti ca bielele sunt numerotate pentru a nu le putea pune invers "capacele" ci nu pentru a semnifica ordinea in motor. dar faza care e , fiecare biela are "capacul" ei care nu se potriveste la alta biela. intrebare mea care este acum, daca fiecare biela are capacul ei nu crezi ca ar fi o problema
atunci cind in motor ai 3 biele numerotate cu numarul 2 si le poti "incurca" ?
normal ar fi trebuit sa am 4 biele numerotate de la 1 la 4 nu 3 biele cu 2 pe ele si una cu 3. daca era doar ca sa nu pui capacul invers ar fi putut pune doar un semn sau un caracter care sa fie identic pe toate.
si acum iti spun si dece il fac neserios pe liviu. dupa cum ti-am mai spus , am un "respect" pentru liviu si goguta pentru tot ce au facut la masina , mai ales pentru goguta care mi-a raspuns de fiecare data la telefon si mi-a explicat si mi-a raspuns la toate intrebarile mele. problema mea este cu liviu care atunci cind am zis ca am sa iau acel motor de la al mi-a zis .... "doua , trei ziel masina este gata" apoi am dus masina mi-a spus o saptamina, apoi il sun cind era masina acolo , mi-a spus doua, si intr-un final au trecut doua luni si ceva pina sa iau masina de la el. a fost o saptamina intreaga in care el nu mi-a raspuns la telefon , el s-a apucat de masina mea si apoi a lasato balta si si-a facut alte "trebi". de asta zic ca a fost neserios. daca tu zici ca motorul ala il cumparase pentru el asta inseamna ca poate nici el nu stia ce este in el si mi-a vindut un motor bulit. si alta chestie de care am uitat sa iti spun dece a fost un MARE MINCINOS. eu cind am dus masin am dus un motor aproape complet. i-am spus imi pui volanta asta , imi pui axa asta cu came, pistoanele astea bielele astea si vibrochenul asta. "da fane asa facem" trece vreme il intreb ce a mai facut ce a mai dres... "fane am pus toate alea de la tine , motrul e de 1800cc ca totul este din biele.... etc" in concluzie a zis ca a montat pistoane axa cu came, vibrochen... supape, arcuri de supape. ca apoi sa vad eu ca el a mincat un mare rahat si nu a schimbat nimic din tot ce a zis. ce-o fi zis el , dece sa ii pun lu asta astea , si-asa nu prea se pricepe, nu o sa isi dea el seama. asta e.. inca un motiv in plus sa spun despre liviu ca este un mincinos si un neserios
si din cate am inteles mai sus tu acum zici ca pistoanele au fost sparte tot din pricina mea... nici nu ma asteptam sa zici altceva... hai sa iti spun eu ceva acea buza rupta din pistoane era deja tocita spre exterior si blocul ovalizat in acea zona din cauza lor, drept concluzie , pistonul a fiost spart inainte de a lua eu motorul de la liviu. si nu mai spune ca tot din cauza uleiului este si aceasta problema...

Credema ca nu am avut nici cea mai mica intentie ca eu sa il fac pe liviu de ris sau ceva de genu , am zis ca asta e frate, mi-am luat teapa dar pe tine te-a mincat in virful limbii sa comentezi asupra unui fapt care voi pretindeti ca a dus la defectarea motorului meu. orice motor in rodaj nu are voie sa se faca cuzinetul in halul ala doar daca i-am dat eu putin in gusa. adica acum faza cum e... frate , ai 150 de cai da nu ii da in gusa... cum era sa constat eu ca intradevar este un motor bun pe aceasta masina. si plus de asta el vroia si toti banii.
nu avea voie sa se intample asa ceva dupa o distanta asa mica parcursa de mine cu acea masina...

si s-a stii ca liviu maninca rahat cum ca ii era frica sa nu am eu toti banii. eu tot timpul i-am zis , frate spunemi cu doua trei zile inainte cind e masina gata sa fac rost de bani , drept exemplu am facut rost de destul de multi bani intr-o singura zi, dupa ce eu am aflat ca el este in bucuresti cu masina mea.

PS. v-a fi cea mai tare honda din RO.

Numai bine.

\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_
I'd Rather Push A Honda Than Drive A Volkswagon
_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/
fanete is offline   Reply With Quote
Old 21-06-07, 23:04   #262
CJ-01-WOB
Observator 4tuning

Stage 5

CJ-01-WOB's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[4Tuning International]
[VW]
[Nissan]
[Mitsubishi]
[Toyota]
[MERCEDES]

Quote:
Originally Posted by fanete View Post
discutie inchisa da, topic inchis ... nu vad dece
Topicul se inchide numai cu acordul tau fanete si cand doresti tu!
Cat despre ce s-a intamplat , imi pare rau ca are de suferit masina din cauza neintelegerilor voastre

Sper sa lasati injuriile personale deoparte !Daca aveti ceva de spus neortodox va rog sa o faceti pe PM.

Fresh Touring Origination
CJ-01-WOB is offline   Reply With Quote
Old 22-06-07, 15:10   #263
fanete

Stage 5

fanete's Avatar

Member of:
[Honda]

Starea masinii mele:

No Engine
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC00104.JPG
Views:	264
Size:	646.9 KB
ID:	290722   Click image for larger version

Name:	DSC00105.JPG
Views:	177
Size:	632.5 KB
ID:	290723  
Old 22-06-07, 16:06   #264
cls21b_EVO

Stage 5

Auzi mah, da ce i melcul ala care se vede acolo pe masa..*****ie parca ..Garre.....hmmmm?
Old 22-06-07, 16:18   #265
fanete

Stage 5

fanete's Avatar

Member of:
[Honda]

=)))) ce timpit esti ma...
Old 22-06-07, 16:23   #266
CJ-01-WOB
Observator 4tuning

Stage 5

CJ-01-WOB's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[4Tuning International]
[VW]
[Nissan]
[Mitsubishi]
[Toyota]
[MERCEDES]

cand o vedem la show&shine?
CJ-01-WOB is offline   Reply With Quote
Old 22-06-07, 16:32   #267
fanete

Stage 5

fanete's Avatar

Member of:
[Honda]

daca nu as fi avut problemele astea cu motorul, masina ar fi fost la 4tuning day ca de asta am tras tare de acest liviu sa imi termine masina. dar am zis ca nu mai are rost sa fac exterior cind eu am motor praf. in concluzie peste o saptamina imi voi lua pistoanele intr-o saptamina masina v-a fi pe roti , si apoi mai e putin de lucrat la bara fata , montat pragutrile si bagat la vopsitorie.
cind colins a spus ca v-a fi cea mai tare honda din ro nu a vorbit aiurea ca stia ce planuri am eu
dar asta e .. daca eram si eu unu care era un pusti de bani gata poate era demult gata masina dar asta e... intr-o luna eu cred ca e gata toata daca merg toate conform planului.
Old 22-06-07, 17:55   #268
cls21b_EVO

Stage 5

Cum frate sunt tampit? Pai asta ce e?

Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC00104.JPG
Views:	282
Size:	236.7 KB
ID:	290852  
Old 22-06-07, 18:03   #269
fanete

Stage 5

fanete's Avatar

Member of:
[Honda]

hai frate...
Old 22-06-07, 18:24   #270
shadowro

Stage 5

shadowro's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

daca o sa fie o sa fie in fata , la botul masinii , intre radiator si motor , fix pe galeria de evacuare asa ca , oleaca mai stanga si mai in jos putin