28-01-12, 13:15
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
Member of: [Oltcit]
|
Re: OLTCIT CLUB 11 RL - DJ-01-KNK
|
|
|
28-01-12, 16:31
|
|
Stage 5
Member of: [Oltcit] [4Rally]
|
In sfarsit mai posteaza cineva pe aici...era cam moarta sectiunea oltcit (cu exceptia rubricii de la anunturi)...hai ca arata bine, cum e aeroportu?
|
|
|
28-01-12, 21:14
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
|
a fost frumos... destule masini cu tractiune spate audi, bmw, cateva jeepane, o dacie, eu cu oltcitul ... cand am fost acolo erau in jur de 30 de masini ... zapada marisoara fata de oras ... m-am dat si eu un pic si am plecat ... pe la han m-am mai dat o data vrand - nevrand era un zapacit cu un audi care se tot dadea in fata mea ... asa ca singura solutie a fost sa il depasesc ... si pe la 80 la ora cu toata muma cauciucurilor de iarna ... la ce incepuse sa se puna ... probabil a muscat roata spate vreun bulgare de gheata ... si m-am trezit facand drifturi ... incercand sa o redresez ... bine ca e strada larga si la 2 benzi pe sens am avut destul loc sa ma desfasor si luasem destula distanta de ala cu audi ... dupa ceva derapaje cand pe stanga cand pe dreapta ... am reusit sa ma intorc si cu ea in loc ..deci totul bine cand se termina cu bine ... dar probabil o sa mult 135-urile pe fata .. parca a stat mai bine totusi anul trecut ...chiar daca aveam pe spate 145 de vara cu floarea aproape noua ... oricum din seara aia nu am mai avut timp sa ma duc pe acolo ... dar probabil acum e tocmai bine de dat pentru ca probabil s-a mai tasat zapada
|
29-01-12, 07:20
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
|
Pe spate intotdeauna cauciucurile mai bune!
|
|
|
29-01-12, 18:59
|
|
Stage 5
|
Doamne fereste cu drifturile astea nedorite, fara incidente lancer!!!
Eu nu cred ca mai ajung cu bolidu prea curand la craiova...
Ne auzim, bafta!
|
|
|
21-02-12, 19:56
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit]
|
yeahhhhh zapada
|
|
|
21-02-12, 22:45
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
|
eiii aia a fost prima ...deh bucuria zapezii ... intre timp gramada de zapada din jurul masinii a crescut foarte foarte mare ... bucuria s-a diminuat ...apoi au inceput injuraturile si a zapezii si a lopetii si mai ales la adresa tampitilor cu plugurile care imi tot blocau intrarea cu valuri de zapada ...dar acum a trecut se topeste se face gheata alte inconveniente ... in trafic strazile relativ curate ... au aparut alti tampiti care pana acuma nu au scos masinile ...zau ca parca se circula mai bine pe zapada cand nu erau asa multi soferasi inconstienti ... azi-dimineata cand ma duceam la munca puteam sa fac masina zob din cauza unuia din asta ..si nici aluia nu ii era bine garantat la viteza de o avea si la gheata existenta pe jos
|
|
|
22-02-12, 17:26
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
|
si ca tot vorbim de soferi tampitei ... si majoritatea taximetristilor sunt numarul 1 la acest capitol ... azidimineata unul din asta reusi sa imi crape spoilerul spate ...
|
|
|
22-02-12, 18:55
|
|
Stage 5
|
Nasol Lancer, bizonii astia sunt la tot pasul, la`s ca il rezolvi tu!
|
|
|
22-02-12, 18:56
|
|
Stage 4
|
Subscriu la cele spuse de tine in legatura cu taximetristii. Din fericire, n-am avut incidente, dar ei nu stiu sa semnalizeze, nu stiu sa se asigure, nu au stop, cedeaza etc...
|
|
|
22-02-12, 23:40
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by bobocu91
Nasol Lancer, bizonii astia sunt la tot pasul, la`s ca il rezolvi tu!
|
rezolv rezolv ... ma uitai dupamasa asta la ea mai atent ..ma uitai si sub ... e indoita si armatura ... sper sa nu fie si panoul spate ... asa armatura se indreapta sau se inlocuieste ...bara probabil o sa se lipeasca, chituiasca si vopsita ... deja am vorbit la service (ii stie pe agentii constatatori de la asirom si lucreaza cu ei de obicei ... deci probleme care sa ma afecteze nu sunt tipul a zis ca imi repara masina si ia el banii de la asigurari adica cum a lucrat si pana acum ) .. maine il iau pe domnul taximetrist de urechi si ma duc cu el la asirom sa faca aia constatarea.. partea naspa ca cica acum constatarile se fac prin zona lui metro pe undeva...
|
|
|
22-02-12, 23:59
|
|
Stage 5
|
De man, asta e partea proasta in astfel de situatie ca nu se poate sa scapi cu probleme/cheltuieli = 0...
|
|
|
23-02-12, 17:25
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
|
deci rezolvai pana la urma cu asigurarile ... birocratia te omoara ... desi in momentul cand ajunsai acolo eram singurul ... ma interesai ce si cum ...il sunai pe barzaunele cu taxiul ... pana ajunsa el cam completasem formularul cu intelegerea amiabila (o gramada de date cam cum era la politie ...dar in principal axata pe asigurari, masini implicate,proprietari, soferi ..si apoi test grila ce si cum, inclusiv schita accidentului), termina el ce mai avea de scris ... ne dusaram la nenea inspectorul ... si de aici tevatura ... inspectorul ne trimisa ca cica sunati la biroul asirom sa va dea aia numar la dosarul de dauna vedeti ca e telefon la masutele din hol unde completasem ... acolo niste instructiuni scrise in batjocura de nu intelegeai mai nimica ... pt exterior formati nus ce numar, pentru asirom un numar pt omniasig altul ... zic hai ca poate merge direct ...nu mergea ... bine hai ca poate merge cu exterior ...formai numarul de exterior ... ton de ocupat ... o tembela de la un ghiseu de langa se uita la noi si nu zicea nimic ... plin de draci ca nu merge ma dusi iar la nenea inspectorul ... si il intrebai frumos ... pai si telefonul ala cum merge ... el cica pai formati numarul de exterior ...vine tonul si formati numarul de la asirom ... pai zic bine dar nu vine decat ton de ocupat ... el baiat finut la faza asta...pai vorbiti cu fata de la ghiseu (adica tembela de se uita la noi cum disperam telefonul ala si degeaba) ... ma dusi peste aia ...desi era cu unu cu niste acte pe acolo ... la tupeu ... nu ma interesa ca are treaba ... ii zisai tarasenia cu telefonul ... cica ea sa asteptam ... dupa ce ne tinu vreo 15 minute ca avea treaba cu ala ... sau se facea dreaq stie (in timpul asta altii ca mine si ca tipul cu taxiul disperau telefonul ala intr-o veselie si degeaba)... pana la urma ne intreba unde vrem sa vorbim ... ne facu legatura de pe telefonul ei ... si iar intrebari despre accident si tot felul de date o gramada ... toate cele scrise deja pe formularul de il completasem + cateva in plus in plus... ne dadau pana la urma numarul de dosar ... ne dusaram iar la nenea inspectorul ... mearsa ala ..facu pozele (si la bara si la kilometraj si la seriile de la caroserie) ... ne chema la el dupa aia cu actele ... buletin, permis asigurare le facu copii si ne mai arunca intre altele inca un formular in fata ... acelesi chestii nume prenume cum s-a produs + schema .. pana la urma ii dadu astuia cu taxiul o copie dupa intelegerea amiabila ... si imi dadu si mie autorizatia aia de reparatie ..stia deja la ce service o fac ... ca ii spusesem... si ne salutaram amiabil .. si aici se termina episodul asigurari pentru mine ...
fusai cu ea la service vb cu patronul ... deja demontaram ... panoul spate nu are nimic ... armatura are suportul de prindere indoit nu mult dar destul (restul e intacta) ... bara o lasai la service (o sa o lipeasca + vopsire integrala... ca voiam eu si asa sa o vopsesc in primavara e alta poveste ) ... armatura urmeaza sa o indrepte dupa ce face bara si am duc cu masina din nou ... masina e la mine inca circul cu ea fara bara spate dar asta e ...
|
|
|
26-02-12, 15:22
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit]
|
si poze nimic?
|
|
|
26-02-12, 15:37
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
|
pai poze nu am apucat sa fac ... bara e la service la reparat (avea o spartura de vreo 10-15 cm pe tot cam atata)... acum nu e decat cu armatura ... si la aia e stramba un pic prinderea deci mare lucru nu se vede ... mare lucru nu a fost ...deci bine si asa ... ideea in sine e ca daca era vara o rezolvam singur daca o comiteam eu ... dar asa e pe banii altuia ... nici timpul si nici vremea nu imi permite sa o fac afara ...deci service pe mine unul nu m-a costat decat deranjul si deplasarea pana la asigurari si apoi pana la service in rest service-le se descurca cu asigurarile cu tot tacamul ... chiar nu ma intereseaza daca umfla sau nu nota atata timp cat imi rezolva mie problema si o rezolva bine
|
|
|
|
|