Bogdan majoritatea exemplelor care le-ai dat se refereau la masina ca e proasta nu la motor .. noi vorbeam de motoru ecotec \"cel mai prost din lume\"
nu ?
adica ce vina are motoru ca i s-a rupt lui cureaua ? ce vina are motoru ca si-o pus ala curea din vitan ? sau ca i s-o carpat parbrizu ?
Sau ce treaba are FRANA DE MANA cu motorul ?!
asta chiar nu o mai pricep .. ai dat exemplele alea sa para multe ....
Stii care-i diferenta intre noi doi ? eu sunt obiectiv tu nu esti .. si mai esti si moderator ....
uite nu laud masina sa zic ca e avion
Intradevar sunt probleme la Vectra B-uri ...
hai sa le zic tot eu sa nu mai fie mituri ... ca mai am 2 prieteni din vaslui unu cu un 2.0 i si unu cu 1.8 i deci tot ecotecuri ...
1 : Parbrizu se crapa intradevar repede .
2 : Masina nu este prea buna pentru iarna (nu este izolata foarte bine partea de la banchetele spate), este usoara si-n plus prea joasa.
3: Oversteering.
4: Pompa de apa se duce (scrie in cartea la orice masina ca trebuie schimbata o data cu rolele si curelele .. deci astea toate se schimba impreuna la 60.000 KM si la 100.000 Km daka-s originale Opel de la mama lor .)
5: Opelurile se stie ca ruginesc repede .
6: Farurile crapa daca iei vreo piatra in ele .
7: Motorul este cam zgomotos la viteze de peste 160 km/h
Oricum fa dovada ca esti obiectiv .. si revino-ti si tu ... ECOTEC unul din cele mai proaste motoare facute vreodata ... oare asa sa fie ?
Parca si la TDI-uri spuneai ca-s puturoase si zgomotoase si nu-s bune de nimic?
Daca e asa am ramane 4 ever pe SFI-uri sau eu stiu ce-ti place tie ... carburatie .... din cauza asta nu progreseaza tehnica la romani ... mentalitatea de roman .., ce e nou nu-i bun ... ce e vechi e cel mai tare.
BMW rulez .. etc ....