Quote:
Originally Posted by valyh
aici ai mare dreptate dar sunt multi chiar foarte multi care vaneaza cupele...fiind o mare prostie....
|
Nu e o mare prostie sa ”vanezi” cupe, adica sa incerci sa te incadrezi la mai multe categorii unde ai sanse de castig etc. Poti sa aspiri la ”best custom exterior”, ”best interior” etc., e problema ta daca ai posibilitati (sau nu) financiare, de timp si ca mana de lucru, sa-ti pregatesti masina bine la mai multe capitole. Problema e sa nu fii dezamagit atunci cand nu castigi, adica sa nu pleci de-acasa cu ideea ca n-ai cum sa pierzi... ori sa te enervezi copilareste pe cel ce a luat locul I la categoria unde tu ai luat locul II, incercand apoi sa-i scoti in evidenta defectele care la masina ta nu apar. Asta ar fi marea prostie si am vazut cateva cazuri pe forum, dupa oarece evenimente.
Adica, din moment ce ai investit pasiune, munca, timp si bani (indiferent in ce ordine si in ce cantitate fiecare) intr-o masina si vii cu ea la un tuning show, e normal sa-ti si doresti sa castigi o cupa, doua sau mai multe... cu cat mai multe cupe castigate, cu atat mai bine (se presupune ca) e pregatita masina (spun ”se presupune” pentru ca mai exista si exceptii, rare ce-i drept, in care unii castigatori stiu deja de-acasa ce premii ii asteapta si ce va scrie pe diplomele lor).
A, bine, o alta poveste ar fi, de exemplu, sa-ti faci un aerograf frumos, dar care n-are nicio legatura cu masina, doar ca sa iei mai multe puncte sau sa atragi mai multe priviri. Atunci e posibil sa castigi mai multe aprecieri si poate chiar mai multe cupe, dar risti sa pierzi admiratia si aprecierea celor care au un cuvant mai greu de spus. Pot sa dau exemple si pot sa despic firul in 1000, dar nu vreau sa ma iau la intrecere cu Morph chiar pe topicul lui
Sunt de parere ca e un pic deplasat sa afirmi ca ”iti faci masina pentru tine”, atunci cand e vorba de exterior indeosebi. Daca o faci DOAR pentru tine, conteaza un pic si exteriorul, dar cel mai mult conteaza altele (confort la interior, piese de cea mai buna calitate - standard sau nu, gadget-uri utile, sonorizare de mare fidelitate, siguranta, stabilitate etc.).
Eu unul recunosc: cand mi-am facut ceva la exteriorul masinii, m-a interesat destul de mult parerea altora care o priveau. Imi placea si mie, deci era si ”pentru mine”, dar...
@Morph: eu semnez condica destul de des, in general cam o data pe luna citesc sau recitesc din urma de unde stiu eu ca am ramas, iar daca am ceva de spus spun, daca nu, astept momentul potrivit

Primesc multe notificari pe mail de pe topicul tau, dar ar deveni obsedant sa dau click pe fiecare, doar ca sa vad un singur nou reply gen ”da, asa e” sau ”super tare, ce culoare o sa fie?”.
Au fost cateva perioade in care discutiile devenisera un mic messenger si nu am vrut sa ma bag aiurea in discutii doar de dragul de a scrie ceva... in general am scris atunci cand simteam nevoia sa-mi exprim admiratia, sa dau un sfat ori sa te incurajez un pic.
Pentru mine cel putin, in ”epoca Tico”, au contat foaaaarte mult incurajarile, oricat de mici ar fi fost ele si indiferent de la cine veneau, iar sfaturile le selectam si eu dupa parerea mea, chiar daca de multe ori am gresit (a se vedea culoarea aleasa de mine, de exemplu, unde stiu ca am dat gres, dar macar am avut satisfactia ca a fost decizia mea

).
Toate cele bune in continuare si spor la munca!