07-06-10, 12:50
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
Member of: [Moderators] [Oltcit] [Fiat]
|
re: Oltcit Club 12 TRS - On Steffan - DJ 63 CRO
Quote:
Originally Posted by dRR-XWX
ba eu zic sa iei '"doo" spray-uri si sa o faci inapoi negru mat, ca ai vazut cati fani aveai atunci...
|
Crezi ca acu nu are?
|
|
|
07-06-10, 12:55
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [DAEWOO] [FORD] [2 Roti] [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by Danutz Bratosin
Crezi ca acu nu are?
|
pai cu ea asa... roz... nici macar nu e agresiva... parca e de femei...
auzi... cu masina asta se filmeaza partea a 3-a de la pink panther?
|
|
|
07-06-10, 13:46
|
|
Stage 5
Member of: [Opel] [BMW]
|
Quote:
pai cu ea asa... roz... nici macar nu e agresiva... parca e de femei...
auzi... cu masina asta se filmeaza partea a 3-a de la pink panther?
|
nu ba , cica merge la green monster
|
|
|
07-06-10, 13:56
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by Danutz Bratosin
Bre Laure, acu parca masca aia nu da bine cu, culoarea asta n-ar da mai bine spoilerele vopsite in culoarea masinii?
|
daca ar vopsii spoilerele nu ar da la fel de bn ca cele originale...credema...la ora actuala masina arata destul de bn...si dupa cate am inteles trage binisor...dar nu e o masina de liniute...eu unu nu as bagao...
|
|
|
07-06-10, 13:59
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by miniMo
daca ar vopsii spoilerele nu ar da la fel de bn ca cele originale...credema...la ora actuala masina arata destul de bn...si dupa cate am inteles trage binisor...dar nu e o masina de liniute...eu unu nu as bagao...
|
vor ramane negre asa e cel mai bine .... masina trage bine bine de tot chiar si cu 9j !
|
|
|
07-06-10, 16:56
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Colectionar Machete] [DACIA] [VW]
|
Re: Oltcit Club 12 TRS - DJ-63-CRO - Pimpim Pink
Quote:
Originally Posted by Laure2fast
cam asa a iesit :
|
smechera rau culoarea felicitarii
|
|
|
07-06-10, 17:04
|
|
Oltcit Driver
Stage 3
Member of: [Oltcit] [Opel]
|
senzatieeeee!!!!
bv Laure,
|
|
|
07-06-10, 17:14
|
|
Stage 2
|
felicitari pt munca depusa la oltcit...era foarte frumos inainte....acum sincer e naspa rau de tot..culoarea este aiurea grav nu se potriveste cu nimic...sper sa nu te superi...bafta!
|
|
|
07-06-10, 17:21
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
Member of: [Oltcit] [DAEWOO] [SKODA]
|
Quote:
Originally Posted by cata666
felicitari pt munca depusa la oltcit...era foarte frumos inainte....acum sincer e naspa rau de tot..culoarea este aiurea grav nu se potriveste cu nimic...sper sa nu te superi...bafta!
|
adevarul e ca era mult mai tare inainte...
|
|
|
07-06-10, 17:33
|
|
Stage 5
Member of: [DAEWOO] [VW]
|
si mie imi placea mai mult inainte..pana la urma e masina lui si trebuie sa ii placa lui...oricum indiferent de culoarea ei masina are linie si arata bine..deci aici vorbim ca nu ne place culoarea nu masina.
|
|
|
07-06-10, 17:45
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [DAEWOO] [FORD] [2 Roti] [Opel]
|
Normal ca nu o sa le placa la toti culoarea masinii, jantele, proprietarul.... ca deh... asa sunt romanii. Cati dintre voi ati facut macar 1/4 ( un sfert ) din ce a facut Laure, la masina lui( ma refer la munca ) ? Cati dintre voi ati bagat atatia bani intr-o masina, care altii o duc la remat? Macar pentru asta, trebuie apreciat. Nu cred ca si-a facut masina pentru niciunul de pe forum. A facut-o pentru el. Numai pentru asta trebuie sa ai respect pentru Laure. Bravo.
|
|
|
07-06-10, 17:53
|
|
Stage 5
Member of: [DAEWOO] [VW]
|
Mie imi place masina..culoarea nu e pe gustul meu..nu am zis nimic de munca lui...bv lui si atat, ca nu am fost cu el cand a muncit la masina...nu am de unde sa stiu...in fine.....gusturile nu se discuta. E forum unde ne dam cu parerea...pro si contra...nu se poate sa avem toti aceleasi gusturi...mai bine ne expunem ideile si bune si rele ca poate tine cont de ele.
|
|
|
07-06-10, 18:01
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by ALEX_BZN
Mie imi place masina..culoarea nu e pe gustul meu..nu am zis nimic de munca lui...bv lui si atat, ca nu am fost cu el cand a muncit la masina...nu am de unde sa stiu...in fine.....gusturile nu se discuta. E forum unde ne dam cu parerea...pro si contra...nu se poate sa avem toti aceleasi gusturi...mai bine ne expunem ideile si bune si rele ca poate tine cont de ele.
|
gusturi gusturi frate.....dar pana la a spune " e naspa rau de tot " e cale lunga !
|
|
|
07-06-10, 18:25
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by ALEX_BZN
|
ai mare dreptate alex...gusturile sunt gusturi...si punct...
oricum a muncit la masina si am mai spus il respect pt asta ...
myky99---- cand am zis naspa rau m-am referit la culoare nu la masina
|
|
|
07-06-10, 19:24
|
|
Stage 3
|
Quote:
Normal ca nu o sa le placa la toti culoarea masinii, jantele, proprietarul.... ca deh... asa sunt romanii. Cati dintre voi ati facut macar 1/4 ( un sfert ) din ce a facut Laure, la masina lui( ma refer la munca ) ? Cati dintre voi ati bagat atatia bani intr-o masina, care altii o duc la remat? Macar pentru asta, trebuie apreciat. Nu cred ca si-a facut masina pentru niciunul de pe forum. A facut-o pentru el. Numai pentru asta trebuie sa ai respect pentru Laure. Bravo.
|
Ce-mi plac oamenii care sar de parca ai spune de masina lor...
Ce-ai scris tu aici, n-are nici o treaba cu ce au zis oamenii mai devreme.
Multi au spus ca nu le place culoarea. Nu s-a legat nimeni de cata munca a depus Laure la masina sau la bani.
Si ce zici tu, ca si-a facut masina doar pentru el... pai atunci nu mai avea topic aici.
|
|
|
|
|