Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > OPEL > Masina mea Opel

Reply

Thread Tools
Old 29-03-07, 20:08   #1
50COP

Stage 1

50COP's Avatar

Post Astra G 1,7 Dti

Masina este achizitionata destul de recent si pana acum nu am facut decat sa-i aplic folie pe geamuri (omologata ) si sa-i schimb cd-ul cu un pioneer deh30-mp si i-am mai umplut portbagajul cu un subwoofer MTX-Audio din seria Thunder alimentat de o statie MutantX.
Daca ma puteti ajuta ... m-ar interesa in primul rand un eleron stock pentru ca mi se pare foarte reusit si un set de jante pe 15".M-ar interesa si sfaturi pentru alte modificari de genul putere si design. Va multumesc anticipat.
50COP is offline   Reply With Quote
Old 07-04-07, 18:06   #2
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[4Tuning International]
[VW]
Default Re: Astra G 1,7 Dti

ii poti pune faruri angel eyes ( cum sunt cele de bmw ) : pentru asta ma contactezi pe privat
dolb is offline   Reply With Quote
Old 26-04-07, 20:09   #3
50COP

Stage 1

50COP's Avatar

Quote:
Originally Posted by dolb View Post
ii poti pune faruri angel eyes ( cum sunt cele de bmw ) : pentru asta ma contactezi pe privat
i-am pus deja m-ar interesa niste stopuri si niste jante mai deosebite pe 15".....a , si un eleron stock de astra g, daca stii cumva ... ms oricum! Drumuri bune!
Old 30-04-07, 02:02   #4
stecherro

Stage 4

stecherro's Avatar

Wink Re: Astra G 1,7 Dti

salut!...pune-i pt inceput un chip tuning...si un kit exterior care iti place tie...ai de unde alege...si dai la blana....p.s. pune si tu niste poze cu ea......vreau sa vad si eu ce ai reusit sa realizezi....sa auzim de bine...
Old 04-05-07, 17:50   #5
50COP

Stage 1

50COP's Avatar

nu prea imi permit sa pun kit ext fiindca o folosesc uneori si pe teren mai accidentat si nu are rost ... dar totusi dupa cum spuneam si mai sus un eleron si niste jante m-ar interesa 4*100/15" .... bafta!
- Copyright 2026 4Tuning -