La sfarsit tragem linie si vedem ce a iesit...sunt si chestii pe care le-am neglijat momentan,fiindca altfel nu as mai termina-o nici in 10 ani la ce timp liber am
Si premontajul in mare parte e facut,doar la interior au mai ramas chestii de montat,dar momentan e tot ce mi-a permis timpul sa fac
Hal de incarcare la relanti
Pentru cei care vor reglaj de faruri electric,motorasele sunt de pe un passat model mai vechi,cred ca de prin '95 , iar butonul este de cielo(desi nu apare in poze)
iar ultima e de pe drumul de intoarcere de la itp,unde doar la noxe nu a iesit bine,dar cu testerul in esapament a fost usor sa-i reduca co-ul si e ok acum!
Ca de obicei prea multe poze nu sunt fiindca nu a avut cine sa-mi faca,o sa mai fac eu pe masura ce reusesc sa mai misc ceva la ea...momentan are o pierdere pe la pompa de ulei deci cam trebuie sa dau jos botul masinii ,elicea carenajul motorului...poate mai fac poze cand asamblez totul
Si s-au intors si jantele de la vopsit,acu sa imi iau si cauciucuri,si momentan mergem pe prinderea originala,butucii in 4 prezoane vor avea si 3 gauri pentru prinderea originala de oltcit,ca sa fie mai usor in caz de itp
Masina a facut un drum pana la craiova in weekend,si se pare ca se asterne bine la drum,in curand trebuie sa-i reglez iar jocul la culbutori fiindca e cam galagios motorul,in rest consum ok,reprize bune (cat a reusit sa-i dea nevasta-mea ) ) deci totul e in parametri!