Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > OPEL > Masina mea Opel

Closed Thread

Thread Tools
Old 03-02-05, 17:20   #46
LaMishto
Crazy Drivers Members

Stage 5

LaMishto's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
[Mitsubishi]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"TheSinner2\"
adica nu acceptam tarani
dupa cum te comporti si aerele pe care le ai, tu esti taran !
LaMishto is offline  
Old 03-02-05, 17:55   #47
TheSinner2

Stage 5

TheSinner2's Avatar

ps: pe site-ul dat de tine scrie mare ca faci suta in 12.5 ... daca nu ai vreun spiridus in vit 3.. ramai in urma
TheSinner2 is offline  
Old 03-02-05, 19:26   #48
HolySoul

Stage 5

HolySoul's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
[PARTICIPANT CURSE]

Bogdan_16 V ai inceput sa dai exemple alte modele decat masina mea .. te rog mai limiteaza ca de acum e off-topic si parca tu sareai repede in sus cand lumea o dadea in off-topic.....
Old 03-02-05, 20:05   #49
LaMishto
Crazy Drivers Members

Stage 5

LaMishto's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
[Mitsubishi]

nu cred ca mai are rost sa incercam sa-i convingem.. oamenii is prea incapatanati ca sa incerce sa inteleaga
LaMishto is offline  
Old 04-02-05, 09:38   #50
Bogdan_16v
Guest

Am dat exemple de Opel cu motoare Ecotec. Motoare care deseori o \"dau pe ulei\", asta fiind doar una din problemele grave. Am vrut doar sa arat ca nu sunt foarte grozave asa cum crezi tu. Am o cunostinta cu aceeasi masina, insa cu motor de 1.8 16v, si se plange mereu de ea. Si ii consuma si vreo 11-12 in oras, asta cu mers normal in aglomeratie normala de oras. Ce inseamna pt tine offtopic, remarcile critice la adresa ta sunt considerate offtopic? Mai ales cand afirmi niste chestii de domeniul fantasticului?
LaMishto, cred ca esti putin cam obraznic avand in vedere \"experienta\" ta in spatele volanului, care e sublima, dar lipseste cu desavarsire. Te-as ruga frumos sa te mai abtii de la remarci gen \"lasa mah ei se dau smecheri ca sunt din capitala\". Daca nu esti in stare sa porti o discutie argumentata, mai bine stai in banca ta.
Sinner, eu inteleg ca esti revoltat de ineptiile astea, si eu sunt, dar de aici si pana a-i face tarani e cale lunga. Mai usurel, te rog.

Old 04-02-05, 12:31   #51
Swat-Cat

Stage 5

Swat-Cat's Avatar

Member of:
[SEAT]

bai ati exagerat!!!! si faza ca opelul este o masina proasta :P
opelul nu e o masina ff serioasa (ca mercedesul,bmv) dar e mult mai serioasa decat renault si fiat (asta vb despre motor si croserie)
deci daca vreti sa ziceti ca renault este un mare *** va las sunt de aceasi parere dar nu va luati de opel.
Old 04-02-05, 14:14   #52
CT-87-ADY

Stage 5

CT-87-ADY's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Swat-Cat\"
opelul nu e o masina ff serioasa (ca mercedesul,bmv) dar e mult mai serioasa decat renault si fiat (asta vb despre motor si croserie)
deci daca vreti sa ziceti ca renault este un mare *** va las sunt de aceasi parere dar nu va luati de opel.
Asha este! Sunt deacord cu tine aici! :P
Am o Astra G de curand si cred k d`aia
CT-87-ADY is offline  
Old 04-02-05, 14:29   #53
Bogdan_16v
Guest

Nu a zis nimeni ca Opel-urile ar fi proaste, ci ca Ecotec-urile nu sunt motoare prea grozave sau prea fiabile, nu generalizati. Spre ex, C20XE, C20LET au fost super motoare.

Old 04-02-05, 20:27   #54
Swat-Cat

Stage 5

Swat-Cat's Avatar

Member of:
[SEAT]

ti-am zis... motoarele de opel nu sunt chiar asa de grozave fata de unele marci de top... dar nici nu trebui sa fie.. la ce preturi sunt opelurile zi mersi. sunt destul de puternice ..ehh si la fiabilitate stiu ca nu exceleaza dar nu trenbuie sa tii masina pana face 500 mii km.
opelurile sunt fff populare pe piata de 2-nd hand.... il cumperi de la neamt si tu crezi ca e masina noua.. nu e chit ca masina e luata din germania si arata ca noua nu inseamna ca o sa faci 200 mii km fara vreo reparatie... daca cumperi o masina la 2-nd hand trebuie sa intelegi ca trebui sa mai lasi niste bani deoparte... asa se intampla la toate masinile.

poate m-am cam indeparta de subiect dar asta e....

si nu va mai certati topicul omului ca am facut 3 pagini numai din certuri.
Stiu ca eu am inceput dar era vb doar de o discutie de consum.... nu de marca pe care o are.
Swat-Cat is offline  
Old 05-02-05, 01:12   #55
ZanDer

Stage 5

ZanDer's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Swat-Cat\"
si de ce p**a mea ma rog ii renault masjina de ***?? hai la pariu ca un renault de \"***\" te face sa te uitzi dupa el pariu?! sau ca un renault de \"***\" te face pe linie de 400 m ... io as zice satzi tzii replicile astea pt tine ... nici o masjina nui \"***\" ca altfel nu s'ar mai cumpara deloc nu? sau ar disparea de pe piatza sau ceva ... si dc ma rog te iei ca si idol de mercedes si bmw?! nu tat de oameni is facute tate sau ce?
Old 05-02-05, 16:40   #56
LaMishto
Crazy Drivers Members

Stage 5

LaMishto's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
[Mitsubishi]

cred ca toti care au avut ceva de comentat la adresa lui HolySoul au facut-o din invidie.. nu va mai obositi baieti, nu ofticati pe nimeni!
LaMishto is offline  
Old 05-02-05, 17:45   #57
TheSinner2

Stage 5

TheSinner2's Avatar

.... nasol pachet ai primit .....
TheSinner2 is offline  
Old 05-02-05, 21:08   #58
IS 18 BOG

Stage 5

IS 18 BOG's Avatar

Default Re:

aha .. a fost livrat coletul

urmariti rubrica IASI dp 4tuning sau forumu amc .. se anunta o mica intalnire surpriza prin iasi ... veti fi tinuti la curent .. sa vedem care si cum e mai tare in fapte nu in vorbe ..... lasati mai bine ca totul sa fie LEGAL
Old 06-02-05, 06:33   #59
HolySoul

Stage 5

HolySoul's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
[PARTICIPANT CURSE]

Bog nu mai fa reclama la topicurile tale ))
cel putin nu aici .....

Bogdan_16v am zis o sa ma repet .. daca is asa proaste motoarele de ce le pun astia si pe Vectra C si pe Astra si pe toate masinile noi de la Opel ? Aia chiar asa prosti sunt ?
HolySoul is offline  
Old 06-02-05, 06:46   #60
HolySoul

Stage 5

HolySoul's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
[PARTICIPANT CURSE]

Bogdan majoritatea exemplelor care le-ai dat se refereau la masina ca e proasta nu la motor .. noi vorbeam de motoru ecotec \"cel mai prost din lume\"
nu ?
adica ce vina are motoru ca i s-a rupt lui cureaua ? ce vina are motoru ca si-o pus ala curea din vitan ? sau ca i s-o carpat parbrizu ?

Sau ce treaba are FRANA DE MANA cu motorul ?!
asta chiar nu o mai pricep .. ai dat exemplele alea sa para multe ....

Stii care-i diferenta intre noi doi ? eu sunt obiectiv tu nu esti .. si mai esti si moderator ....
uite nu laud masina sa zic ca e avion
Intradevar sunt probleme la Vectra B-uri ...

hai sa le zic tot eu sa nu mai fie mituri ... ca mai am 2 prieteni din vaslui unu cu un 2.0 i si unu cu 1.8 i deci tot ecotecuri ...

1 : Parbrizu se crapa intradevar repede .
2 : Masina nu este prea buna pentru iarna (nu este izolata foarte bine partea de la banchetele spate), este usoara si-n plus prea joasa.
3: Oversteering.
4: Pompa de apa se duce (scrie in cartea la orice masina ca trebuie schimbata o data cu rolele si curelele .. deci astea toate se schimba impreuna la 60.000 KM si la 100.000 Km daka-s originale Opel de la mama lor .)
5: Opelurile se stie ca ruginesc repede .
6: Farurile crapa daca iei vreo piatra in ele .
7: Motorul este cam zgomotos la viteze de peste 160 km/h

Oricum fa dovada ca esti obiectiv .. si revino-ti si tu ... ECOTEC unul din cele mai proaste motoare facute vreodata ... oare asa sa fie ?

Parca si la TDI-uri spuneai ca-s puturoase si zgomotoase si nu-s bune de nimic?
Daca e asa am ramane 4 ever pe SFI-uri sau eu stiu ce-ti place tie ... carburatie .... din cauza asta nu progreseaza tehnica la romani ... mentalitatea de roman .., ce e nou nu-i bun ... ce e vechi e cel mai tare.

BMW rulez .. etc ....
HolySoul is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -