Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > HONDA - ACURA > Masina mea Honda - Acura

Reply

Thread Tools
Old 27-01-07, 00:07   #136
Nicknamed_13

Stage 5

Nicknamed_13's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[Honda]
Default Re: Mi-am luat civic

Salut Urban! Felicitari de achizitie. Ce pot sa iti spun (este un sfat prietenesc nu altceva) este sa ai grija cu intretinerea motorului. In general motoarele Honda cand tragi de ele incep sa se cojasca vopseaua de pe rokercover. Dupa care incep sa apara semne de oboseala. Repet: IN GENERAL! A mea are peste 200k si nu este cojita chiar daca s-a tras rau de ea si motorul este obosit. Asa ca inainte sa te duci la curse asigura-te ca masina nu are nimic. Sunt destul de greu de gasit in Romania asa ca e pacat sa o termini.

Succes cu masina....

"Let's try it again from a roll"

Honda Prelude H22A JDM Spec
https://forum.4tuning.ro/127-masina-mea-honda-acura/56205-93-prelude-type-jdm-2-2i-vtec-h22a.html
Nicknamed_13 is offline   Reply With Quote
Old 27-01-07, 08:33   #137
Pastiluta

Stage 3

Pastiluta's Avatar

Nice oricum bafta in continuare. Oricum sper sa iasa ceva bun din masina sa mia pui poze cu ea
Pastiluta is offline   Reply With Quote
Old 27-01-07, 11:04   #138
Urban_Racing
Honda Driver

Stage 5

Urban_Racing's Avatar

Member of:
[Honda]

Nicknamed merci pt sfat! nu am de ce sa ma supar daca eshti priceput intradevar shi ma potzi ajuta in vre`un fel orice sfat e bine venit! nu sunt ala sa traga aiurea de mashina , mashina deocamdata nu intra la curse shi k sa fiu sincer nu prea am momentan nici cu cine sa ma dau nu e cine shtie ce puternica shi nu vreau sa ajung victima universala ) tzi`am zis yo deja m`am apucat de ea mashina va merge martzi iar in serviceul Honda shi dupa aia iar pe tester shi shti shi u cum e tot timpu se gaseshte cate ceva cat de marunt de facut. Da care e faza de fapt cu cojitul vopselei !? are motoru uzura mare sau ce !?

WHEN TURBO SPINS THE BULLSHIT ENDS!!!
Urban_Racing is offline   Reply With Quote
Old 27-01-07, 23:07   #139
Nicknamed_13

Stage 5

Nicknamed_13's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[Honda]

Nu este chiar legata de uzura. Este doar din cauza faptului ca acea vopsea este facuta sa tina la caldura dar daca tot tragi de masina acea vopsea va rezista pana la un punct (nu uita ca e la distanta scurta de ulei incins). Dupa care se da jos cu degetul (nici macar cu unghia). Noi aici cand cumparam o masina (mai ales Honda) ne uitam la asa ceva si din 6-7 masini Honda pe care le-am incercat sa le cumparam (si eu sau prieteni/cunostiinte), 4 aveau vopseaua cojita de pe motor si din alea 4, 3 scoteau fum si se simntea ca erau uzate. Deci este ceva discutabil din punct de vedere al uzurii dar un singur lucru este cert: la viata ei s-a cam tras de masina. Acum depinde cat de bine a fost intretinuta.

Despre curse...ar fi chiar trist ca inafara de loganuri nu prea ai ce bate. Ce serie are motorul?
Old 28-01-07, 02:40   #140
Urban_Racing
Honda Driver

Stage 5

Urban_Racing's Avatar

Member of:
[Honda]

Pai nu prea se da jos nici cu unghia ,fum nu scoate dupa partea estetica se pare ca a fost intretzinuta ulei nu mananca nu pierde pe nicaieri yo oricum i`am luat vopsea roshie rezistenta termic zic ei cel putzin asha scrie pe spray cica pt motor etriere shi kestii deastea care ating temperaturi mai maricele. Cat despre curse am deja 2 victime facute in seara asta ,ori am avut yo noroc de am nimerit numai urshi la volan ori nu shtiu care e treaba un omega diesel nu shtiu ce motor are pt ca omu sa suparat shi a plecat ) nu prea am intzeles faza shi unu cu un kia care nu prea am intzeles de fapt ce vroia cred ca shi`o lua shi de la o berlina nu shtiu exact modelul e scurt asha hatchback! da acuma gata o sa stea cumintzica ca am de lucru la ea! am proble cu idle shi cu sonda! imi trebuie discuri de frane shi probabil ca luata la mana o sa mai apara una alta.
Old 28-01-07, 11:47   #141
Urban_Racing
Honda Driver

Stage 5

Urban_Racing's Avatar

Member of:
[Honda]

D15B SOHC VTEC-E
asta te interesa !?
Old 28-01-07, 13:14   #142
Nicknamed_13

Stage 5

Nicknamed_13's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[Honda]

OK...habar nu aveam ce serie are motorul asta de 90 cai....merci
Old 28-01-07, 17:55   #143
alex_g
Guest

Urban_Racing: masoara compresia sa vezi cat de uzat e motorul.Accelereaz-o cu motorul rece putin si incearca sa vezi daca scoate fum alb/albastru...
Cu modelul asta dar in 4 usi a facut un prieten livrari pizza timp de 2 ani(70.000km) mers cu ea numai in forje pana cand masina si-a gasit sfarsitul intre 2 stalpi.Motorul nu batea,nu scoatea fum si nu papa ulei.Honda power
  Reply With Quote
Old 29-01-07, 12:28   #144
morrowind_24

Stock

sa o stapenesti sanatos , e masina de tuning...intradevar pe motoarele v-tec. si eu sunt din constanta si stiu si civicul ala albastru deschis. am gasit un honda crx...da era prea distrusa...avea motorul de 130 cp v-tec din 89 neagra....vroia pe ea 1700 euro...inmatriculat , mergea prea beton...prindea 70-80 in prima viteza..era de vis.. si eu caut un civic , chiar am gasit unu in cta...conduc de o baba.....un v-tec model 92 ...prea belea de abea astept sa o achizitionez...culmea o vinde....eu am deja un opel astra 2.0 dti super masina... insa as cumpara 100 daca as avea banii
morrowind_24 is offline   Reply With Quote
Old 03-02-07, 03:08   #145
alex_g
Guest

fanete da-ne vesti bune,cum merge rachetutza?
  Reply With Quote
Old 03-02-07, 08:05   #146
Urban_Racing
Honda Driver

Stage 5

Urban_Racing's Avatar

Member of:
[Honda]

Moro CRX-u de bucureshti !? daca despre ala e vorba ala am vrut sa il iau yo ) am facut shi yo o proba cu el shi intradevar fuge tare ! in skimb trebuiau bagatzi multzi bani in el
Old 07-02-07, 19:16   #147
fanete

Stage 5

fanete's Avatar

Member of:
[Honda]

asa, am revenit si eu.

nu am mai intrat de mult ca nu am mai avut de unde si de acasa nu prea a fost timp.
masina mea merge destul de bine da nu sunt multumit de performantele ei si vreau altceva... consuma si cam mult, cam mult adica in comparatie cu ce performante are. imi ia aproape fo' 13

oricum, masina e in continua schimbare si v-a suferi iar cateva schimbari majore in saptaminile ce urmeaza.

Doame ajuta ...

da eu stiam ca 1.5 vtec are 110 sau 115 cai... dece ai doar 90 , 90 are motorul de 1.5 16 valve fara vtec

\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_
I'd Rather Push A Honda Than Drive A Volkswagon
_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/
fanete is offline   Reply With Quote
Old 11-02-07, 02:51   #148
Urban_Racing
Honda Driver

Stage 5

Urban_Racing's Avatar

Member of:
[Honda]

Pai nu e VTEC ala jmeker yo am 8 valve ai vazut shi u motoru shi ce scrie pe el , shtiu de care zici am vazut shi de`ala 16v la baiatu cu civicu portocaliu prezentat in posturile anterioare , nu shtiu care e faza cu vtec-E asta da aflu yo curand oricum din pacate mashina are 90 de cai! (deocamdata) )
Old 11-02-07, 13:15   #149
shadowro

Stage 5

shadowro's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

Quote:
Originally Posted by morrowind_24 View Post
sa o stapenesti sanatos , e masina de tuning...intradevar pe motoarele v-tec. si eu sunt din constanta si stiu si civicul ala albastru deschis. am gasit un honda crx...da era prea distrusa...avea motorul de 130 cp v-tec din 89 neagra....vroia pe ea 1700 euro...inmatriculat , mergea prea beton...prindea 70-80 in prima viteza..era de vis.. si eu caut un civic , chiar am gasit unu in cta...conduc de o baba.....un v-tec model 92 ...prea belea de abea astept sa o achizitionez...culmea o vinde....eu am deja un opel astra 2.0 dti super masina... insa as cumpara 100 daca as avea banii
nu exista masina vtec de 130 de cai.
125 e 1.6 vtec cu o singura axa cu came dar nu cred ca te duci 70-80 cu 1-a.
Old 11-02-07, 22:10   #150
Nicknamed_13

Stage 5

Nicknamed_13's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[Honda]

OK...Stuff this. Fiecare aude de alte motoare si se ajunge la discutii. Pun acum un mic ceva pe thread-ul "De ce Honda". Sper sa fi acoperit tot ...daca nu...veniti cu completari.
- Copyright 2025 4Tuning -