![]() |
Uno - Turbo IE 1988
6 Attachment(s)
Salut din decembrie anul trecut mi-am luat un fiat uno turbo din 1988. masina are km reali pe bord 344.000 km...asa ca imediat ce am ajuns cu masina acasa de la Brasov ..am mai mers 100 km maxim si a crapat ..:)
Acum e la servis masina cu motorul intins pe 2 bancuri si ce a mai ramas printr-un colt. :) e grav tare ce e in motor..dar cu pricepere si bani ..o sa iasa ceva din el. Cuzinetul de biela de la pistonul 4 a cedat..a frecat pe maneton la arbore ..l-a stricat, s-a stricat si biela (s-a ovalizat la prindere), blocul avand atatia km a cedat si el, are urma de frecare cu segmentu ..deajuns cat sa se simta la unghie...e grele .. dar se face. Cat am reusit sa merg cu masina de la BV de la fostu proprietar pana in BR .si putin prin oras..a fost indeajuns sa ma innebuneasca aceasta masina...sunt f curios de cum o sa traga dupa ce termin cu ea. ;) pozele sunt de la fostul proprietar, nu am inca poze cu ea ...dar o sa fac zilele astea prin service sa vedeti acolo lucratura.. care mai aveti uno turbo ..aratati-va |
Re: UNO TURBO IE 1988
Group B gogule k are 101 cp! :D
misto masina nene, pacat k are probleme cu motorul! mult succes in continuare! vruuum..psst! vruuum..psst!:lol: |
Quote:
101 x 0,95 =...95.5 merci |
sa o stapanesti sanatos,si sa o vedem pe strazi
|
poate ma ajutati intr-o seara sa o imping putin pe strazi ...ca de nu e cale lunga pana o sa se miste singura
:)) glumesc... merci de incurajari ...sper sa mearga ..la ce vreau sa fac din ea .. |
S-o stapanesti sanatos, CRC! Arata bine! :D
Sa iasa din ea ce-ti doresti tu! ...si cat mai multe victime.:twisted: |
Frumusica:-),sa o stapanesti sanatos!
cum ai zis si tu cu bani si cu un bun mecanic o sa iasa belea;)!!! MULTA BAFTA SI SPOR LA TREABA! |
Cum o botezam?..:D
Fac eu prima propunere : SatanicWisper moamaaa..cata treaba am..:)) |
Quote:
tre sa fie ceva cu black....vedem noi..pana una alta tre sa vad ce numar (CRC) ii pun ..maine e treaba cu politia.... |
Quote:
apropo de asta maine ajung bielele ...abia astept sa le vad.. |
Quote:
|
bafta cu reparatia iti doresc sa iasa bine(altfel nici n-are cum):lol:! ai grija cu uleiul,eu zic sa mergi pe SELENIA ca si eu am incercat cu altele si tot la asta am revenit;)
|
frate FELICITARI !!!! M3 killer :D , legenda uno turbo... daca tot ai probleme cu motorul de ce nu iei in calcul si sa-i pui unul de 2.0 turbo ? e tare rau masinuta asta , mult succes cu ea deabia astept sa o vad facuta si pregatita sa faca multe victime :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:41. |
- Copyright 2026 4Tuning