![]() |
Astra G 1,7 Dti
Masina este achizitionata destul de recent si pana acum nu am facut decat sa-i aplic folie pe geamuri (omologata ;) ) si sa-i schimb cd-ul cu un pioneer deh30-mp si i-am mai umplut portbagajul cu un subwoofer MTX-Audio din seria Thunder alimentat de o statie MutantX.
Daca ma puteti ajuta ... m-ar interesa in primul rand un eleron stock pentru ca mi se pare foarte reusit si un set de jante pe 15".M-ar interesa si sfaturi pentru alte modificari de genul putere si design. Va multumesc anticipat. |
Re: Astra G 1,7 Dti
ii poti pune faruri angel eyes ( cum sunt cele de bmw ) : pentru asta ma contactezi pe privat
|
Quote:
|
salut!...pune-i pt inceput un chip tuning...si un kit exterior care iti place tie...ai de unde alege...si dai la blana:D....p.s. pune si tu niste poze cu ea...:D...vreau sa vad si eu ce ai reusit sa realizezi:)....sa auzim de bine...
|
nu prea imi permit sa pun kit ext fiindca o folosesc uneori si pe teren mai accidentat si nu are rost ... dar totusi dupa cum spuneam si mai sus un eleron si niste jante m-ar interesa 4*100/15" .... bafta!
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:43. |
- Copyright 2026 4Tuning