Sa va prezint jucaria mea, Opel Tigra 1.4 16v 90ponei , tip motor X14XE,cutie manuala 5+1,carburant benzina,consum decent:5.5 extraurban-110-120/kmh,7-7.5 trafic bucurestean,condus semi-agresiv, an fabr. 1996, km parcursi 141.500(oare sunt reali?!

), dotari servo directie,servo frana, 2 airbag-uri, abs, proiectoare,faruri reglabile electric, geamuri electrice, fara trapa, oglinzi manuale, jante pe 15" Opel, cauciucuri 185/55/r15. Altceva nu prea stiu ce sa mai zic, nu e nici rea nici buna. Planuri de viitor am multe pentru ea insa inca fac calcule si pun in balanta sa vad daca merita sau nu merita sa ma apuc de investit in ea. Inceputul ar fi cu schimbarea motorului cu un C20LET, o operatiune costisitoare deoarece implica schimbarea multor piese pentru a putea face fata . Pe ultimul loc ramane styling-ul interior si exterior, la exterior as vrea sa ramana cat mai "curata"-sleeeeeper

.
Masina asa am luat-o, adica cu acele prize de aer si eleronul, va rog sa va abtineti de la comentariile referitoare la acestea.