cronometrarea nu a mers...startul s-a dat "la mana"....si cu toate astea ..oamenii ne puneau la start asa cum ajungeam la coada ...adica ...masini total diferite..( lucru care mergea daca eram pe timp..altfel ..e de ***)...o sa pun si filmele cu mie imediat..
https://www.youtube.com/watch?v=A2lcEMnOj9o - cu URS 2.5 24 v ( blocant, serpi, grup 3.15..si altele .. merge bine tare masina.. si eu am plecat si f prost...s-a pastrat diferenta de 2 masini pana la final..
FELICITARI maxime colegu,i-ai cam papat pe toti inafara de ursu ala,oricum chiar nu ma asteptam sa-i dai asa mare distanta la 8-ul acela,ce pot sa zic FELICITARI ,ce planuri ai cu ea dupa anotimpul rece?
din ce am citit eu ..e cam grupa 2 ..tot e ok ..dar nu e la fel de ok ..la grupele LR..intram la grupa A pana in 100 CP ( cu 0.95 coeficient de tractiune fata ) )..cred ca era amuzanta o astfel de grupa
din ce am citit eu ..e cam grupa 2 ..tot e ok ..dar nu e la fel de ok ..la grupele LR..intram la grupa A pana in 100 CP ( cu 0.95 coeficient de tractiune fata ) )..cred ca era amuzanta o astfel de grupa
daca o sa imi fac masina pana in ziua cursei,ne vom duela putin ) am un ford fiesta mk3 ...2.0i