Masina este in familie de mai mult timp, adus aproape nou din Germania in anii 90 de catre unchiul meu si "mostenit" in cele din urma de noi. Unchiul meu insa e genul de sofer care circula de la A la B cu 90 la ora si daca nu e nimeni pe drum, schimba toate filtrele si lichidele la timp, si are un caietel in care logheaza consumul masinii
Ce sa mai zic, masina era ingrijita cand l-am primit. Si asta e de fapt motivul pt care nu a primit propriul thread pana acum: nu prea era nimic de facut la ea, is facea treaba fara incidente, iar la noi o foloseam mai mult ca si back-up. Acum aproape un an in urma insa, un taran cu un tir a taiat curba si l-a "zgaraiat" unpic pe fratemio cu golful in asa masura incat aripa dreapta spate trebuia schimbata complet. In rest am avut noroc, putea fi mult mai rau, nici stopul, nici geamurile nu s-au spart. Si pana la urma vorba aia, in tot raul exista si un bine, asiguratorul a platit (in sfarsit dupa 8 luni) peste asteptari deci masina va primi acum un refresh mai amplu:
- un thread
- un paintjob complet cu tratament antirugina
- toate plasticele reconditionate si vopsite + ornamente de aripa noi
- o revizie generala a motorului
- jenti (sper ATS Cup)
- poate mai incolo o coborare discreta si faruri/stopuri black
Prima poza e de acum cativa ani, celelalte 2 sunt de astazi. Partea de tinichigerie va fi gata joi.
Asa ca AAL si restul, aveti grija, va fi un pretendent la titlul "cel mai frumos Golf 2 din MS"