Quote:
Originally Posted by cosma09
Vreau sa iti zic ca sunt in cautare de masina si de cand am dat de masinuta ta si tot ce ai facut la ea si asa...m-am indragostit de modelul asta..pacat k toata lumea vai nu fiat vai nu fiat..nush dak sa ii cred sau nu (k deja ma dor ochii cand ma uit in stanga si in dreapta vad numa masini germane) ...asa-i romanu are unu ..tre sa aiba si celalalt...infine..masinuta ta m-a dat pe spate cat de frumoasa poate sa fie..(singura modificare care as faceo in locul tau ar fi consola aia de plastic unde sa o faci gri cum am vazut k mai sunt la unele fiaturi)..bn asta nu conteaza.. E SUPERBA!! dak imi mai dai si u un sfat in care sa zici k bai nu am avut treaba cu ea sa bag bani cu sacu..chear k nu mai stau pe ganduri:P...app masinutza ta straluceste pe desktopul meu:X..
|
Salut,si in primul rand multumesc pentru aprecierile aduse
,in ceea ce priveste chestia ca lumea zice ca fiat-ul este o masina proasta multi vorbesc putini cunosc uite de exemplu am avut si eu persoane care spuneau lucrul asta si cand i-am plimbat cu masinuta si-au dat seama ca uneori 'gura bate fundul '
,in ceea ce priveste aceea consola probabil o voi schimba si pe aceea
ca la cate am schimbat ce ar mai conta un plastic in plus sau in minus ,in ceea ce priveste bagatul banilor eu am avut neplacerea ca masina cand am achizitionat-o sa nu fie intr-o stare super buna si in ea am bagat bani ca na imi plac lucrurile bine facute ,acuma daca as lua de la inceput as face doar atat suspensie sport si jante in rest cat mai OEM ...iti recomand cu caldura acest model pentru ca ai un mare avantaj consum mic taxe mici si plus ca si motor sta foarte bine..
Numai de bine!