14-01-09, 22:45
|
|
Stage 5
Member of: [FORD]
|
Re: Ford Focus 1.6 TDCI NoLimit Tuning
am uitat sa pun pozele de azi cu evacuarea, lucasul si ansamblul de franare
imi vin in curand si bucsile
P.s.: Nu uitati, daca stiti de unde pot lua un kit ambreiaj aftermarket...
|
|
|
18-01-09, 14:16
|
|
Stage 5
Member of: [Toyota] [R volution]
|
Salut in primul rand reusit tuning bani bagati serios, ce am de comentat , vopseaua , schimb -o te da mult in spate fa-o portocalie cu negru ,galbena ,verde deschis etc. si un airbrush si cu pragurile parca nu se potrivesc atat multa bafta in continuare si poate ne intalnim am si eu un focus coupe si ne mai sfatuim.
Last edited by NWZeu; 18-01-09 at 14:23.
|
|
|
19-01-09, 19:04
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by DANY to Fast
am si eu un focus coupe si ne mai sfatuim.
|
Nu exista Focus coupe, poate 3 usi ?
|
|
|
19-01-09, 19:20
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [DAEWOO] [FORD] [BMW]
|
Exista ..... se fabrica Focus Coupe-Cabriolet, incepand cu generatia a2a + facelift.
PS: cred ca "dany to fast" se refera la ce zici tu ..... un MK1/MK2 hatch in 2+1 usi.
|
|
20-01-09, 01:14
|
|
Stage 5
Member of: [KATANA TEAM]
|
felicitari pt masina!mie unu imi place foarte mult dar totusi parca pragurile alea nu prea se potrivesc cu linia spoilerelor. bafta in continuare!
|
|
|
22-01-09, 21:10
|
|
Ford Driver
Stage 4
Member of: [FORD] [PARTICIPANT CURSE]
|
Salut!am si eu o intrebare.farurile care le ai acum au tot H7 pe faza scurta si H1 pe lunga?
Ca vreau si eu sa imi cumpar faruri in genul asta si ma intereseaza foarte mult chesita asta pentru ca am deja xenon cumparat aftermarket cu H7 pe faza scurta...
Multumesc!
|
|
22-01-09, 23:21
|
|
Stage 5
Member of: [Toyota] [R volution]
|
Sa reformulez am focus Hatchback 2+1 usi e bine
|
|
|
23-01-09, 22:25
|
|
Stage 5
|
orice far aftermarket cu lupa are H1
sunt vreo 1.6 mil 2 becuri, poti sa pastrezi balastrele
|
|
|
26-01-09, 22:26
|
|
Ford Driver
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by MRKXMI
orice far aftermarket cu lupa are H1
sunt vreo 1.6 mil 2 becuri, poti sa pastrezi balastrele
|
k...multumesc!
mi-am luat faruri ca ale tale dar dupa ce le-am montat am obs ceva ciudat,la relanti tremura lupa...la tine se intampla aceeasi chestie,ai idee de ce?
multumesc!
Last edited by NWZeu; 09-02-09 at 00:14.
|
|
|
29-01-09, 23:58
|
|
Stage 5
|
O prima intrebare:
Sunt dectane?
Daca da, in interiorul farului este posibil sa-ti fi iesit un piciorus de la reglajul lupei (ai acces daca dai jos capacul de la becuri si te uiti din lateral).
De asemenea vezi ca poti sa-i montezi motorasele de la farurile originale!!!
Daca ti-e frica sa incerci sa-l bagi du farurile inpoi, sunt chestiuni acoperite de garantie.
Sincer te-as sfatui sa te duci direct la garantie, nici cu piciorusul iesit nu ar trebui sa se miste la relanti, mai ales la motorul asta de 1.6 care nu prea misca masina la relanti
|
|
|
30-01-09, 00:26
|
|
Stage 5
Member of: [FORD] [2 Roti]
|
Salut,cred ca ar da mult mai bine daca bandourile si celalate plastice negre le ai vopsii in culoarea masinii.
La partea de sunet,te-ai hotarat la configuratia finala?
Ps:si eu tot de la ceky am softul si de la beloud muzica )
|
|
|
30-01-09, 16:00
|
|
Ford Driver
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by MRKXMI
O prima intrebare:
Sunt dectane?
Daca da, in interiorul farului este posibil sa-ti fi iesit un piciorus de la reglajul lupei (ai acces daca dai jos capacul de la becuri si te uiti din lateral).
De asemenea vezi ca poti sa-i montezi motorasele de la farurile originale!!!
Daca ti-e frica sa incerci sa-l bagi du farurile inpoi, sunt chestiuni acoperite de garantie.
Sincer te-as sfatui sa te duci direct la garantie, nici cu piciorusul iesit nu ar trebui sa se miste la relanti, mai ales la motorul asta de 1.6 care nu prea misca masina la relanti
|
ok,o sa ma uit cand se mai incalzeste afara ca azi am montat xenonul si ala din stanga nu mai face,oricum nu mai am chef sa le desfac ca deja le-am montat si demontat de 5-6 ori pe putzin )
multumesc!
|
|
|
09-02-09, 00:06
|
|
Stage 5
|
au venit bucsile powerflex
|
|
|
10-02-09, 10:04
|
|
Ford Driver
Stage 5
Member of: [FORD] [VW] [Street Zone]
|
felicitari pt masina, dar mi se pare cam inalta! i-ai pus suspensie sport? cu asta trebuia sa incepi! sa calibrezi spoilerele dupa garda de la sol!
dupa mine trebuie sa faci ceva la faruri! prelungeste capota sau macar pune nishte pleoape!
P.S. i-ar sta bine cu haionul clean, iar in leg cu bandourile si oglinzile vopsite...mi sa pare o idee buna, o mai simplifica, eu le-as scoate!
|
|
|
10-02-09, 18:21
|
|
Stage 5
|
hmm, ar fi o idee insa ca sa scot bandourile ar insemna sa sudez gaurile din usi, ceea ce ar fi cam penal
haionul ar trebui sudat la fel
nu ma intelege gresit, sunt super idei, dar conditia de a-mi pastra garantia este sa nu umblu macar la partea de tinichigerie
masina are arcuri eibach de la ei de la ford, nu cred ca au lasat-o mult mai jos
farurile unde ar veni ploapele au niste pozitii destul de interesante, care undeva in viitor ar trebui sa primeasca o banda de leduri (ar veni la fix), am avut ploape pe farurile vechi si sincer acolo trebuiau deoarece erau cromate pe interior si pareau mari, aici nu mai e cazul asa rau
daca insa ai avea idee de unde pot lua o grila tuning, care eventual sa elimine semnul si sa ramana doar incuietoarea as fi profund indatorat
|
|
|
|
|