Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > OPEL > Masina mea Opel

Reply

Thread Tools
Old 08-05-07, 23:51   #1
gARFi3LD

Stage 2

gARFi3LD's Avatar

Question Opel

Buna,

Momentan am un Opel Astra Caravan din 2000 1.7 DTI si doresc sa o vand cat de repede sper
Dupa ce o vand as dori sa imi iau alta masina eu unul as prefer un Astra Clasic II scurt
asa ceva Intrebarea mea este daca merita banii si daca imi sugeratzi si ceva model cdti dti sau care mai sunt :> Sau imi sugeratzi alta masina ? Bani pt alta masina cam pana in 11.0000 de euro maxim
gARFi3LD is offline   Reply With Quote
Old 09-05-07, 16:38   #2
gARFi3LD

Stage 2

gARFi3LD's Avatar

Default Re: Opel

Quote:
Originally Posted by gARFi3LD View Post
Buna,

Momentan am un Opel Astra Caravan din 2000 1.7 DTI si doresc sa o vand cat de repede sper
Dupa ce o vand as dori sa imi iau alta masina eu unul as prefer un Astra Clasic II scurt
asa ceva Intrebarea mea este daca merita banii si daca imi sugeratzi si ceva model cdti dti sau care mai sunt :> Sau imi sugeratzi alta masina ? Bani pt alta masina cam pana in 11.0000 de euro maxim
Up

ps. daca nu am postat unde trebuia un mod daca poate sa il mute , mersi
gARFi3LD is offline   Reply With Quote
Old 09-05-07, 16:43   #3
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[4Tuning International]
[VW]
Default Re: Opel

pretul care scrie acolo e de 10.000 CIP ! .. mai pune CASCO ( 700 - 1000 euro ) si totul inmulteste cu celelalte taxe si sa vezi cat iti da !
in fine, daca vrei si second iti pot oferi 2 variante : una bucata bmw 320 D ( hamann ) .. si una bucata opel astra 1.7 dti ( foarte frumoasa ) daca te intereseaza .. te astept cu un msg

dolb is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -