rosu imperial de la duralchid
seamana foarte tare cu a mea, a ta e foarte putin mai 'adanca' culoarea
eu din pacate nu dispun de ceva aparatura profi sa trag niste poze...asa ca nu se vede cum e intr-adevar.
la toata lumea li s-a pus pata pe roshu` ? )
ca si eu ma gandeam ca dak fac rost de oltcit ... il vreau roshu` ...
dar acuma nu mia is asa sigur ... dak apar atatea
PS .. am uitat sa zic ca masina e fainutza .. si spor in continuare cu ea
frumos oltcitu bravoooooo
spoilerele imi plac mai laes cel de pe fatza este bestial ploape pe faruri nui pui?
si inca ceva nu crezi ca ai cam exagerat cu rosul la interior dar binentzeles gusturile nu se discuta inc aodata felicitari
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [VW]
Re: oltcit club(furia rosie)
Quote:
Originally Posted by e_Max
frumos oltcitu bravoooooo
spoilerele imi plac mai laes cel de pe fatza este bestial ploape pe faruri nui pui?
si inca ceva nu crezi ca ai cam exagerat cu rosul la interior dar binentzeles gusturile nu se discuta inc aodata felicitari
merci..pleoape urmeaza..iar la interior cam atata va fii rosu in rest toate plasticele vor fii negre
Member of: [Moderators] [Midnight Racers] [Oltcit] [DACIA] [Echipa de sprijin] [Dacia Rally Team] [VW]
Laure2fast frumoasa masina ... imi place interioru (cum ai inceput)... din cate stiu eu, spoileru` auriu era pe DES ... parca era unicat... e greu sa`l observi prin craiova? poate`l gasesti ... bafta
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [VW]
Quote:
Originally Posted by Ja_Rule
Laure2fast frumoasa masina ... imi place interioru (cum ai inceput)... din cate stiu eu, spoileru` auriu era pe DES ... parca era unicat... e greu sa`l observi prin craiova? poate`l gasesti ... bafta
da era spoilerul dupa DES..si iti dai seama ca daca il vad pe vreun oltcit ma urc pe el il recunosc imediat