Am revenit din nou la opel...cateva detalii sunt putzine dar pe parcurs vor mai fi....este vorba de un opel astra din 1992...are un motor de 1,4 si e varianta cheala dar makar e impecabila masina!!!!si cateva poze ku ea
E frumoasa masina si sa o stapanesti sanatos cu multzi Km in bord .
O singura recomandare am si eu .. o fie ea stupida dar eu a-s masca cumva toba sau a-s schimba-o pe una mai aratoasa de inox cu un finala frumoasa !
P.S. Masina arata chiar impecabil ! Inca o data sa ai noroc la ea !
in curand va primi niste jante...o finala pt k asta`i tare urata....vreau sa`i tapitzez interioru in piele...si sa`i mai pun folie si pe fatza...cam atata....simplu si frumos
superba!cu cat ai luato?...sa te tina sanatos...din cate vad toba e noua:d...culc-o putin punei niste spoilere de gsi niste jante frumoase...grila noua dai un polish...si o sa o schimbe total vei vedea....mult noroc in tot ce iti propui
__________________ .....vectra cu care ti-a zis ma-ta sa NU te pui....
superba!cu cat ai luato?...sa te tina sanatos...din cate vad toba e noua:d...culc-o putin punei niste spoilere de gsi niste jante frumoase...grila noua dai un polish...si o sa o schimbe total vei vedea....mult noroc in tot ce iti propui
am luat`o cu 3200euro....jante vin...polish are facut....suspensii si spoilere nu stiu kand k is kam falit akuma!!
azi am primit o oferta de schimb ku un audi 80 din 88 motor de 1,8 superb...singuree probleme ar fi parbrizu crapat...o mika zgarietura pe partea dreapta in rest superb....ce zicetzi merita una la una?:-s...