Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [VW]
Re: oltcit club(furia rosie)
daca il vad la vreun oltcit ma duc mai intai si vb cu proprietaru si daca ma ia cu vrajeli ca l-a luat de la fibrocom sau alte astea e clara ca da vraja..daca zice ca l-a luat de la x il pun sa ma duca la ala de la care l-a luat..
Salut...masina a iesit frumoasa...chiar nu face nimeni alt model de spoiler spate...pacat..ala de fatza oricum e soooper.am si eu o intrebare...tapiteria tu ai facut-o sau este vreo firma...multumesc anticipat
Quote:
Originally Posted by cata_shumy
Salut...masina a iesit frumoasa...chiar nu face nimeni alt model de spoiler spate...pacat..ala de fatza oricum e soooper.am si eu o intrebare...tapiteria tu ai facut-o sau este vreo firma...multumesc anticipat
spoilerul de spate este modificat de mine..tapiseria mi-a facuto un prieten
ms mult...sunt interesat dar eu vreau sa vopsesc masina..rosu cu negru si interiorul la fel..iar daca nu, fac masina rosie si interiorul crem :d...ma mai gandesc si mai astept pareri de la prieteni...oricum multumesc mult
Quote:
Originally Posted by cata_shumy
ms mult...sunt interesat dar eu vreau sa vopsesc masina..rosu cu negru si interiorul la fel..iar daca nu, fac masina rosie si interiorul crem :d...ma mai gandesc si mai astept pareri de la prieteni...oricum multumesc mult
multumesc mult...apropo voi ce parere avetzi...ce culoare sa ii dau?...cam asa as vrea sa arate ..dar in loc de crem sa fie rosu :d..ce ziceti? multumesc