re: Oltcit Club 12 TRS - On Steffan - DJ 63 CRO
mai baieti ,ce atatea intepaturi?chiar nu pricep de ce se ataca altii in locul lui laure atunci cand vine vorba de critici,sau doar ca nu e pe gustul unora culoare,sau forma sau mai stiu eu ce?i-au murit laudatorii lui laure sau ce?eu nu-l vad pe el sa se atace atat,si cunoscandu-l personal sunt sigur ca nici la bascheti nu-l intereseaza anumite pareri,dar nici nu incepe sa arunce in stanga sau dreapta cu replici de genu "ce-ai facut tu,cat ai muncit tu,cati bani ai bagat tu?" ;astea sunt replici stupide ,si culmea dar nu vin din partea lui laure,desi sunt sigur ca multi in vapul lui laure vor sparge oale din pricina anumitor replici dinastea,asa ca mai bine lasati-l pe laure sa raspunda fiecaruia,va rog frumos!
p.s. poate unii nu "intelege" dar doar ca sa tii un oltcit in viata,sa fie apt de circulatie zi de zi necesita o investitie de timp,bani,munca si nervi ,dar toate astea pentru multi nu conteaza,pentru ei asta nu conteaza,mai ales daca nu se vede o capota cu badboy look si stopuri fumurii...
|