Asta e masina mea .Modificari nu prea are ... da bani am bagat cativa in ea.
Jante aluminiu EXIP , discuri fatza sport V-Power ,(alea vechi erau uzate si am zis macar sa iau k-lumea) , i-am schimbat si parbrizu - cel vechi fiind putin crapat , Curelele + rolele , pompa de apa , injectoare , bujii , telescoapele spate . Masina are suspensie sport (asa zice fostu proprietar ca a fost in germania si i-a pus acolo ... dar arcurile nu le am cu galben .. ciudat .. probabil a coborat-o el pe vre-un service de acolo )
In rest masina e absolut stock , Cass de masina am unu cu caseta si autoreverse un Philips Car nu mai stiu ce ... surround , 4 boxe cu care a venit masina din fabrica , is multumit de cass si de boxe scot destul de mult dar as vrea macar o magazie de cd-uri sa-i pun .
Planuri de viitor :
Sa-i pun injectoare debit marit , bujii Bosch Super 4 Platinium sau cum se cheama , toba sport , filtru sport , chip tuning , serpisori si cam atat .
Asta o fac numai in cazul in care ma hotarasc sa raman cu masina ... eu intentionez sa o vand pe la vara si sa-mi iau alta ... tot o vectra B da cu motor mai mare.
Consuma 5% afara , 6 % in orash ,.8-9% blana si turata ... da asa nu prea merg ca n-are rost oricum trage bine masina .
Performante : 0-100 Km/h - 12.6 secunde (atat scrie in cartea masinii ... eu nu spun in cat prind suta :P)
Viteza maxima : 188 Km/h (am prins 202 Km/h pe autostrada Buzau Bucuresti cu inca 2 oameni in masina deci am si martori :P)
Sper ca va place