23-01-13, 12:54
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [RENAULT] [Opel]
|
Bunaa am avut un clio si azi sunt posesoarea unui opel astra g :X 1.6 8 valve... masina este stock... dar am ganduri pt ea.. Si la sfarsitul lunii imi reiau numerele dupa fosta masinaa:X ...
Nu am mai scris numele pt ca unii dintre voi ma stitii .. dar pt restuuu care nu ma stiti ma numesc Ioanaa:X
Last edited by GJ 64 GAB; 23-01-13 at 16:00.
|
|
|
23-01-13, 13:31
|
|
Ford Driver
 Stage 5
Member of: [FORD]
|
Re: Opel Astra G ... DNA :X
Sa o stapanesti sanatoasa ! Ofera niste detalii despre noua achizitie , dotari si ce planuri ai ptr ea ?
|
|
|
23-01-13, 13:36
|
|
Opel Driver
 Stage 5
|
Da m am grabit unpic.. ca dotari e cam full fara piele , comenzi volan si traapaa...in rest tot... pei va avea ce a fost si pe clio.. geamuri negre , xenon, stopuri negre sau rosie , pleoape, arcuri sport, jante am de aliaj pe 15 si deocamdata atat...
|
|
|
23-01-13, 13:38
|
|
Ford Driver
 Stage 5
Member of: [FORD]
|
Mult succes!
|
|
|
23-01-13, 13:40
|
|
Opel Driver
 Stage 5
|
Multumessscc
|
|
|
23-01-13, 14:07
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
E un pas inainte de la clio la astra. Computer are? Imi plac scaunele si ceasurile de bord. E bun si 8v....... dar 16v era alceva...am ramas placut impresionat cum trage peste 4500 de ture, nu ma asteptam sa fie asa fasnet. Bafta in continuare cu ea.

2,0 MPI.......109 iepe si shase cai frumosi
|
|
|
23-01-13, 15:02
|
|
 Stage 5
|
Sa o stapanesti sanatoasa! frumusica foc masina.si interiorul e frumos.in primul rand,jante ii trebuie 
Spor la modificat si sa ai grija de ea!
PS: bine ai venit printre pasionatii de Opel!
|
|
|
23-01-13, 15:34
|
|
Opel Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by bobby_gsi2
E un pas inainte de la clio la astra. Computer are? Imi plac scaunele si ceasurile de bord. E bun si 8v....... dar 16v era alceva...am ramas placut impresionat cum trage peste 4500 de ture, nu ma asteptam sa fie asa fasnet. Bafta in continuare cu ea.
|
Da are computer de bord.. e intretinutaa... da ce ai vrut sa zici ku asta ? clio nu e o masina frumoasa? sincer mi a placut enorm si mai ales cum ajunsese a mea.. dar acum o sa o fac pe asta sa arate bine rau..mai ales k e usor sa faci ceva la ea...
Quote:
Originally Posted by westsideracer
Sa o stapanesti sanatoasa! frumusica foc masina.si interiorul e frumos.in primul rand,jante ii trebuie 
Spor la modificat si sa ai grija de ea!
PS: bine ai venit printre pasionatii de Opel!
|
Multumescc si binee v am gasit !!!... Jante am cele pe are le aveam pe clio k nu le am dat sper sa dea bine si pe astra daca nu le vand... o sa pun poza ku ele
Astea sunt rotile .. Or da bine pe astra?
Last edited by GJ 64 GAB; 23-01-13 at 15:59.
|
|
|
23-01-13, 15:51
|
|
KATANA TEAM Member
 Stage 5
Member of: [Opel] [KATANA TEAM]
|
Quote:
Originally Posted by Ioanaa
Astea sunt rotile .. Or da bine pe astra?
|
Mi-e greu sa cred ca vor da bine. 
Poate ai sa treci pe 16 , s-ar potrivi mult mai bine pentru G. Sunt cateva G-uri de la care poti sa te inspiri , chiar aici pe forum.
Ai putea sa incerci un joey mode (la faruri ma refer) , o grila fara semn ( undeva la 80 lei parca) .
Si modificarile simple , dar cu bun gust isi au rolul in a stiliza masina.
Succesuri Ioana
|
|
|
23-01-13, 15:53
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
Quote:
Da are computer de bord.. e intretinutaa... da ce ai vrut sa zici ku asta ? clio nu e o masina frumoasa? sincer mi a placut enorm si mai ales cum ajunsese a mea.. dar acum o sa o fac pe asta sa arate bine rau..mai ales k e usor sa faci ceva la ea...
|
Ma refer strict la tinuta de drum. Am mers cu cateva astre si modelul mi se pare peste clio. Merg zilnic cu clio de servici si e "bloncoasa" asa, simti denivelari gropi etc etc. De frumusete nu ma pronunt...fiecare cu gusturile lui..... clio mi se pare f urata ...chiar in top 3 alaturi de multipla si alte uratenii. Nu tre sa te superi....e parerea mea. La clio imi place decat consumul 4,5 -5 motorina...in rest mai nimic. Revenind la astra......daca o cobori cativa cm, pui jantele care trebuie deja e alta masina.
|
|
|
23-01-13, 16:13
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Re: Maşina mea: Opel Astra G ... DNA :X
Pe 15 e cam mic pentru Astra....! Pune ceva pe 16.
|
|
|
23-01-13, 17:16
|
|
Stage 3
Member of: [SKODA]
|
Sa o stapanesti sanatoasa..si eu sunt de acord cu "bobby_gsi2"..Astra este peste Clio 
Nu ai de ce sa te superi..dimpotriva chiar..ai facut o afacere buna .
|
|
|
23-01-13, 19:35
|
|
Opel Driver
 Stage 5
|
Da nu m am suparat... cine ma cun stie k masina a insemnat mult .. iar acum am alta care va fi frumoasa..orkm va dati seama k dak nu imi placea nu o dadeam... nu zic nimic ai dreptate ca aspect arata bine.. iar in legatura cu jantele daca o las jos ca vreau sa o las as vrea sa vad cum iar sta cu 15 daca nu pun 16...
multumesc bambam... si repet nu ma supar fiecare are cate o parere si eu dasta sunt aiki k sa cer pareri deci chiar nu mma supar!!
Last edited by GJ 64 GAB; 23-01-13 at 22:24.
|
|
|
23-01-13, 19:44
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Da m am grabit unpic.. ca dotari e cam full fara piele , comenzi volan si traapaa...in rest tot... pei va avea ce a fost si pe clio.. geamuri negre , xenon, stopuri negre sau rosie , pleoape, arcuri sport, jante am de aliaj pe 15 si deocamdata atat...
|
Foarte frumoasa masina si ingrijita, cam pretentioasa culoarea 
Nu e chiar full lipseste ,Clima, Traction control , incalzire in scaune, geamuri electrice pe spate, volan reglabil , pilot automat  aaa si sa ii cumperi grilele din bara  ,
|
|
|
23-01-13, 19:53
|
|
Renault Driver
 Stage 5
Member of: [RENAULT]
|
Lasa domne ca suna mai frumos E FULL fara x,y,z etc etc fara numar
Cat despre masina, arcuri sport+jante 17 daca vrei intradevar sa fie deosebita..altfel ramai la capace si asa cum e. O masina stock e mai frumoasa decat una modificata aiurea, parerea mea directa! Spor.
Poate te inspiri:
http://www.google.ro/imgres?imgurl=h...ch&um=1&itbs=1
Last edited by Eugen_TL; 23-01-13 at 19:59.
|
|
|
|
|