Quote:
Originally Posted by cristiandim4
comandat
sa sti ca un motor nu se face cu un set de simeringuri pt supape .. astept comanda serioasa  )
|
Hai fie......sa zicem pentru comanda aia serioasa:
-curea alternator
-ulei cutie
-segmenti
-cuzineti
-ulei motor.....mai descult asa....pentru rodaj + filtru
-antigel
-garnitura modina radiator ulei (sau cum dreaq se numeste aia unde vine flansa la filtru de ulei).
-semeringuri cutie viteze (e f16) TOATE , tu comanda-le , ce nu imi trebuie faci retur :P
Daca tot dau planetarele afara sa schimb acum pivotii acum sau fac toata bucsaraia odata? Oricum am uitat sa ma mai uit in piese....e posibil sa ii am.
-mastic de etansare- nu mai stiu cum plm se numeste...dar sa fie bun
-spray de curatat discuri frana
-prezervative de bagat semeringuri supape
Momentan cam atat nu? Pune dreaq un POS ca bani cash nu am ...asa e cu cardu` de cumparaturi

Sa continuam povestea....desi ieri m-am dus increzator si cu chef de munca, mare lucru nu prea se cunoaste. Credeam ca scot motorul....insa eram presat de timp si nu am reusit decat sa desfac ce mai era de desfacut, evacuarea, prinderile la cutie, radiatorul de ueli, conductele alea de apa ( mama ce incurcate sunt, nici macar nu le desfac de tot ca sigur nu le mai pun la loc. In momentul de fata motorul mai sta decat in suporti. Astazi desfac si planetara de pe dreapta, suportii motor si apoi afara cu jigodia. Urmeaza partea urata.....tre sa curat alea ca desi motorul l-am spalat....tot are ulei si mazga pe el. Era in plan sa scot si supapele ieri...insa nu am apucat decat sa bag tachetii la benzen si pastilutele. Azi daca am timp ii descarc si ii fac boboc. Imi tre si mie un chinez ca sa imi curete toate alea

. Oricum...replica unui prieten m-a dat pe spate......" dupa ce dai motorul jos si il cureti.....il si vopsesti nu? "

)
Sper sa iasa totul ok.....am muuulte cutii de piese, piesulitze, surubaraie, cablaraie, mufite pe care tre sa le pun la loc.....cine stie daca reusesc......desi am mai lucrat la masina...niciodata nu am intrat asa "adanc". Macar cateva piulite sa imi ramana la sfarsit ca sa fie treaba treaba. In afara de un mic ajutor...totul e facut de mine...mai putin partea cu segmentii si cuzinetii ca mi-e frica sa nu fac vreo boacana si sa imi bat joc de munca mea. Maine....partea nr 3.