28-04-12, 00:23
|
|
Stage 5
Member of: [FORD] [VW] [BMW]
|
Re: Vw Lupo 1.4 16v little TOY
Masina a fost vopsita integral!!!!!!!!!!!!!!! vopseaua este Klar cod A6N + mai multa perla galbena cu lac Sprint... cost 600 ron vopsea+lac+intaritor...
Capota a fost vopsita neagra pentru ca asa am dorit si considerat ca arata bine
Clemele pe langa rolul functionl, acestea in timp daca nu le vopseam sigur prindea rugina de ele si ramaneam cu rugina cursa pe bara nu? am preferat sa le fac galbene sa se asorteze cu jantele si cu steagul de la jamaica ce va urma...
Oricum nu voi putea satisface gusturile tuturor, in principiu sa-mi placa mie si sa nu o dau in kitch ceea ce nu cred ca am facut
Multumesc tuturor pentru parerile bune si rele pentru ca fiecare ajuta !!!
Sper ca s-a lamurit treaba cu vopsitul
Deocamdata la capitloul bani stau asa: masina 1300euro+aproape 500 de euro bagati in ea... doar astazi au fost cumparate piese de 300 si ceva de ron...
Last edited by Ruffy RUF; 28-04-12 at 00:27.
|
|
|
28-04-12, 00:35
|
|
Banned
Stage 4
|
Eu eram ironic.
|
|
|
28-04-12, 07:42
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [2 Roti] [PEUGEOT]
|
Unleashed, vad ca nimeni nu ti-a inteles ironia. Cred ca ar trebui sa fie un semn de intrebare pentru tine...
Ruffy, te-ai intrebat vreodata cum ar arata cu steagul Braziliei? Ma gandesc ca s-ar incadra mai bine in schema (dpdv al culorilor zic).
|
|
|
28-04-12, 15:11
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by UNHleaSHD
Eu eram ironic.
|
Ironic/ne-ironic sa trecem mai departe peste moment , nu au rost discutiile astea
Quote:
Originally Posted by eMH
Unleashed, vad ca nimeni nu ti-a inteles ironia. Cred ca ar trebui sa fie un semn de intrebare pentru tine...
Ruffy, te-ai intrebat vreodata cum ar arata cu steagul Braziliei? Ma gandesc ca s-ar incadra mai bine in schema (dpdv al culorilor zic).
|
Am analizat toate steagurile ce contin verde si galben si am ajuns la concluzia ca steagul de la Jamaica va da cel mai bine ! De ce?
Postez o poza sa va da-ti seama despre ce vreau sa zic, deci partea din fata vine negru unde am pus si parasolar negru si continua pe capota care ii neagra si farurile cu fundal negru. X-ul galben va merge intr-un fel sau altul spre fiecare janta (intr-o gandire mai in spatiu) iar verdele deschis cu restul masini ... cam asta-i motivul pentru care am ales steagul de la jamaica si pe langa faptul ca nu am auzit, vazut pe nimeni cu asa ceva si imi place sa fiu original nu a iesit poza prea bine dar nu am stat sa o editez super mega ca nici poza nu ma ajuta (2mpx)
Ce as mai vrea la micut ar fi o suspensie sport, toba sport+filtru aer sport, si folie galbena pe proiectoare si probabil emblemele vopsite negre sau ma mai gandesc totusi merg cu buza polish de la jante... vedem
La usa nu s-a mai dat chederele jos au fost mascate bine si imi pare rau ca nu le-am dat doar astazi ne-am dat seama ca erau ciupite si le schimb cu cele de pe usa veche asta este... macar nu se vede rosu pe langa chedere cand is montate
Multumesc de pareri si sfaturi!
|
|
|
28-04-12, 21:21
|
|
Stage 5
|
Si pe ziua de azi gata cu munca... au mai ramas putine de facut insa pot merge cu masina...
Mai trebuie pusa folia pe luneta , autocolantul(steag) pe cupeu si de montat imbracatorile de pe stalpi din spate si plasticul de pe hayon... deci maruntisuri
Am si facut vreo 3 ture de strada cu ea si imi place trage bine
Teoretic ar mai trebui distributia si bujiile schimbate insa cand o sa mai fie bani
Poze acum
|
|
|
28-04-12, 21:54
|
|
Stage 2
|
Fa si tu poze cu un aparat mai calumea , sa o vedem si noi mai bine
|
|
|
28-04-12, 22:03
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Mariusr
Fa si tu poze cu un aparat mai calumea , sa o vedem si noi mai bine
|
Nu am cu ce altceva decat un nokia 6280 nu dau bani pe telefoane etc... o sa fie o sedinta foto cu Lup cand o sa fie 100% gata si cu RUF (Fordul meu)
Daca ii sa fac o lista cu ce mai vreau deja se schimba situatia
1. Suspensie sport - nu pot promite nimica
2. Buji NGK - ar fi bine si oricum trebuie schimbate bujiile deci...
3. Filtru Sport - o sa fie dar deocamdata am luat original nou sa vad cum merge masinuta
4. Toba sport - cam sufla toba si atunci o fac si pe unde sufla
5. Folie galbena proiectoare - dupa ce achizitionez proiector stanga care are oglinda praf si din lipsa de altul am pus o folie de aluminiu acolo dinaia adeziva (provizoriu)
6. Mp3-player - deocamdata un Casteofon din vremea dinozaurilor Sony
7. Bara intre telescoape - mi se pare cam instabila masina sau poate nu sunt eu obisnuit cu dinastea mici . Aici va intreb daca pot pune si in spate? teoretic da insa va veni in portbagaj ca pe sub masina nu vad unde...
8. O sambata libera pentru curatire amanuntita la motor ... clapeta acceleratie, egr etc tot
Last edited by Ruffy RUF; 28-04-12 at 22:09.
|
|
|
28-04-12, 22:13
|
|
Stage 5
|
Frumoasa buburuza, dar cred ca i strici aspectu cu acel steag jamaican arata f bine clean parerea mea(nu o lua in nume de rau ) !
|
|
|
28-04-12, 22:21
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by furry_lion
Frumoasa buburuza, dar cred ca i strici aspectu cu acel steag jamaican arata f bine clean parerea mea(nu o lua in nume de rau ) !
|
Stai linistit accept si critic (sfaturi constructive) , pur si simplu este placerea mea si imi doresc sa il vad pus sus, daca nu imi va placea cum arata il voi da jos desi ma indoiesc sa nu-mi placa!
Ramane de vazut cum va fi. Multumesc pentru aprecieri!
|
|
|
29-04-12, 14:49
|
|
Stage 4
|
In realitate masina arata de 10x mai bine,pe langa munca,s-a pus foarte mult suflet in masina asta,te felicit inca o data pentru ce ai realizat,si multa bafta in continuare.
|
29-04-12, 15:15
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by kim99ab
In realitate masina arata de 10x mai bine,pe langa munca,s-a pus foarte mult suflet in masina asta,te felicit inca o data pentru ce ai realizat,si multa bafta in continuare.
|
Multumesc mult fratica intradevar multa munca si pasiune... doar asa stau treburile in familia mea si felicitari si tie pentru alegerea facuta si sa-i facem odata jantele
|
|
|
29-04-12, 16:16
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW]
|
Imi place cum ti-a iesit masina , te urmaresc de cand ai inceput proiectul .
Ce as mai face eu :
-oglinzile negre - mi se pare ca s-ar pupa mai bine cu restu
-siglele negre
Imi place la nebunie ca ai geamurile pe spate modelu care se deschide .
Poti sa detaliezi putin treaba cu clemele acelea ? Adica cum le-ai prins si restu .
In rest ce sa zic , astept sa o vad inmatriculata si terminata !
Bafta !
|
|
|
29-04-12, 18:50
|
|
Stage 5
Member of: [Hyundai]
|
Interesante idei, deabi astept sa vad cum o sa arate, mult succes pe viitor
|
|
|
29-04-12, 23:13
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Rulez
Imi place cum ti-a iesit masina , te urmaresc de cand ai inceput proiectul .
Ce as mai face eu :
-oglinzile negre - mi se pare ca s-ar pupa mai bine cu restu
-siglele negre
Imi place la nebunie ca ai geamurile pe spate modelu care se deschide .
Poti sa detaliezi putin treaba cu clemele acelea ? Adica cum le-ai prins si restu .
In rest ce sa zic , astept sa o vad inmatriculata si terminata !
Bafta !
|
Pai oglinzile negre nu vreau sincer, imi plac mult asa insa multumesc pentru idee, iar legat de sigle vor fi negre cu siguranta insa toate la vremea lor!
Pai am dat cate 2 gauri in aripi si 2 in masca si au fost prinse in nit-uri... La mine masca nu mai avea acei 2 colti pe fiecare parte care intrau in aripi si am fost nevoit sa improvizez.
Si eu astept sa o vad terminata si multumesc pentru cuvinte si pareri!
Quote:
Originally Posted by Auras 26
Interesante idei, deabi astept sa vad cum o sa arate, mult succes pe viitor
|
Mersi mult! miercuri va avea colantul pe cupeu , maine pun folia pe luneta deci toate is pe terminate ... restul ideeilor cu timpul deoarece lipsa de bani isi spune cuvantul si omul trebuie sa mai si manance (cateodata)
|
|
|
30-04-12, 08:00
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
Originally Posted by Ruffy RUF
Pai oglinzile negre nu vreau sincer, imi plac mult asa insa multumesc pentru idee, iar legat de sigle vor fi negre cu siguranta insa toate la vremea lor!
Pai am dat cate 2 gauri in aripi si 2 in masca si au fost prinse in nit-uri... La mine masca nu mai avea acei 2 colti pe fiecare parte care intrau in aripi si am fost nevoit sa improvizez.
Si eu astept sa o vad terminata si multumesc pentru cuvinte si pareri!
|
Cu oglinzile am zis-o ca mi se parea ca pica mai bine , acu nu e chiar neaparat , pentru ca si masina e inchisa la culoare .
Faza cu masca , si eu cam la fel , am alea rupte , eu am tot legat-o cu mai multe chestii pe acolo sa nu se vada , dar imi place si ideea ta . De unde ai luat alea de curiozitate ?
|
|
|
|
|