Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Masina mea Volkswagen

Reply

Thread Tools
Old 24-09-12, 23:04   #391
kalugaru

Stage 4

kalugaru's Avatar

Default Re: Golf IV 1.9 AJM Variant EDITION

alea cu buza se potrivesc pe masina ta ,parerea mea .Pe 16" imi par cam mici ,e mare masina ta .
kalugaru is offline   Reply With Quote
Old 15-10-12, 03:47   #392
marik44
Banned

Stage 3

Thumbs down Re: Golf IV 1.9 AJM Variant EDITION

esti mecanic mare cu diplome am stat si am tot citit cum te plangi la baieti ca masinuta ta are 1 milion de probleme si tu nu stii ce sa ii faci, stai si te uiti la diplome si pe geam la masina si tot nu ii dai de cap, iti dau eu un sfat ca tot am stat pana la 4 dimineata de am pierdut o ora degeaba, la inceput ziceai k esti student si ca nu ai bani si etc, vad ca ai 24 de ani si te dai mare-n-grad k ai si ca faci, dar toata ziua zici numai tampenii, tu nu stii ca atunci cand is duse discurile de frana trepideaza volanul cand pui frana ?? cand mergi cu masina nu face nimik daka nu pui frana, tu ii spui tuning la o carpa pe capota si o statie si 2 boxe ?? aa am uitat de statia de tir, daka nu ai bani laso in fata blocului 1 an iti strangi bani si dupa investesti in ea.
tot ce m-a deranjat a fost cand ti-a dat cineva un sfat sa cauti un meserias si tu ai dato aiurea ca smecherii ca ce domnle eu nu am sau ce ? )) tu nu vezi ca te contrazici singur ? ca daka stii dc nu faci ? dc te tot plangi ca s-a stricat masinuta ta scumpa de 12 ani ???
marik44 is offline   Reply With Quote
Old 15-10-12, 09:12   #393
bujuKYL

Stage 5

bujuKYL's Avatar

si cum stai cu masina? ce se mai arata nou?
bujuKYL is offline   Reply With Quote
Old 16-10-12, 21:35   #394
cristi.mk4

Stage 5

cristi.mk4's Avatar

Member of:
[VW]
[AUDI]

Ba fratilor masina incet incet o sa-si ia forme Klumea

Am rezolvat partile mecanice de la A la Z Masina tehnic este intro stare ireprosabila Asta conteaza ff mult

Estetic o sa incept cat de curand cu montarea farurilor. Bara noua. Momentan sunt in cautare de jante. Vreau neaparat pe R 16 As dori modelu original de vw. dar nu am gasit la un pret decent.

Masina mea https://forum.4tuning.ro/120-masina-m...t-edition.html

DE VANZARE AUDI A4 2.5 V6 TDI QUATTRO https://forum.4tuning.ro/479-anunturi...ml#post5240911

[ VAND ] Electronice Audio Cele mai mici preturi https://forum.4tuning.ro/79-talcioc/3...ml#post5243581
cristi.mk4 is offline   Reply With Quote
Old 16-10-12, 22:24   #395
soosy

Stage 5

soosy's Avatar

Member of:
[AUDI]
[VW]

Quote:
Originally Posted by cristi.mk4 View Post
Ba fratilor masina incet incet o sa-si ia forme Klumea

Am rezolvat partile mecanice de la A la Z Masina tehnic este intro stare ireprosabila Asta conteaza ff mult

Estetic o sa incept cat de curand cu montarea farurilor. Bara noua. Momentan sunt in cautare de jante. Vreau neaparat pe R 16 As dori modelu original de vw. dar nu am gasit la un pret decent.
si iti dai seama ce forma prinde o masina breack cu jante pe 16...si originale...
tu pana la urma ai vre-o intentie pentru modificari?sau doar vrei sa iti repari problemele mecanice?

Vand Wv Vento 1.9tdi !!
http://volkswagen.anunturi-auto.4tun...0-9975240.html
soosy is offline   Reply With Quote
Old 17-10-12, 17:15   #396
cristi.mk4

Stage 5

cristi.mk4's Avatar

Member of:
[VW]
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by soosy View Post
si iti dai seama ce forma prinde o masina breack cu jante pe 16...si originale...
tu pana la urma ai vre-o intentie pentru modificari?sau doar vrei sa iti repari problemele mecanice?
Care probleme mecanice tati ?

Ba sfaturile is bine venite.... dar cu un fel de intentii.. intelegi
deci i o masina de zi cu zi nimic altceva
cristi.mk4 is offline   Reply With Quote
Old 17-10-12, 21:39   #397
soosy

Stage 5

soosy's Avatar

Member of:
[AUDI]
[VW]

Quote:
Originally Posted by cristi.mk4 View Post
Care probleme mecanice tati ?

Ba sfaturile is bine venite.... dar cu un fel de intentii.. intelegi
deci i o masina de zi cu zi nimic altceva
tu ma intrebi pe mine care probleme mecanice?serios?
pai de cand ai topicul mai mult de jumate sunt chestii de genul ca bate aici,trage acolo,problema aia aia si etc

restu ce ai facut la ea saraca,putin si alea prostii din pacate
fara polemici
si vezi cu adresariile de tati,soro,mami si etc ca nu da bine deloc,is influente rurale

fa-o jeep,pune jante pe 13,talon la gume 75 si atat,dar atunci nu prea are legatura cu acest forum
Old 17-10-12, 21:51   #398
Mirel1919

Stage 5

Mirel1919's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by soosy View Post
tu ma intrebi pe mine care probleme mecanice?serios?
pai de cand ai topicul mai mult de jumate sunt chestii de genul ca bate aici,trage acolo,problema aia aia si etc

restu ce ai facut la ea saraca,putin si alea prostii din pacate
fara polemici
si vezi cu adresariile de tati,soro,mami si etc ca nu da bine deloc,is influente rurale

fa-o jeep,pune jante pe 13,talon la gume 75 si atat,dar atunci nu prea are legatura cu acest forum
Omu invatati tiuningu de la mine, ce ai cu el? Omu si-a prezentat masina si atat. E problema lui ce face. Si tu vorbesti de influente rurale? Ai de asfalt bata-te vina. Si tati, incearca sa scri si tu mai citeti si lasa omu in pace, macar el ce face face in liniste nu se cearta cu tot forumu.
Old 17-10-12, 22:14   #399
DEVIL's Style
BMW Driver

Stage 5

DEVIL's Style's Avatar

Member of:
[BMW]
[Toyota]

Quote:
Originally Posted by Mirel1919 View Post
Omu invatati tiuningu de la mine, ce ai cu el? Omu si-a prezentat masina si atat. E problema lui ce face. Si tu vorbesti de influente rurale? Ai de asfalt bata-te vina. Si tati, incearca sa scri si tu mai citeti si lasa omu in pace, macar el ce face face in liniste nu se cearta cu tot forumu.

Si tu esti ca si cristi , trancaneala multa si mai nimic la masina ... e 4TUNING ...nu "4monomarca"... pentru asta exista vwforum etc .. si ce face in liniste? NIMIC ...
DEVIL's Style is offline   Reply With Quote
Old 17-10-12, 22:17   #400
bujuKYL

Stage 5

bujuKYL's Avatar

tare mas mira daca ar iesi careva cu suspensii sport de la cristi de pe strada sau cu airride m-am chinuit eu cu cele stock?!...omul face ce vrea si-a prezentat masina, cand ia facut figuri si-a spus off-ul si tot asa...daca imi faci aici cont pe 4tuning si-ti prezinti masina asta nu inseamna ca trebuie neaparat sa o si ciuninghezi! faza e ca aici nu se concepe altcva decat in felul urmator aceleasi sfaturi ori si unde! tranteste-o, jante si fa-o clean!....fiecare si-o face cum ii place lui si doreste! doar e masina lui, el investeste si el a dat bani pe el, in acte scrie numele lui, ci nu forum 4tuning! hai ma fiti seriosi! am cont pe mai multe furumuri dar mai rautaciosi si artagosi ca aici nu am vazut!!! vorbesc la modul cel mai serios!...cristi prietene scuze de off
Old 17-10-12, 22:19   #401
soosy

Stage 5

soosy's Avatar

Member of:
[AUDI]
[VW]

Quote:
Originally Posted by Mirel1919 View Post
bine....va las sa va ocupati de TIUNING,dupa realizari se si vede ca le aveti
eu am dat un sfat doar si oricine intra vede ca in tot acest timp nu s-a facut mai nimic la masina si ca doar vorbeste....in afara de mecanica ZEERO
eu sa scriu mai citet?eu de "messengerul" lui nu m-am luat,doar de stil si de idei

hai sa incheiam ca nu are rost

Quote:
Originally Posted by DEVIL's Style View Post
Si tu esti ca si cristi , trancaneala multa si mai nimic la masina ... e 4TUNING ...nu "4monomarca"... pentru asta exista vwforum etc .. si ce face in liniste? NIMIC ...
lasa....nu mai postam aici si gata...am zis ca poate face omu ceva din masina asta,dar ii tuning bazat pe reparatii la care nu toti se pricepi deci hai sa ne retragem

seara faina
Old 17-10-12, 22:21   #402
DEVIL's Style
BMW Driver

Stage 5

DEVIL's Style's Avatar

Member of:
[BMW]
[Toyota]

Quote:
Originally Posted by bujuKYL View Post
tare mas mira daca ar iesi careva cu suspensii sport de la cristi de pe strada sau cu airride m-am chinuit eu cu cele stock?!...omul face ce vrea si-a prezentat masina, cand ia facut figuri si-a spus off-ul si tot asa...daca imi faci aici cont pe 4tuning si-ti prezinti masina asta nu inseamna ca trebuie neaparat sa o si ciuninghezi! faza e ca aici nu se concepe altcva decat in felul urmator aceleasi sfaturi ori si unde! tranteste-o, jante si fa-o clean!....fiecare si-o face cum ii place lui si doreste! doar e masina lui, el investeste si el a dat bani pe el, in acte scrie numele lui, ci nu forum 4tuning! hai ma fiti seriosi! am cont pe mai multe furumuri dar mai rautaciosi si artagosi ca aici nu am vazut!!! vorbesc la modul cel mai serios!...cristi prietene scuze de off

Voi ii luati apararea lui cristi , e ok... ideea postului meu e urmatoarea... va intrebati de ce a sarit lumea cu gura pe el....pai uite cauza : vine , prezinta masina pe forum si atat , ce modificari ia adus pana acum? asta e ideea... intru pe forumul asta sa vad diverse modificari .... asta e conceptia forumului...
DEVIL's Style is offline   Reply With Quote
Old 17-10-12, 22:25   #403
bujuKYL

Stage 5

bujuKYL's Avatar

Quote:
Originally Posted by DEVIL's Style View Post
Voi ii luati apararea lui cristi , e ok... ideea postului meu e urmatoarea... va intrebati de ce a sarit lumea cu gura pe el....pai uite cauza : vine , prezinta masina pe forum si atat , ce modificari ia adus pana acum? asta e ideea... intru pe forumul asta sa vad diverse modificari .... asta e conceptia forumului...
stiu ce zici te inteleg perfect! dar mna nu-l nici putem obliga sa o faca, asta daca ma intelegi si tu acum pe mine
Old 17-10-12, 23:05   #404
.Alex

Stage 4

.Alex's Avatar

Quote:
Originally Posted by bujuKYL View Post
tare mas mira daca ar iesi careva cu suspensii sport de la cristi de pe strada sau cu airride m-am chinuit eu cu cele stock?!...
vai de cunoscatorii acestui forum ...
tu stii ca un air ride poate urca garda la sol mult peste cea stock , nu?
.Alex is offline   Reply With Quote
Old 17-10-12, 23:11   #405
bujuKYL

Stage 5

bujuKYL's Avatar

Quote:
Originally Posted by .Alex View Post
vai de cunoscatorii acestui forum ...
tu stii ca un air ride poate urca garda la sol mult peste cea stock , nu?
normal ca stiu!...era doar un fel dea spune...cu air ride te poti juca cum vrea pielea ta scuze de off cristi!
- Copyright 2025 4Tuning -