13-03-11, 18:39
|
|
 Stage 5
|
Re: Masina mea Astra Gsi C20xe WRC-ul
parerea mea o stii..mai adu-o pe la mine la ploiesti sa o mai vad si eu..ca mai tot disperat cu omega aia....
|
|
|
13-03-11, 23:32
|
|
  Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [Opel] [4Tuning International] [VW]
|
Da ,Costin o stiu si tin inka o data sa iti multumesc ,pentru multe dar mai ales pentru ca esti un om de milioane ,dupa cum bine stii eu am fugit din tara ,pentru nu stiu ce perioada dar cred ca va fi lunga ,Omega ce sa zic are si aia opusul Astrei ,mai ales fiind combi ,multe distractii incap....si tractiunea aia spate pentru iarna a fost minunata ,mersi inka o data si sper sa ne vedem sanatosi cat mai repede.
Toate cele bune ,Alin
X5 4.6IS V8 /2003/estorie blue
e46 Touring 320 d 150cp/2002/M pack/emolared 2
Vw MK6 R APR stage 2 + 2.0 TFSI 4 motion/ DSG/Silver
|
|
|
18-03-11, 17:45
|
|
  Stage 5
|
Urmatoarea modificare este montarea unui sistem A.C. ,pentru ca masina este neagra ,piele ,si mai nou o sa o folosesc intr-o tara in care canicula e la ea acasa ,adica Iordania,si se cere chiar daca are trapa trebuie si un aer conditionat,vreau sa stiu parerei pro si contra si cam cat de dificila este operatiunea si de ce mai am nevoie pe langa compresor instalatia de freon tablou de comanda /consola...
In acelasti timp sunt in cautarea unei suspensii reglabile.
Astept pareri
|
|
|
20-03-11, 08:12
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by alinWRC
Urmatoarea modificare este montarea unui sistem A.C. ,pentru ca masina este neagra ,piele ,si mai nou o sa o folosesc intr-o tara in care canicula e la ea acasa ,adica Iordania,si se cere chiar daca are trapa trebuie si un aer conditionat,vreau sa stiu parerei pro si contra si cam cat de dificila este operatiunea si de ce mai am nevoie pe langa compresor instalatia de freon tablou de comanda /consola...
In acelasti timp sunt in cautarea unei suspensii reglabile.
Astept pareri
|
Superba masina, sa o stapanesti sanatos. Ca si o idee, incearca sa montezi un sistem climatronic pe masina, pe langa faptul ca este mai bun decat AC, va fi si unica masina AstraF cu clima
|
|
|
20-03-11, 14:23
|
|
 Stage 5
|
astra f a avut clima de fabrica.....asa ca nu va fii prima..
|
|
|
23-03-11, 21:03
|
|
  Stage 5
|
Astra f a avut multe ,iar Costin le stie pe toate si chiar e in posesia unu F sedan super si super dotat.
|
|
|
03-04-11, 01:27
|
|
  Stage 5
|
Proaspat achizitionata o toba Powerful cu iesire oval de care voi fi foarte multumit,pentru ca am avut exact acelasi model in urma cu multi ani cand am cumparat masina ,momentan pe masina e un circ de toba sport ,mult prea scurta pentru volumul de gaze al c20xe-ului,si o admisie custom copie lexamull,cateva poze cu toba ,si cu jantele ce vreau sa le cumpar 7jX17 si vor fi incaltate cu 205/40/17 astept pareri.
|
|
|
07-04-11, 05:12
|
|
  Stage 5
|
Daca tot suntem la momentul achizitii ,dupa toba si admisie ,sunt inca pe ganduri cu jantele ,dar mai nou am gasit o calibra LET....si as vrea sa o cumpar si sa schimb motoarele intre ele ,letul pe astra si sfiul pe calibra plus gpl pentru ca masina deja are gpl pe let si mai este si 4X4 ,a si inmatriculata..dar chiar nu stiu ce sa fac ,este un vis de cand am astra sa ajung sa ii pun let acum am posibilitatea dar ,sunt si alte multe aspecte care ma fac sa renunt...repet letul nu va fi unul de top maxim 280 cp ,doar de distractii pentru ca sa il faci sa spuna ceva la grupa ei e greu sunt multe masini potente si dedicate drag-ului , si astra nu e pentru asa ceva este totusi o masina grea si letul nu este la noi in tara asa dezvoltat iar sa il fac bomba e nevoie de multi multi bani si timp iar de timp eu nu prea dispun ,iar cum cursele la noi sunt asa de "dese" ma refer la cele legale mai ca nici nu iti mai vine sa te gandesti . Ideea e daca se merita sa fac investitia doar pentru moftul meu de a avea let pe astra gsi ,chiar daca nu e prima .....sunt in mare dilema si astept parerea celor ce detin un let daca merita sau nu sa tin un let doar de distractie..
|
|
|
07-04-11, 20:59
|
|
Stage 2
Member of: [DAEWOO]
|
daca iti permiti sa-ti faci moftul, parerea mea , MERITA TOTI BANII. si o data pe luna sa te "plimbi" cu ea si tot face toti banii
numai bine...
|
|
|
07-04-11, 21:18
|
|
  Stage 5
|
Mersi de sfat ,am sa merg cu ea zilnic ,pentru ca aici unde sunt eu e benzina foarte ieftina,dar ma gandesc totusi ca din cate am inteles ,face multe figuri electronica ,poate gresesc eu pe sfi m2.8 nu am schimbat in 6 ani decat un senzor de pe arbore si o lamda acum cateva luni atat ...
si ca tot veni vorba de achizitii moft..azi am luat doua scaune Sparco ,impecabile ,rabatabile ,din ambele parti si reglabile spatar tot de pe ambele parti..astept pareri
|
|
|
08-04-11, 08:28
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [DAEWOO]
|
Foarte tari scaunele ! Sa le stapanesti sanatos 
Nu ne aduci si noua niste benzina la PET de pe-acolo ?
|
|
|
08-04-11, 19:03
|
|
  Stage 5
|
Mersi ,sincer daca as putea as aduce cateva cisterne de aici la pretul asta ....pacat ca nu se poate si in ro pretul asta ...
M-am mai gandit si renunt la ideea cu LET-ul ,din multe motive momentan raman la astra care va primi in max 2 luni si soft si admisie custom ,si mici adjustari si va fi satisfacator .iar cand voi considera voi trece la ceva cu turbo cu o electronica mai accesibila si cu o transmisie rezistenta,un gand ar fi S3 sau poate un vechi subaru .
|
|
|
10-04-11, 23:01
|
|
 Stage 5
|
frumoase rau scaunele, sa le stapanesti sanatos
|
|
|
10-04-11, 23:07
|
|
  Stage 5
|
Mersi ,poate vad si la tine in Bertone un set ca nu ii prinde rau o slabire ,a venit vremea sa uiti de piele ,plus ca vine soarele acum
|
|
|
11-04-11, 08:11
|
|
 Stage 5
|
ar fi o idee, imi vand tot interiorul.. si pun un singur scaun recaro
|
|