26-11-11, 23:36
|
|
 Stage 4
Member of: [FORD] [Old School Cars]
|
Re: Ford Fiesta Rs1800
Nu ma intelege gresit,. doamne fereste nu am vb ironic deloc , scuze daca asa sa inteles , nu am avut nici un interes ... cam asta era parerea mea personala , in fine daca mai este ceva las mesaj
|
|
|
27-11-11, 02:05
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by sfert
Nu ma intelege gresit,. doamne fereste nu am vb ironic deloc , scuze daca asa sa inteles , nu am avut nici un interes ... cam asta era parerea mea personala , in fine daca mai este ceva las mesaj 
|
Ok,a fost o neintelegere,multumesc oricum de sfaturi,dar sper ca ai inteles ca eu,ca orice om cu un copil in minte,caut putere chiar daca nu o pun jos 
Idei despre ce am nevoie sau ce sa cumpar,sunt exagerat de bine informat,stiu toate locurile si preturile de unde pot cumpara...
Caut sfaturi pentru a obtine performanta din nimicuri  daca stie cineva,iar...nu ezitati !
|
|
|
27-11-11, 09:40
|
|
 Stage 4
Member of: [FORD] [Old School Cars]
|
Atunci daca puterea este tot ce conteaza , de ce nu cumperi un motor de rs2000 si pleci direct de la 150 cp , este o diferenta de putere "mare" as putea spune pt un motor normal aspirat si cu banii pe care tu ii investesti in piese de zetec sa ajungi la 150cp gasesti unul in stare buna cred pe la noi. Iar dupa aceea daca mai vrei putere la motorul ala urci destul de frumos cu el pana pe la 180cp cu bani f putini.
|
|
|
27-11-11, 11:05
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [MERCEDES]
|
Quote:
Atunci daca puterea este tot ce conteaza , de ce nu cumperi un motor de rs2000 si pleci direct de la 150 cp , este o diferenta de putere "mare" as putea spune pt un motor normal aspirat si cu banii pe care tu ii investesti in piese de zetec sa ajungi la 150cp gasesti unul in stare buna cred pe la noi. Iar dupa aceea daca mai vrei putere la motorul ala urci destul de frumos cu el pana pe la 180cp cu bani f putini.
|
Nu vrea alt motor,cica Zetecul asta rupe fasul la alea de 2L...
|
|
|
27-11-11, 11:49
|
|
 Stage 5
|
Quote:
|
Nu vreau sa stric masina ,parerea mea e ca schimbatul motorului original la o masina de genul este o prostie,dar multumesc.Oricum,nu prea gasesti motor dala si cel de 136 de cai este defectuos si mult mai slab calitativ fata de al meu.
Quote:
Originally Posted by GTA
Nu vrea alt motor,cica Zetecul asta rupe fasul la alea de 2L...
|
Cand o sa o termin,o sa rup fasu la 2l T
Last edited by NWZeu; 27-11-11 at 14:55.
|
|
|
24-12-11, 19:41
|
|
 Stage 5
|
La multi ani si sarbatori fericite tuturor,sa ne auzim la anul sanatosi si cu mai multi cai
|
|
|
19-01-12, 10:59
|
|
Stage 2
Member of: [PEUGEOT] [Toyota]
|
Sincer...asta e masina!? Bate a caruta ...iti dau fum si cu bicicleta  ))))))
|
|
|
19-01-12, 11:13
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Cox-SL
Sincer...asta e masina!? Bate a caruta ...iti dau fum si cu bicicleta  ))))))
|
Nicule imi poluezi topicul
Ai o gramada de masini si una nu sta in fata
|
|
|
19-01-12, 11:59
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by vlad_strumph
Nicule imi poluezi topicul
Ai o gramada de masini si una nu sta in fata 
|
lasa ca scoate el porsche-ul la vara si ne arata el noua..... cum te orbesc farurile lui in oglinda
|
|
|
19-01-12, 12:02
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by bellu_84tim
lasa ca scoate el porsche-ul la vara si ne arata el noua..... cum te orbesc farurile lui in oglinda
|
Ba,sa ii luam un kit xenon sa vada corect distanta ca cu halogen nu mai bat farurile pe mine
|
|
|
11-04-12, 01:25
|
|
 Stage 5
|
Nu am mai postat de ceva vreme ...
In weekend am fost la o intrunire HotHatches la Sighisoara,foarte frumos,numai masini frumoase...Astazi am avut o incercare de a modifica debitmetrul,insa a esuat,fara soft nu merge cum trebuie,are momente cand citeste parametrii `ciudati  ` ..Saptamana viitoare iau Water-methanol Injection (Pro Snow stage2) si sper sa se mai schimbe mersul,neavand acum bani pentru stand-alone,mai astept
|
|
|
13-04-12, 23:22
|
|
 Stage 5
Member of: [FORD] [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Nu am mai postat de ceva vreme ...
In weekend am fost la o intrunire HotHatches la Sighisoara,foarte frumos,numai masini frumoase...Astazi am avut o incercare de a modifica debitmetrul,insa a esuat,fara soft nu merge cum trebuie,are momente cand citeste parametrii `ciudati  ` ..Saptamana viitoare iau Water-methanol Injection (Pro Snow stage2) si sper sa se mai schimbe mersul,neavand acum bani pentru stand-alone,mai astept 
|
fratior nu te va ajuta cu nimic stand-alone`u,te costa o gramada de bani si nu ai ce face cu el,trebuie sa refaci absolut toata instalatia electrica si mi`a explicat si mie Rabane de la buc ce face softuri...si a zis ca il pui degeaba.Acum daca ai dat de vreo mina de aur si ai prea multi banuti si nu ai ce face poti sa-ti cumperi  )....frumoasa a iesit furia neagra,sincer chiar e reusita...cu gust  pe mine de cand m-a lovit ala cu tiru nu am mai reusit sa o repar si are aripile amandoua varza...o janta e stramba rau...ambreaju e praf,cutia de viteze la fel......eheheee mai dureaza mult si bine pana va iesi ceva din ea.te salut si daca mai ai ceva nou...posteaza si tu:P te salut,sarbatori fericite:*
|
|
|
14-04-12, 00:59
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by rzn_vl
fratior nu te va ajuta cu nimic stand-alone`u,te costa o gramada de bani si nu ai ce face cu el,trebuie sa refaci absolut toata instalatia electrica si mi`a explicat si mie Rabane de la buc ce face softuri...si a zis ca il pui degeaba.Acum daca ai dat de vreo mina de aur si ai prea multi banuti si nu ai ce face poti sa-ti cumperi  )....frumoasa a iesit furia neagra,sincer chiar e reusita...cu gust  pe mine de cand m-a lovit ala cu tiru nu am mai reusit sa o repar si are aripile amandoua varza...o janta e stramba rau...ambreaju e praf,cutia de viteze la fel......eheheee mai dureaza mult si bine pana va iesi ceva din ea.te salut si daca mai ai ceva nou...posteaza si tu:P te salut,sarbatori fericite:*
|
Eu nu il cunosc personal pe Rabane,insa parerea lui pentru mine este egala cu 0..Fara stand-alone nu fac nimic din ea,absolut nimic...Stand-alone te ajuta cu orice,fara el e pamant de flori.Fara el nu poti sa setezi nimic,nu poti sa iesi din limitarile softului original,nu as pune daca ar face cineva soft,dar avand in vedere ca nu se poate,sper sa imi permit sa pun.Pot sa maresc avansul,pot sa scot tot din injectoare,scap de limitarea debitmetrului,scap de lambda,pot sa pun corpuri de acceleratie sa mearga la capacitate maxima,pot sa pun Nos,pot sa pun axe.Daca pun axe,fara soft castig cat un taxi pe o cursa de 2 km  ) Stand-alone e totul la un moment dat..
|
|
|
14-04-12, 01:56
|
|
 Stage 5
Member of: [FORD] [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Eu nu il cunosc personal pe Rabane,insa parerea lui pentru mine este egala cu 0..Fara stand-alone nu fac nimic din ea,absolut nimic...Stand-alone te ajuta cu orice,fara el e pamant de flori.Fara el nu poti sa setezi nimic,nu poti sa iesi din limitarile softului original,nu as pune daca ar face cineva soft,dar avand in vedere ca nu se poate,sper sa imi permit sa pun.Pot sa maresc avansul,pot sa scot tot din injectoare,scap de limitarea debitmetrului,scap de lambda,pot sa pun corpuri de acceleratie sa mearga la capacitate maxima,pot sa pun Nos,pot sa pun axe.Daca pun axe,fara soft castig cat un taxi pe o cursa de 2 km  ) Stand-alone e totul la un moment dat..
|
am inteles serif :P pai si acum in stadiu in care e masina cam ce putere estimezi?un dyno ai facut?sunt umpic curios.spor la treaba si mai sari aici cu poze ceva:P te pup
|
|
|
14-04-12, 11:02
|
|
Ford Driver
 Stage 5
Member of: [FORD]
|
de ce nu incerci Unichip Q de la Dastek? poti face cu el cam ce vrei tu de la stand alone; la Master Tuner mi-au cerut 400 E cu tot cu montaj si setari pe dyno
|
|
|
|
|