30-03-13, 10:20
|
|
Fiat Driver
Stage 5
Member of: [Fiat]
|
Re: Punto - Sporting 1.2 16v - ZML
din cate stiu nu prea poti pune altceva decat magazia de cduri, poate daca stii pe cineva cine se pricepe si cunoaste putin sistemul iti poate folosi anumite fire din cablu sa-ti faca un auxiliar din el
|
|
|
30-03-13, 10:53
|
|
Fiat Driver
Stage 5
Member of: [VW] [Fiat]
|
Quote:
Originally Posted by Jokerman170
din cate stiu nu prea poti pune altceva decat magazia de cduri, poate daca stii pe cineva cine se pricepe si cunoaste putin sistemul iti poate folosi anumite fire din cablu sa-ti faca un auxiliar din el
|
Si cum e foarte greu de gasit pe cineva care sa se priceapa ..am inteles, multumesc mult. Cel mai probabil o sa dau jos "navigatia" si o sa pun un mp3 de culoare neagra, cu afisajul portocaliu, sa nu stric prea mult "designul" bordului si aia e..
|
24-05-13, 15:31
|
|
Fiat Driver
Stage 5
|
Nu prea am mai facut nimic masinii, in afara unei folii autorizate pe spate, pentru ca aveam doar pe laterale (si aceea pusa de mine) si a unei mici tiganii facute la interior (o veche boala de a mea ))
Pe langa asta, navigatia de pe masina este de vanzare!! :d
Last edited by TR.91.ZML; 24-05-13 at 15:43.
|
|
|
26-05-13, 00:10
|
|
Stock
|
salut....as dori si eu sa imi spui cat te-a ajuns inmatricularea masinii????ms
|
|
|
26-05-13, 01:53
|
|
Fiat Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by al3cs89
salut....as dori si eu sa imi spui cat te-a ajuns inmatricularea masinii????ms
|
Salut, inmatricularea a costat in jur de 20 de milioane la vremea respectiva (decembrie 2011), din care ulterior mi-au restituit vreo 5. Mi-am luat o oarecare teapa, crezand ca iese euro4 (taxa in cazul asta fiind vreo 6-7 milioane), dar daca asa a fost sa fie ..
Important e ca intr-un final s-a dovedit o achizitie buna si sunt extrem de multumit.
|
|
|
30-05-13, 10:57
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by TR.91.ZML
Salut, inmatricularea a costat in jur de 20 de milioane la vremea respectiva (decembrie 2011), din care ulterior mi-au restituit vreo 5. Mi-am luat o oarecare teapa, crezand ca iese euro4 (taxa in cazul asta fiind vreo 6-7 milioane), dar daca asa a fost sa fie ..
Important e ca intr-un final s-a dovedit o achizitie buna si sunt extrem de multumit.
|
ms mult pentru raspuns....si eu mi-am achizitionat de curand un model ca al tau, numai e pe galben al meu!! sa stii ca ai dreptate, si eu sunt foarte multumit de ea, acum cat va costa ,asta este, traim in Romania!! ) ...sa ai parte de ea, ai adus imbunatatiri am observat, si arata foarte bine, sunt facute cu bun gust!! am sa renunt si eu la bandouri, am vazut ca si tu ai renuntat la ele si arata mult mai bine...am sa postez si eu niste poze, acum inainte cum arata si dupa ce voi incepe sa ii fac schimbarile!!ms
|
|
|
30-05-13, 11:22
|
|
Stock
|
bandourile cum le-ai avut prinse...???erau cu cleme ...sau???
|
|
|
31-05-13, 08:33
|
|
Fiat Driver
Stage 5
|
bandourile sunt cu banda dublu adeziva pe usi
|
|
|
03-06-13, 15:56
|
|
Fiat Driver
Stage 5
|
Quote:
ms mult pentru raspuns....si eu mi-am achizitionat de curand un model ca al tau, numai e pe galben al meu!! sa stii ca ai dreptate, si eu sunt foarte multumit de ea, acum cat va costa ,asta este, traim in Romania!! ) ...sa ai parte de ea, ai adus imbunatatiri am observat, si arata foarte bine, sunt facute cu bun gust!! am sa renunt si eu la bandouri, am vazut ca si tu ai renuntat la ele si arata mult mai bine...am sa postez si eu niste poze, acum inainte cum arata si dupa ce voi incepe sa ii fac schimbarile!!ms
|
Placerea e a mea . Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea! E foarte ieftina la intretinere, la taxe, nu ai cum sa-ti doresti mai mult. Daca e si in 16v e avion..
Fa-i un topic si prezint-o! Eu unul nu i-am adus mari modificari, din contra, am mai dat jos de pe ea, sunt adeptul stilului clean. Cat de curand o sa-i fac si plafonul negru, iar cu timpul sper la o suspensie si niste jante mai mari, sau macar la niste distantiere sa le scot in afara.
Quote:
bandourile cum le-ai avut prinse...???erau cu cleme ...sau???
|
Banda dublu adeziva. Ele se dau jos foarte usor, doar ca dupa o sa ai ceva de curatat la usi (la mine a durat vreo 4-5 ore si am fost ajutat de un prieten), dar efectul este maxim ) arata foarte misto dunga aia care ramane dupa.
Quote:
bandourile sunt cu banda dublu adeziva pe usi
|
+1
Imi poate explica cineva cum se da jos tapiteria plafonului si usa de la torpedou?
Pana una-alta, am dat jos opritorile de la usi care efectiv ma terorizau de 1 an si jumatate de cand am masina (trosneau grav), si i-am pus folie pe fata + parasolar :
Last edited by TR.91.ZML; 03-06-13 at 16:00.
|
|
|
05-06-13, 01:12
|
|
Fiat Driver
Stage 5
|
dai jos stalpii a,b,c si manerele. tapiseria e lipita de metal, trebuie sa o dezlipesti/tai cu grija. usa nu stiu. posibil ca e complicat
edit: nu recomand sa dai jos tapiseria, ca va fi greu sa o lipesti inapoi, au patit-o mai multi straini care au incercat si au ramas cu ea in cap dupa o vara
|
|
|
06-06-13, 22:01
|
|
Fiat Driver
Stage 5
|
Quote:
dai jos stalpii a,b,c si manerele. tapiseria e lipita de metal, trebuie sa o dezlipesti/tai cu grija. usa nu stiu. posibil ca e complicat
edit: nu recomand sa dai jos tapiseria, ca va fi greu sa o lipesti inapoi, au patit-o mai multi straini care au incercat si au ramas cu ea in cap dupa o vara
|
Imi era teama de asta. Nu e problema de cazut in cap ), pentru ca as si lipi noul material si i-as face si niste cusaturi in romb, cum zicea si un coleg in paginile anterioare.
Treaba e cu ce lipesc plafonul in sine inapoi..O sa incerc totusi, pentru ca imi sta pe creieri vazandu-l patat si agatat/tocit in mai multe locuri. Multumesc frumos pentru informatii .
|
|
|
11-06-13, 12:53
|
|
Stock
|
da, arata mult mai bine asa clean cum o ai tu...ai gusturi se vede cum arata masina si iti zic sincer am sa ma inspir de la tine...si fara bandourile respective arata ff bine....modul clean la masina e cel mai bun dupa parerea mea!!!....am sa fac un topic si am sa incarc si eu niste poze cat de curand!!!
|
|
|
13-07-13, 03:01
|
|
Fiat Driver
Stage 5
|
Salut tuturor!! Nu am mai postat nimic de ceva timp si este cazul :d
Am trecut prin cateva peripetii cu franele pe spate din cauza unor mecanici "inteligenti", care m-au dus la niste cheltuieli neprevazute, dar asta este. Am fost nevoit sa schimb :
- cabluri frana de mana (nu tinea deloccc)
- saboti noi + vopsit tamburi rosu' inchis sa nu atraga prea tare atentia
- senzorul de la ABS de pe rulmentul dreapta spate
Pe langa asta, am facut rost intr-un final, dupa 1 an si jumatate de cand am masina, de capacul original de la portbagaj, nedecupat
Am dat jos navigatia de pe masina si am montat un mp3 negru cu afisaj portocaliu in ton cu bordul, si cu slot de card/stick + mufa de auxiliar si iesire pentru subwoofer.
Am vopsit jumatatea de jos a bordului si consola franei de mana in negru mat (am boala pe culoarea asta).
Am dat jos toate abtipildurile inutile de pe masina.
Alte maruntisuri luate din dezmembrari, gen : rama adaptoare mp3, bricheta originala, semnalele de pe aripi, cric.
Revin cu poze maine.
NAVIGATIA DE PE MASINA + toata instalatia este DE VANZARE. Ne intelegem de la pret.
Planuri pe termen scurt/mediu :
- plafon colantat in negru lucios
- imbracat volan in piele perforata
- retapitat plafonul intr-o nuanta inchisa
- reconditionat jantele si vopsite intr-un gri mai inchis
- SUSPENSIE REGLABILA
- vopsit una - alta.
Cum facem cu $$$?
|
|
|
13-07-13, 14:57
|
|
Fiat Driver
Stage 5
|
Pozele promise :
|
|
|
13-07-13, 15:08
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators]
|
La player-ul vechi, aveai doar radio (şi posibilitate de conexiune cu magazia de cd-uri)?
Ce să zic, n-aş fi renunţat aşa uşor la player-ul original.
Te-ai interesat şi ai văzut că nu se poate adapta ceva pe auxiliar sau măcar să-i pui o magazie de cd-uri?
|
|
|