sincer vreau un proiect pe o masina care si-o poate permite oricine, e departe de a fi un moft sau un exercitiu de imagine, insa sa ai un 1.6 diesel "obosit" si sa scoti din el cat se poate de mult, repet in conditii de siguranta, este pentru mine o provocare
am prieteni cu dezmembrari care ma bat la cap de aproape 2 ani sa-mi dea un 2.0 tdci, insa sunt incapatanat
probabil, ca de obicei, masina va ajunge intr-un punct cand voi renunta datorita faptului ca nu se va putea mai mult insa sunt departe de a fi obtinut tot ceea ce se poate obtine din acest 1.6 tdci
este in anglia un proiect functional de ceva timp de 230 de cai cu pistoane forjate (si alte modificari costisitoare) care poate fi folosita si este folosita ca masina de zi cu zi
eu personal, indiferent cati bani as avea nu vad utilitatea unei masini de 2.5-
3.0 cmc si peste in conditiile din Romania, nu contest fiabilitatea, nu contest plusul net de putere, insa mie imi place s-o "ard" mai student
masina nu a fost la curse si nu va merge la curse (decat cele spontane de la stop, pe distante scurte si in conditii totale de siguranta), nu imi asum riscuri inutile pentru ca am trecut prin suficiente accidente cand eram teribilist, iar credeti-ma teribilismul se plateste in final
dat fiind faptul ca timpul imi permite as vrea ca aceasta masina sa serveasca drept exemplu pentru alti doritori de un plus de putere dintr-un 1.6 tdci, as vrea sa devina o reteta la fel cum exista retete pentru grupul VAG, pentru BMW si alte masini care deja devin clasice printre tunerii autohtoni
pentru mine masinuta asta e un plus de culoare (chiar daca e gri), accept orice sfat, orice caterinca, orice observatie (fie ea pertinenta ori nu) si reiterez faptul ca e o provocare personala
viata e suficient de terna si stearsa, plina de stresul muncii, de stresul traficului, de politica, de manipulari ieftine, iar daca doar iti doresti sa strangi ramai cu stocuri de neajunsuri si regrete si deficit de cont curent fericire
imi doresc si va doresc sa va faceti si voi fordurile si sa zambim cu subanteles la stop!!!
si nu uitati sloganul Ford "Designed for living. Engineered to last."