13-07-13, 18:32
|
|
Fiat Driver
Stage 5
Member of: [VW] [Fiat]
|
Re: Punto - Sporting 1.2 16v - ZML
Quote:
Originally Posted by andi_cimpean
La player-ul vechi, aveai doar radio (şi posibilitate de conexiune cu magazia de cd-uri)?
Ce să zic, n-aş fi renunţat aşa uşor la player-ul original.
Te-ai interesat şi ai văzut că nu se poate adapta ceva pe auxiliar sau măcar să-i pui o magazie de cd-uri?
|
Da, avea radio + magazia de cd-uri pe care nu am avut-o niciodata si pe care nu am gasit-o in stare BUNA, la un pret rezonabil. Tocmai de asta am dat jos si consola de Sporting la vremea aceea. Playerul il pot pune in 2 minute inapoi, oricum nu e nimeni interesat ).
Am cautat peste tot : pe net, prin oras, la electricieni si degeaba. Nu se poate. Doar la cel de Stilo poti pune auxiliar.
Singurul lucru de care imi pare rau este ca se incadra perfect in bord, dar..asta este. Nu le poti avea pe toate
|
14-07-13, 20:21
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators]
|
Acum, că nu mai cauţi o magazie de cd-uri, ia să vezi c-o s-o găseşti.
Cānd cauţi, nu găseşti.
Cānd nu ai nevoie, atunci ţi se ivesc fel de fel de oportunităţi.
|
18-07-13, 18:30
|
|
Fiat Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by livicu
|
Nu stiam ca exista asa ceva ) chiar ma voi interesa, merci mult!!
|
|
|
26-07-13, 01:37
|
|
Fiat Driver
Stage 5
|
Se merita sa dau 300 ron pe niste arcuri sport? Conteaza cumva culoarea lor? (acestea sunt rosii)
|
|
|
26-07-13, 02:02
|
|
Fiat Driver
Stage 5
Member of: [Fiat]
|
din cate stiu culoarea n-are nici o semnificatie. insa iti recomand sa-ti iei arcuri cu tot cu telescoape, altfel ti le vei distruge si cele pe care le ai pe langa faptul ca se va comporta ca o caruta
|
|
|
26-07-13, 02:04
|
|
Fiat Driver
Stage 5
|
din cate stiu culoare n-are nici o semnificatie. insa iti recomand sa-ti iei arcuri sport cu tot cu telescoape, altfel se va comporta ca o caruta, pe langa facptul ca varzaluiesti si telescoapele existente
|
|
|
26-07-13, 04:25
|
|
Fiat Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Jokerman170
din cate stiu culoarea n-are nici o semnificatie. insa iti recomand sa-ti iei arcuri cu tot cu telescoape, altfel ti le vei distruge si cele pe care le ai pe langa faptul ca se va comporta ca o caruta
|
Merci mult pentru raspuns Ideea este ca pe masina am deja amortizoare sport, tocmai d-asta vreau sa fac si miscarea cu arcurile. Eu zic ca sunt mai mult decat ok ca pret, nu? Treaba e ca nu stiu cat de mult se va lasa, mai ales ca am pragurile si prelungirea de stilo pe fata, iar masina o folosesc zilnic + ca la 1-2 saptamani am cel putin 2 pasageri + bagaje in ea )
Daca ar fi macar ca in poza de mai jos, e suficient?
|
|
|
26-07-13, 13:02
|
|
Fiat Driver
Stage 5
|
ceea ce ziceam e sa-ti cumperi suspensie completa, amortizoare care sunt calibrate pentru arcurile respective. daca vrei poti sa mergi dupa urechese si poate se potrivesc arcurile cu amortizoarele... dar poate nu. arcurile "sport" de obicei sunt 50mm, 40mm sau 60mm(fata), sau combinatii intre astea (fata-spate diferite)
|
|
|
03-08-13, 02:06
|
|
Fiat Driver
Stage 5
|
Quote:
ceea ce ziceam e sa-ti cumperi suspensie completa, amortizoare care sunt calibrate pentru arcurile respective. daca vrei poti sa mergi dupa urechese si poate se potrivesc arcurile cu amortizoarele... dar poate nu. arcurile "sport" de obicei sunt 50mm, 40mm sau 60mm(fata), sau combinatii intre astea (fata-spate diferite)
|
Se pare ca am avut noroc si s-au potrivit ) am facut un efort si am luat arcurile de care spuneam, iar azi le-am urcat pe masina. Este diferenta mareeee din toate punctele de vedere, mai ales la stabilitate. Am dat jos si "Punto Sporting"- ul de pe hayon. O sa revin cu niste poze mai profesionale. Acum ma roade o alta chestie :
- sa dau jos sau nu prelungirea de stilo?
|
|
|
03-08-13, 02:14
|
|
Fiat Driver
Stage 5
|
Quote:
|
Se pare ca am avut noroc si s-au potrivit ) am facut un efort si am luat arcurile de care spuneam, iar azi le-am urcat pe masina. Este diferenta mareeee din toate punctele de vedere, mai ales la stabilitate. Am dat jos si "Punto Sporting"- ul de pe hayon. O sa revin cu niste poze mai profesionale. Acum ma roade o alta chestie :
- sa dau jos sau nu prelungirea de stilo?
|
|
|
08-08-13, 11:50
|
|
Fiat Driver
Stage 5
|
Imi place ca s-a postat de 2 ori postul anterior, dar mai ales, faptul ca forumul asta e mort )
|
|
|
08-08-13, 12:29
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by TR.91.ZML
Imi place ca s-a postat de 2 ori postul anterior, dar mai ales, faptul ca forumul asta e mort )
|
Nu e mort ,e doar in moarte clinica
|
|
|
08-08-13, 12:29
|
|
Fiat Driver
Stage 5
Member of: [Fiat] [Colectionar Machete]
|
hai ca arata bine cu arcurile astea... cat despre forum... e lumea pe plaja, nu mai sta de masini
|
|
|
08-08-13, 13:22
|
|
Fiat Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by sike
Nu e mort ,e doar in moarte clinica
|
pai..se cer niste masuri disperate atunci
Quote:
Originally Posted by livicu
hai ca arata bine cu arcurile astea... cat despre forum... e lumea pe plaja, nu mai sta de masini
|
Asta vroiam sa audddd ) mdaaa, eu banii de mare i-am bagat in arcuri, folii si altele..
|
|
|
|
|